טופיק!

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo105.gif טופיק! ../images/Emo19.gif../images/Emo15.gif../images/Emo28.gif

מה אתם אומרים על פרוטקציות? בדיוק חשבתי על כל הקטע הזה של הלהקה שתחמם את המורדים. מריאור והבת של הזמרת הזאתי ששתיהן הגיעו לשם על טונההה פרוטקציות. אז מה דעתכם? פרוטקציות (בהנחה שיש לכם לפחות מעט כישרון) או להגיע בזכות עצמכם לצמרת (והפעם בהנחה שיש לכם הרבה זמן וסבלנות ואופי קשוח).

ה ג ר ו ש

New member
לדעתי....

פרוטקציות יכול להיות טוב, וגם רע. טוב, אם יש לך כישרון, ואתה באמת טוב, אז פשוט יש לך מזל, וס22ה. וזה לא טוב, אם אין לך כישרון ויש לך פרוטקציות, אז אתה נהנה כמובן, וחושב שאתה מעולה... אבל אתה בעצם מבייש את עצמך...

לימונדה

New member
פרוטקציות כשרון ושאר ירקות...

הממממ שאלה טובה... לפי דעתי, קצת ויטמין פי לא מזיק לאף אחד, ואני מניחה שלכל מי שיש כזה במחסנים משתמש בזה כי בתכלס זה אחלה של קיצור דרך. אני באופן אישי מאמינה הרבה יותר בכשרון מאשר בפרוטקציה אבל גם מודעת לעובדה שאין מה לעשות פרוטקציות הן דבר מפתה.

פרוטקציות זה רעעעע

אבל אם יש לך כאלה אז תשמש בהן... בעולם הזה אף אחד לא רואה אותך ממטר, לא משנה אם אתה מוכשר או לא. לא שאנשים בלי פרוטקציות אבל עם כישרון לא יכולים להגיע לאנשהו, עם הרבה השקעה גם הם יהיו כוכבים. אבל אם יש לך את האפשרות להגיע לצמרת בלי כל המאמץ אין טעם לא להשתמש בה...

Moondust

New member
לדעתי זה רע../images/Emo41.gif

ואני אפילו אתן דוגמה - אני מנגנת בתזמורת עירונית, וכל שנה יש לנו השמעות, ומי שממש טוב עובר לייצוגית. בקיצור, לפני שנתיים הייתה שם ילדה אחת שניגנה מגעיל, ואני לכל הדעות ניגנתי הרבה יותר טוב ממנה. אבל - אותה קיבלו, כי אבא שלה בוועד ההורים הכללי וסבא שלה נגן ותיק והם דאגו לעשות צעקות. וזה לא הוגן כלפי וכלפי שלושת הבנות האחרות שניגנו פי אלף ממנה וגם ממני. אבל, אני לא אהיה צבועה. אם יש לכם פרוטקציה - תנצלו אותה...

שניש

New member
פרוטקציות זה טוב, שיש לך../images/Emo56.gif

שאין לך....זה רע,נקמני ונושא מגעיל במיוחד שעדיף לא להיכנס אליו.... בוא נאמר שרק מעטים מאוד בימינו נכנסים ומתברגים לדרגות גבוהות וחשובות בכל תחום רק בגלל פרוטקציות!!

וואי זה קשה ../images/Emo4.gif

מצד אחד פרוטקציות זה רע.. אם אתה מהצד השני.. הסובל.. שלא התקבל למשהו בגלל אותו אחד שלא יודע לשחק בגרוש וכן התקבל. למורדים למשל.. מצד שני.. זה עדיף על ללכת לכל האודישנים האלו ולהשקיע את הנשמה שלך בהם ובסוף בכלל לא להתקבל.. אבל זה גם נותן שם רע ואיכס. אז עדיף להגיע בזכות עצמך. קשה אבל עדיף.

Heavy Thought

New member
פרוטקציות זה זבל.

אבל זה זבל חיוני, ואי אפשר לטעון שלא. יש מלא זמרים שמחכים לפרוץ החוצה, יש מלא שחקנים שמחכים להגיע לבמה... ובגלל שיש מלא, בדרך כלל- לא רואים אותך. לא מסתכלים עליך. יש מספיק, לא ככה? וזה מה שעצוב... שאין הרבה צ'אנסים. מה שצריך זה או מזל, או פרוטקציות, או את שניהם. די מגעיל להגיד, אבל נכון.

SlamminDino

New member
I sware iv'e heard that before

כולנו בסופו של דבר סובלים מזה אם נרצה או לא!! במדינה קטנה כמו ישראל בה כולם מכירים את כולם ויטמין חיוני לתפקוד הגוף והנפש הוא ויטמין P. אומרים לי אנשים כל הזמן שאין סיכוי לעשות את מה שרוצים אבל אתם יודעים מה, למרות היתרונות במי שמשתמש בויטמין P באופן קבוע-- אין כמו מקצועיות ועבודה קשה! גם האנשים בעליי ויטמין P במערכת העיכול זקוקים לעבודה והיכולת לעמוד בדרישות. מי שאינו נשא של הויטמין יכול תמיד להגיע לאן שהוא רוצה אם רק יתמיד בעבודתו כי בסופו של דבר אין כמו ויטמין W המייצג WORK. אל נא נשכח שויטמין P יכול להתפרש גם בתור Proffesionalisem ואתה לא צריך להכיר את האנשים אישית בשביל שיהיה לך את זה... ויטמין P בפירוש המעודכן וויטמין W הם שילוב קטלני שמביא אותנו ליעדינו!! ה Protection לבדו לא ייעשה את זה... התמונה ממחישה זאת ואם תפתחו אותה תמצאו עוד פירוש חשוב ל P של הויטמין המדובר..

YaLdoNet 4 EveR

New member
ועכשיו לתשובתי ../images/Emo22.gif

לדעתי פרוטקציות (כמעט כתבתי פונקציות
) זה כמו תרופות\סמים. זה טוב כשזה במינון הנכון, ואך ורק למי שבאמת זקוק לזה. בנאדם מוכשר, אבל אנונימי - ועם קשרים- יכול ורצוי שינצל את ה..ויטמין פי כמו שמישהי אמרה.
בנאדם עם מוח בגודל של פינאט שחושב שהוא יודע לעשות משו שאבא שלו מנהל את הוליווד, יכול לשבת בבית, עדיף. אגב, קחו לדוגמא את זאתי מבוורלי הילס.. הבלונדה.

skopy

New member
עכשיו אני

הייתי אומר שאני מוקף בפרוטקציות בכל מיני מקומות זה תמיד עוזר. אבל מה שלא הייתי אומר זה שזה רע כי זה רע למשל פעם כשהייתי חסר פרוטקציות לא נסעתי למשלחת היום אני תמיד יכול ליסוע.

למעלה