שאלה....

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifשאלה....

איך החשמל הולך שם? אני רוצה להביא מערכת כדי שנוכל לשמוע דיסקים עם מוזיקה..... זה אותו חשמל שיש בארץ? ועוד משהו.......כסף.....אני מביאה איתי בערך 1500 שקל כולם אומרים שבחיים לא יספיק לי אבל אני לא מבינה איך לא.... נגיד כל יום מסיבה? אז סך הכל יוצא על מסיבות-> 600 שקל בערך אוכל קצת אוכלים שם וקצת ממה שמביאים מהארץ -> גג 150 שקל בגדים וכאלה אני לא קונה שם... שתייה אני בעיקר מביאה שתייה מהארץ.....אההה ולא יעשו לי בעיות במטוס אם אני קונה אלכוהול בדיוטי פרי נכון? ומה המחירים של האלכוהול שם בערך? כמה יעלה בקבוק וודקה? אני במלון דירות אנטה שזה ממש על הסקוור אז לא ממש צריך מוניות נכון? זה קרוב גם לניסי ביץ'? ובכלל לחופי הים?

אז ככה...

החשמל שם הוא לא כמו בישראל את צריכה לקנות מתאם שעולה פאונד בכל קיוסק שם ואז תוכלי לחבר את המערכת.. דבר שני גם לדעתי 1500 לא יספיקו תבואי עם 2000 מינימום ועזבי אותך חישובים של כל מסיבה כל יום אז זה עולה 600 וכל מיני דברים כאלה...אל תשכחי שיש לך גם אפטר פארטי, או לפעמים את תכנסי למסיבה והיא תהיה כלכך מגעילה אז את תלכי למסיבה אחרת ואז בזבזבת כסף על 2 מסיבות בערב אחד...ואל תשכחי שאת קונה אלכוהול בפאבים גם, ואת אוכלת, ובטח תרצי לקנות לך איזה חולצה של איה נאפה, ואת צריכה לשים פקדון על החדר ועל המזגן אם תרצו מזגן ואני בטוח שתרצו מזגן כי חם טילים שם...והמלון קרוב לסקוואר אבל לא קרוב לניסי ביץ' אתן תצטרכו לתפוס מונית וכל מונית זה פאונד לבנאדם ובטח את שם 7 ימים ובטח תרצי ללכת כל בוקר לניסי ביץ אז כבר את צריכה לשים פאונד הלוך ופאונד חזור מהים...זה כבר 14 פאונד לכל השבוע שזה יוצא 140 שקל מבינה? חח אל תעשי חישובים תבואי עם 2500 שקל ככה עדיף שיהיה לך שם יותר ותחזרי עם עודף וגם אל תשכחי שיש לך את ההפלגה על הספינה שזה 13-16 פאונד ויש לך גם את הפארק מים שהוא 13-17 פאונד...אני הלכתי עם 3000 ולא חזרתי עם כלום אבל זה בגלל שהשכרנו גם טרקטורונים אז עדיף שתבואי עם 2500-3000 ותחזרי עם עודף... עכשיו בנוגע לאלכוהול בדיוטי פרי המחירים יותר טובים מהארץ ויש אחלה מבחר...לדוגמא 2 בקבוקים של אפטר שוק עלו לנו בערך 50-60 דולר...ויש גם דברים יקרים כמו הוודקה ואן גוך שעולה 60 דולר בערך לבקבוק...אבל על הדברים הבסיסים כמו אבסולט, סמירנוף, אפטר שוק, באד אפל וכל אלה המחירים קצת יותר נמוכים מבקיוסקים..ולא, לא יעשו לך בעיה על המטוס. אם יש לך עוד שאלות תשאלי בכיף

sm18

New member
תשובה

חשמל- מתאם כמו של אירופה. לי כל הטיול, כולל הכל (טיסות, אוכל, מלון, מסיבות, וכו') יצא 1,700 ש"ח.... ככה ש-1500 בשביל הדברים שציינת זה יספיק לך ועוד תחזרי עם כסף הביתה. לניסי זה לא קרוב, אבל כלום לא קרוב לניסי

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifאיך עלה הכל 1700?

רק המלון והטיסות עלו לי 1500 ותודה

1700 כולל הכל?!?!

דיל זול לאיפה נאפה זה 200 דולר ככה! וזה כבר יוצא 850 שקל בערך אז זה משאיר לך עוד 850 שקל לבזבוזים באיה נאפה..850 זה 85 פאונד...3 מסיבות ובקבוק בירה זה כבר 40 פאונד חחח תגיד לי אתה בטוח שהיית באיה נאפה?

sm18

New member
חח, תשובה לכולכם.

דבר ראשון, אני בת לא בן... דבר שני, היתה לי טעות בחישוב וזה יצא 2000 ולא 1700. דבר שלישי, דיל: 389 דולר למלון "קורפו" כולל א.בוקר שזה ממש מלון ולא בית דירות. הוא בין ים לסקוור, 5 דק' הליכה משניהם. (נסעתי ב-8 עד 12 ביולי, הדולר עמד על 4 ש"ח כששילמנו- מכאן שהכל היה קצת יותר זול מבחינתנו). 2 מועדונים ב-2 לילות נכנסנו בחינם בגלל שקנינו משקה+כרטיס באחד הבארים.... זו לא בעיה. משקאות... הרבה הזמינו בשבילי... הלך לי בעיקר על אוכל, ופארק מים. ככה יצא.
אנשים שנוסעי- תבלו ותהנו.... ועשו טובה לכולנו- התנהגו כמו שצריך.... מאוד לא נעים לשמוע בחדשות/ לראות בעיתונים את הכתבות על האנשים שמתפרעים שם...

מווורקי

New member
גם לי לא יצא לבזבז שם כ"כ הרבה כסף

אבל לא מבחירה (פשוט הכל נגנב על היום הראשון) אבל יצא שנהנתי בגדול, על כל המסיבות שיצא לי לוותר (מטעמים כלכליים), רק הרווחתי כי שמעתי מאנשים שהיו שהיה מוסיקה מגעילה ובכללי לא היה להיט.. אפשר להסתדר שם גם אם קצת כסף ( אבל תביאו אוכל מהבית, כן?) ולהנהות מלא.. אנשים פה מגזימים בטירוף "3500 שקל ואת מלכה" חלאס עם הזיוני שכל, גם אם 2000 שקל ואפילו פחות אפשר להסתדר יופי ולהנהות מהמון אטרקציות

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifעוד שאלה בקשר לשתייה במסיבות

זה נכון שלוקחים כפיקדון את הדרכון שלך? אני תכננתי להשאיר את הדרכון בכספת של המלון ועוד שאלה.......שהולכים למסיבות.....מה אתם לוקחים איתכם? אתם לוקחים הכל בתיק ורוקדים איתו? מצד אחד אני רוצה לקחת מצלמה כדי לצלם שם.....אבל מצד שני אני כל הזמן אהיה מודאגת מגניבות =/

מותק..

גם כשאת בבית ואת יוצאת למסיבה את עם התיק ? הכל בחדר אל דאגה,צאי תהני בראש שקט..

orper19

New member
אל תקחי כלום חוץ מכסף=]

לא לוקחים שום דרכון כפיקדון...ואם את הולכת להשכיר איזה כלי בחיים אל תשאירי ת'דרכון! אני השארתי להם רישיון שפג לו התוקף לפני שנה והם לא שמו לב בכלל...=] ופשוט את כל הדברים החשובים תחביאי בחדר וזהו את מסודרת=] תהני לךך=]

מווורקי

New member
הייתי בבלאק אנד וויט עם מצלמה

היא לא נגנבה או משהו.. היא כל הזמן הייתה עליי אז לא דאגתי.. את לא מתכוונת לרקוד ולהשאיר אותה זרוקה איפשהו, כן? אם היא איתך אז אין סיבה לדאגה תהני מותק:)

noa8989

New member
מתגעגעת לאנתאה!

אנתאה זה בדיוק שניה וחצי מהסקוור את תראי איפה ששמים את הישראלים ליד יש כנסייה..עולים במדרות דקה וחצי ואת בסקוור..גם קרוב וגם יש שם אנשים סבבה.. זה לא קרוב לניסי ביץ צריך משם מונית אבל זה לא ככ יקר באנתאה צריך מתאם אם את רוצה להטעין את הפלאפון או לעשות פן וכאלה..אפשר לקנות ב 10 שקל בסלקום בדיוטי פרי.. ואגב, הכי שווה להכין אוכל בחדר זה חוסך המון כסף ופסטות וכאלה זה ממש קל להכין..בתאריך שאני הייתי פשוט כל המלון הכין בעצמו..אם את יוצאת לאכול בחוץ במקדונלדס וכאלה זה רק בשביל החוויה.. ואגב תיזהרו מהפיצות שלהם הגבינה שם מגעילה טילים..!!

Mano8

New member
שאלה בקשר לאנטיאה

בקשר לאוכל, יש שם צלחות כל זה או להביא מהארץ חד-פעמי?

מווורקי

New member
הפיצות בפיצה האט, הן משהו ליגה!

לא אכלתי במקום אחר... וגם יש מלא גלידות מעולות! ממש טעים..ומומלץ! הלהיט שם זה הגלידה "תות משמש" זה חטא להיות בנאפה ולא לטעות מהגלידה הזו

noa8989

New member
עזבו גלידה יש שם קרפ קטלני

ליד הנמל יש קרפ ב 43 שקל קרפ ענקי + 2 כדורי גלידה +שתייה קטלני ביותר!

למעלה