11 דברים שלא ידעתן עליי

::OOOOO

אני וחברה שלי התגנבנו לצלצול 2 אחרי ההפסקה הראשונה כי זה לא לגילאים שלנו XD ישבתי עם שתי חברות גדולות שכבר היו שם, וחברה בגילי, כל הסרט היא הייתה עם הראש בכיסא, ואני והשתיים פשוטו כמשמעו - בכינו מצחוק ><

simpsonit

New member
יו!!!

חשבתי שאני היחידה שמתה מצחוק בסרטי אימה!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח יוו זה פשוט מצחיק אותי לראות דברים כאלו... במיוחדים שחותכים לאנשים איברים אני פשוט נשפכת !! לא דעת למה =| חח

butbut

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo87.gif ה-11 שלי חח ^^ ../images/Emo87.gif../images/Emo221.gif

1.מעולם לא התאהבתי ולא היה לי חבר 2.יש לי סטייה לחזירים,אני ממש אוהבת את החיה הזאת,ולא על הצלחת. 3.אני מכורה לציור ולכתיבה!-בכול זמן שיש לי אני כותבת,או מציירת משהו.הבנאדם שאני הכי אוהבת לצייר בעולם זה דני ג'ונס [בלי שום קשר לזה שהוא ממקפליי או שהוא מפורסם].כי יש לו |דגש|תווי פנים שאני מאוד אוהבת לעבור עליהם. 4.אף פעם,בכול החיים שלי,לא הייתי בחו"ל או באילת..ולא טסתי. 5.אני חצי מרוקאית[אמא] וחצי רוסייה[אבא]. 6.יש לי חלומות שמתגשמים-אני חולמת חלום לפני שקורה משהו גדול כמו פיגוע\תאונה שקרובה אלי\או מלחמה..ויום אחרי זה זה קורה בדיוק איך שחלמתי את זה.אני גם חולמת על ציונים,וכול מיני דברים שקשורים בזה,וזה נכון..לפחות ב-70%מהמקרים. 7.אני אוהבת לצלם את עצמי,כי אצל אחרים אני לא יוצאת פוטוגנית. 8.החלום שלי זה להתפרסם,ובקרוב אני כנראה מקימה להקה.[וגם אני מתה להשתתף בסרט אימה!] 9.יש לי בלוג שפועל כבר די הרבה זמן,ואנשים אוהבים להגיב לי עליו במייל[מוזרים ><]. 10.הייתי פעם סקייטרית עד שפרשתי בגלל שנכנסתי להדרכה בסניף בקדימה,כיום אני לא ממש דתייה,אני לא מאמינה כול כך באלוהים. 11.אני לא מסוגלת לשמוע מישהו שאוכל לידי בננה..או כול דבר אחר שנשמע כמו מחית תפוחי אדמה..!! זה מגעיל אותי ברמות!

butbut

New member
אהה..שכחתי להגיד שהמוטו שלי

זה :אוכל ומוזיקה חח :]

YuvalJones

New member
אני שמחה שיש עוד כאלה בעולם!

אני גם חולמת או מדמיינת משו ויום אחכ קורה בדיוק אחד לאחד מה שחלמתי... -__- בהתחלה הייתי נלחצת מכלזה..

butbut

New member
גם אני..אח"כ הבנתי שהחוש השישי הזה הוא דווקא

בסדר..ורק צריך להתרגל אליו חח=]

m i c k e y 15

New member
אצלי זה קצת שונה

זה יותר כמו דה ז'ה וו.. אני חולמת משו..ואז כשאני רואה את זה במציאות אני נזכרת שחלמתי על זה.. אז כאילו אני לא יודעת שזה יקרה כי אני לא זוכרת שזה היה לי בחלום. אבל כשזה קורה..אני פתאום נזכרת שכבר ראיתי את זה.. כמו פעם אחת שהייתי אצל סבתא שלי..ראיתי ילד משחק בכדור וזה נזרק לו לפח זבל..[XD] ואז נזכרתי פתאום שחלמתי את זה אתמול
פריקי דרימייXD

butbut

New member
כןן איך אני אוהבת דה ז'ה וו..זה קורה לי מספר

פעמים ביום.. זה ממש מגניב..יש כאלה שאומרים שזה סתם עיווט רגעי של המוח או משהו כזה,שגורם לך לחשוב שכבר ראית את זה בעבר. אבל אני חושבת שזה כן אמיתי אולי. וזה אחד הדברים היותר מגניבים=]]

Lex 1

New member
אני שונאת דה ז'ה וו זה מפחיד! וזה גם מזכיר לי

את השיר המכוער של ביונסה
. מה נדחפתי לשיחה..? חחח
. סורי

butbut

New member
חח למה?זה פ'סדר! דה ז'ה וו מזכיר

לי את הסרט ה"נחמד" שהיה עם השם הזה >< זה ממש כייף,פתאום להיזכר במשהו שראית כבר=]] חחח..

Lex 1

New member
חח אני רואה את זה כמשהו מטריד.. ובדר"כ

אני הוזה את זה וזה לא באמת קרה ואני רק מדמיינת שכן טחחח כי למשל קורים לי דה ז' וו על משהו שהייתי עם אחותי ואני אומרת לה יואו זה כבר קרה לנו פעם את זוכרת? והיא באדישותה המופגלת - 'לא, מה את מדמיינת?
'. וזה גם קורה לי לעיתים רחוקות כי אין לי את החוש השישי שלך..

butbut

New member
חחחחXD את תפתחי עם הזמן אולי..אצלי זה

פשוט כי לא מצאתי לו שם אחר..זה מגניב כזה =] חחח..><

Lex 1

New member
חחח אני לא רואה את זה קורה. חבל לחוש לבזבז

את עצמו על מישהי חסרת דמיון וחיים כמוני
. אניווי, תמיד תוכלי לראות תמונה שלי לפני השינה, לחלום מה יקרה לי ולרוץ לספר לי כדי להזהיר אותי מפני הפדיחה היומית שלי.

butbut

New member
אהה..כן את צודקת חח..אם החוש אוהב אותך

זה יפעל חח.. יש לו לפעמים מוזה לחתולות...

למעלה