11 דברים שלא ידעתן עליי

roni poynter

New member
וואו כן גמלי..((זה מפחיד)) וגם..

אם אני רואה איזה סרט אז אני חולמת עליו ומוסיפה דברים שלי.. וזה נראה כזה מציאותי.. וגם אינ לפעמים חולמת על החייים שליי משהו ביומיום ואז כשאני קמה אני מלבטת אם זה באמת קרההאו לאא.. אז פעם אחת באתי ביציאה לחברה שלי ושאלתי אותה תראי לי את הנעליים החדשות שלךך.. והיא כזה איזהה.. והרגשתי מה זה דפוקה וואוו...

O0NoNi0O

New member
גם אני אפעם לא יוצאת פוטוגנית אצל אחרים!

גאש~ וחשבתי שאני היחידהXD

butbut

New member
לא אחותי,גם אני יצור לא פוטוגני..וזה ממש

מעצבן! בגלל זה אני חושבת שמזל שאין אחרי צלמי פפארצי,אחרת הייתי יוצאת בכול התמונות חרע ><..חחח

O0NoNi0O

New member
אני לא ראית חרא בתמונות רקר כשאני מצלמת

אצל אחרים יוצאת זוועה. זה כול כך מעצבן. באמת מזל שאין אחרינו צלמים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםאני חצי מרוקאית XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו מצחיקה את הצחקת אותי במספר 11, אבל ת'אמת שאני די מזדהה איתך

Bleed for Me

New member
אנשים! לכו לאילת!!

הארץ שלנו מטר על מטר! סעו לאילת! יש פה מלא שלא היו שם! חח.. גם טוסו לחול!!

O0NoNi0O

New member
לא כולם יכולים..

זה טיפה מעליב.. כלומר; אני הייתי באילת ובחו"ל אבל יש כאלה שנעלבים.. מאיפה לך לדעת למה הם לא היו? זה לא יפה=\ אני יודעת שזה לא בכוונה רעה אבל את אפעם לא יכולה לדעת למה הם לא היו וזה מעליב..

Bleed for Me

New member
למה מעליב?

זאת ארץ קטנה,אפילו בטיול שנתי של יב נוסעים לאילת..זה גם לא יקר להגיע לשם באוטובוס,אפשר בכיך להעביר שם יומיים ולחזור..במיוחד שעכשיו חופש,למה לא לנסוע לאילת?

O0NoNi0O

New member
זה ממש לא קשור.

את לא יכולה להגיד לאנשים למה לא נסעתם לאילת? זה לא עיניין ששופטים עליו בלי לדעת לפני למה. זה מעליב, אני הייתי נעלבת מזה אם זה היה נכון לגביי. לך ולי ולעוד אנשים זה לא יקר להגיע לשם באוטובוס אבל לאחרים כן וגם לאנשים שאני מכירה אישית יקר להם לצאת לטיול השנתי טוב? אז אני מבקשת ממך לא לשפוט. זה ממש לא יפה.

m i c k e y 15

New member
היא לא שפטה..למה להתנפל ככה

היא גם אמרה סליחה אם היא פגעה במישהו. ולדעתי היא לא שפטה בכלל..היא כולה הציעה משהו..אמרה.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif זה לא בא בקטע רע

תאמיני לי שאני ממש לא שופטת אנשים סתם ולא אמרתי את זה בשום קטע רע! סך הכל אמרתי שכדאי לאנשים לרדת לאילת..אני לא רואה בזה שום שפיטה וממש לא זילזלתי או ירדתי על אף אחת

אנחנו נסענו לצפון../images/Emo122.gif כדי להחזיר עטרה לגליל

שהמוניטין שלו נהרס בגלל המלחמה. ופילסנו שבילים למטיילים. ואז ירד גשם בלילה והרס את כל מה שעשינו. XD נו, טוב.

roni poynter

New member
אויי קלטו מה ידיד שלי אמר לי על אילתתת. חחח

הוא שואל: רוני את יורדת לאילת? אני: לא, לא מרשים לי..=/ הוא:אהה כןן.. כי כולם יורדים לאילת.. מה היא כוסית? אני: מה?! מה הקשר.. ואז נעצרתיי .. וקלטתייי מה הוא רוצה חחח אני:בגלל זה שאלת אותייי .. אתה יודע שאני גם ככה לא יכולהה חחחח ((אני קטנה מדי וגם הוא..)) טוב אאאאאאאאאאאאאוותייזה הצחיק..=] וגם תראו איך עניתי לו כאלו לא מרשים לי לרדתת לה.. אההממ אההממ..=] חחיחי אני סתם דפוקהה..

butbut

New member
חחחחחחחXD הייתי מתה ללכת לשם!

אבל ההורים שלי לא סובלים להיות שם!![הם חולים על הצפון..איזה צפונים ><]. ולבד אני בטח לא אסע..ועם חברות רצינו ..והתבטל:{

מאיושSP

New member
הממ.. סבבה=]

1. אני מנגנת על גיטרה ואובססיבית לגבי החשמלית שלי. 2. ריקוד זה חלק עצום מהחיים שלי, אני אוהבת לרקוד הכל, ג'אז, בלט, היפהופ.. כשיש חופשים מהחוג אני מרגישה כ"כ משועממת. 3. אני לא יכולה לחיות בלי מוסיקה, ואני אוהבת את כל הסוגים בדר"כ ופתוחה לנסות ולשמוע עוד:] 4. אני ילדה מאוד חברותית. ולא שופטת אנשים לפי רושם ראשוני בדר"כ, אלא אם שופטים אותי. 5. אני קנאית. מאוווווד. ורגישה. במיוחד כשחברות פוגעות בי, גם בדברים הקטנים. 6. יש לי בעיות ברכיים. וזה חרא.
7. אני ביישנית ליד אנשים, אבל כשאני מגיעה לבמה, לא משנה מה אני צריכה לעשות עליה, אני נותנת 1500% ושמה זין. 8. יש לי עגיל באף כבר שלוש שנים, בניגוד לכל השיכבה שלי שאחרי כמה זמן התייאשו. חחח
9. אני מאוד אוהבת אופנה ולהיות מיוחדת בלבוש וכאלה. 10. אני די אובססיבית לסדר, כל דבר קטן שחדר שלי שלא במקום מפריע לי. שזה מצחיק בהתחשב בעובדה שעד לפני שנה בערך הייתי הילדה הכי באלגניסטית בעולם.. 11. אני ממש אוהבת להכיר אנשים חדשים. למרות שאני ביישנית בהתחלה, אני פשוט אוהבת את זה, כמה שיותר יותר טוב.

למעלה