הפצצה חמודה
מיצי|

../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo85.gifהפצצה חמודה../images/Emo85.gif../images/Emo107.gifמיצי|

Busta Rhymes Feat. Fat Joe & Chingy - Shortys In This House שיר פצצההההה .. תסתכלו על הזמרים... הצוות המשולש הזה פשוט קטלני... Sean Kingston Feat. Fabolous & Lil' Boosie - Beautiful Girls רמיקס נחמד ביותר לשיר של קינגסטוןןן Rihanna Feat. Shaggy - Umbrella Reggae Remix ( Snippet ) ( 2oo7 ) השיר הזה די מתחיל להמאס אבל זהו מיקס רגאיי נחמד ביותר... ss-920283669 Timbaland Ft Keri Wilson Vs Alice Dj-Way I Are (Il Hot Blend Remix רמיקס מוזר אבל נחמד מאוד בין שיר ישן מאוד (better of alone) לבין השיר החדש המצויין של טימבלנדדדדדדד Daddy Yankee feat. Akon - Bring It On שיר חמוד ביותררררררר Mims Feat. Sean Kingston Mr. Vegas & Vybez Kartel - Like This עוד רמיקס לשיר לייק דיס ... זה רמיקס מומלץ ביותרררררר ss-755802533

רק תגובה אחת??? תגיבו שיהיה כוח להעלות עודדדד

תגיבו אנשים .. חשוב לי מה אתם חושבים... ככה גם יהיה לי כוח להעלות עודדדדדדדדד.... תגיבו אנשים יקרים

olli3

New member
מנהל
אחי דווקא את זה לא אהבתי לגבי השאר..

הרוב אחלה אבל זה טעם שלי, אני חושב שריעעעענה מיצתה כבר נמאס לשמוע אותה מכל חור בגירסאות שונות לא???

לגבי ריאנה צודק...

יש פשוט כאלה מטורפים אובססיבים לשיר הזה .. אני אישיתי אף פעם לא הלתלהבתי מהשיר הזה .. אז העלתי את זה לכל האנשים שאוהבים את השיר .. שתהיה להם עוד גרסא נדירה.... לגבי השיר שלטימבלנד ... אמרתי לכם כבר .. מיקס די מוזר .. או שממש לא אוהבים או שמאוד אוהבים... עוד מעט תקבלו פינוקי בוב מארליי.... תתכוננו ל 6 - 7 שירים של בוב .. ועוד כמה של כמה זמרים נחמדים... :)

רוצים עוד שירים בגנון שחורה???? כןןןןןןן

עוד כמה קות נתך לכם בראש בכמה קלאסיקות של שחורה ועוד ... תגיבוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפצצה שנייה - קלאסיקות שחורה ועוד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אין לי מושג מה קרה לי פתאום...אבל היה לי חשק עז לשתף אתכם..אז החלטתי להפציץ לכם תתחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מוכנים? הנה זה מתחיל..... Puff Daddy And Faith Evans - I'll Be Missing You (feat 112 ...אחחח איזו קלאסיקה Coolio - Gangstas Paradise מי שלא מכיר שיתבייש... קלאסיקה אדירה שחייבת להיות בכל מחשב... 2pac - Pacs Life Feat[1]. Ashanti, Flyboy, & T.I ראיתם מי הזמר .. לא צריך להוסיף כלום.. שיר אדיר ss-121292448 Ice Cube - You Can DO It ... שיר נחמד +.... אחללללללה קצבבבבבבב Coolio feat Snoop Dogg - Gangsta Walk שיר ענקקקק מהאלבום החדש של קוליו...(לפני חצי שנה חחח) Ice Cube Feat[1]. Fatman Scoop - Dick Tease (Prod. By Dr. Dre) שיתוף פעולה אדיר בין קוביית הקרח לבין האיש השמן...(תודו שזה הנשמע מצחיק בעיברית)... אחלה שיררררררר מומלץ יותר מהכל... ss-339275592 Snoop Dogg & Dr Dre - Next Episode & Drop It Like It's Hot remix רמיקס נחמד של שני שירים אדירים ... קלאסיקות לכל דבר... Mims Feat. J-Kwon - Like Tipsy (DjB.E.N Crazy 2007 Summer Remix) - רמיקס חמוד +++ Sean Paul feat Nina Sky - More Gals Remix ולסיוםםםםם איך אפשר בלי קצת שאן דה פול... שיר מצויין .. רגאטון עם אחלה קצת...... ss-757237571 זהו ...מקווה שתהנו... והכי חשוב ... להגיבבבבבבבב... אהבתם, לא אהבתם (בלתי אפשרי) ... רוצים עוד ? על הכל תגיבווווווווווווו שבוע טוב אנשים יקרים :)

יאללה אנשים להתעוררררר להוריד להוריד...

שמתי לב שבהפצצה הראשונה .. ההיא שלמעלה .. הרבה מאוד הורדיו כל שיר איזה 40 - 50 אנשים.. אבל לא מגיבים אהההה.... יאללה להתחיל להוריד ולהגיב...

Danny Zuko

New member
תודה יא גנגסטר..

אל תירה בי, אני איש טוב! אחלה הפצצות ואחלה נוסטלגיות!

למעלה