מחר
...

../images/Emo108.gif../images/Emo184.gifמחר../images/Emo29.gif../images/Emo85.gif...

ה
מ
פ
ג
ש.....ששששש.ששש
ששש....
ששששש אני פותחת שירשור חדש שכל אחד יכול להגיד עילו כמה דברים לפני המפגש אוקי אז אני- מדברת מאוד מאוד מהר אני באמת מזהירה אותכם:) אני לא יהיה פה היום כדי לדבר על מחר אז ניתראה מחר
יו
:)

A d i d a

New member
אני כתבתי שאני באה

אבל אני עדיין לא בטוחה... כי אף אחד פה לא ממש חבר שלי חומנועה ונוגה... אז מה אני בדיוק אמורה לעשות שם? את נועה כבר פגשתי פעמיים.

עדידה:)../images/Emo85.gif

כולם מכירים אותך:) אבל פה:) זה לא שאת חדשה פה אף אחד פה לא נפגש עם אף אחד חוץ משתינו:) אבל מחר ניתראה עם כולם:) בובה אני הולכת עכשיו תנסי להגיעה
אני מתה לראות אותך:) מאווהוהה
תבואי עם חברה עם יותר קל לך
...:)

Bla©k ¢At

New member
קצת עלי- ../images/Emo15.gif

אני די מכוערת*ככה תזהו אותי*. יש לי שיער חום*שמש רואים כאילו יש לי פסים בלונדינים* עד הכתפיים, אני 151 ס"מ*
בין הגבוהות בכיתה
* ושרונ, אמורה כבר לחזור לא

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifכמה דברים עלי..

אני מאאאאאד ביישנית
אז רוב הסיכויים שבכלל לא תשמעו אותי מדברת, אולי רק- "היי" חלש...
נדבקתי לכל מיני מילים כמו- "יַאוּזָה" (מליזי מקגווייר...), "פסה" (וכשאני אגיד את זה אל תחשבו שזה כאילו יותר נחות מ"בסדר" או "פסדר" - זה פשוט קיצור
) ו.... יש עוד כמה שאני לא זוכרת
אני כל הזמן משחקת עם השיער
פשוט כל הזמן
ויש לי נשירה אז אל תתפלאו אם אחרי כמה דקות תראו כמה שערות על הרצפה
ד"א- אלונה, שרון כבר חזרה והיא גם כתבה הודעה... ועוד ד"א- אתמול ראיתי את Holiday In The Sun ו.... זה לא בדיוק כמו שחשבתי שזה יהיה
טוף נו... בינתיים נחכה לWhen In Rome

קארינוש../images/Emo85.gif|||||||../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

בואי נתחרה מי יותר ביישנית חחח סתם אני ביישנית אבל אחרי כמה זמן אני מתרגלת ואני כבר לא אבל אני שוה מזהירה- אני מדברת כל כך מהר!!!! חחחחח כל הזמן תגידו לי מה? אבל על תתבשיו להגיד לי מה כי אני רגילה לזה חחחחחח ואני לפעמים קצת בולעת את המילים
בהתחלה אולי אני לא ידבר מהר אבל תלוי איך זה יצא
אחותי התאומה גם כל הזמן משחקת בשיער אבל אצלה זה משהו יותר נורא כבר בלי לשים לב היא תולשת לה שערות מהרש ויש לה קרחות אבל לא רואים (זה נורא!!!) כל הזמן אני אומרת לה נטע תורידי את היד מהשיער נטע נטע נטע חחחח גם בהמצע שאחננו רוקודת בג´ז כל הזמן. יש לי רעיון בוא ו נגיעה וכל אחד יסה לנחש מי זה אחד את השני נכון שיש תמונות אבל אולי לא כולם דומים להם

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאממממ......

נועוש סה"כ רעיון טוב, אבל כשמישו מגיע אז אני מדביקה לו מדבקה על הבגד עם ההשם והכינוי....

זה עדיין לא בטוח שאני באה../images/Emo26.gif

היום אחרי צהריים,אני יתן לכם תשובה
חוץ מזה אותי קל לזהו-דבר ראשון שמתי בפורום כבר כמה תמונות
וגם אני יגיד לכם שאני גבוהה,שיער חלק וארוך,ואני בטוח יהיה עם תיק צד

עעעעווווומ´וווווש../images/Emo85.gif

מה קורה בסופו|:?| תבואי תבואי תבואי תבואיייייייייייייייייייייייי
חולה עלייייייייייך =)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifהנה אני....

פחות או יותר

אני לא באה../images/Emo3.gif

אני מצטערת אבל אני לא באה כי אמא שלי קצת דואגת...אתם יודעים, עזריאלי, חנוכה, חופש, קצת בלאגן. אבל לא נורא! כי אולי עם תעשו את המפגש הבא לא בעזריאלי או משהו כזה ירשו לי ללכת... האמת היא שהייתי יכולה לשכנע את אמא שלי, אבל אני עצמי מעדיפה שלא, אז תהנו! תשימו המון תמונות, ותספרו חוויות...!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

אבל כבר אמרת שאת באה
וכבר הכנתי מדבקה עם השם שלך וכבר חילקתי אתכם לקבוצות מדוייקות של 3 בטריוויה
גאד דאמיט

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאוקיי../images/Emo10.gif

אני נוראאאאאאאאאאאא רוצה שתבואי

Bla©k ¢At

New member
כולם- ו... ../images/Emo15.gif

שרוןןןןןןןןןןןןןן לאאאאאאאאאאאאאאאאא
בואי למפגשפוורם
!|
!|
ו
קטן- שיניתי מסנג´ר
[email protected] פליזי תעדכנו!!!!!

boli bop

New member
חבריה - אני באה ב- 11 בבוקר !

אני החלטתי שאני לא הולכת למיומנה (תראו איזו הקרבה למענכם חה חה חה..) ואני אגיע ישר ב-11 עם מצלמה והכל ! איזה כייף !!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה