../images/Emo221.gif../images/Emo87.gif ה-11 שלי חח ^^ ../images/Emo87.gif../images/Emo221.gif
1.מעולם לא התאהבתי ולא היה לי חבר 2.יש לי סטייה לחזירים,אני ממש אוהבת את החיה הזאת,ולא על הצלחת. 3.אני מכורה לציור ולכתיבה!-בכול זמן שיש לי אני כותבת,או מציירת משהו.הבנאדם שאני הכי אוהבת לצייר בעולם זה דני ג'ונס [בלי שום קשר לזה שהוא ממקפליי או שהוא מפורסם].כי יש לו |דגש|תווי פנים שאני מאוד אוהבת לעבור עליהם. 4.אף פעם,בכול החיים שלי,לא הייתי בחו"ל או באילת..ולא טסתי. 5.אני חצי מרוקאית[אמא] וחצי רוסייה[אבא]. 6.יש לי חלומות שמתגשמים-אני חולמת חלום לפני שקורה משהו גדול כמו פיגוע\תאונה שקרובה אלי\או מלחמה..ויום אחרי זה זה קורה בדיוק איך שחלמתי את זה.אני גם חולמת על ציונים,וכול מיני דברים שקשורים בזה,וזה נכון..לפחות ב-70%מהמקרים. 7.אני אוהבת לצלם את עצמי,כי אצל אחרים אני לא יוצאת פוטוגנית. 8.החלום שלי זה להתפרסם,ובקרוב אני כנראה מקימה להקה.[וגם אני מתה להשתתף בסרט אימה!] 9.יש לי בלוג שפועל כבר די הרבה זמן,ואנשים אוהבים להגיב לי עליו במייל[מוזרים ><]. 10.הייתי פעם סקייטרית עד שפרשתי בגלל שנכנסתי להדרכה בסניף בקדימה,כיום אני לא ממש דתייה,אני לא מאמינה כול כך באלוהים. 11.אני לא מסוגלת לשמוע מישהו שאוכל לידי בננה..או כול דבר אחר שנשמע כמו מחית תפוחי אדמה..!! זה מגעיל אותי ברמות!