11 דברים שלא ידעתן עליי

../images/Emo210.gif 11 דברים שלא ידעתן עליי .

אני יכולה לבכות מהכל; סרטים,שירים,סדרות ופרידות שלא שלי.
הייתי מאוהבת שנה במישהו שלא דיברתי איתו אפעם [אבל כאילו הוא ידע מי אני ואני מי הוא]
אף פעם לא היה לי חבר [ולא נחשיב את ה"חבר" בכיתה ב']
אף פעם לא הייתי בחו"ל )-:
הכרתי את מק'פליי לפני שבוע בערך,ואבא שלי מכיר תלהקה מלפניי שנתיים
התאהבתי בלהקה תוך שעתיים,ועד היום אני שומעת אותם כ-ל ה-י-ו-ם.
יש לי חלומות מוזרים ביותר בכל הקשור למפורסמים; הספקתי לחלום שאני מתחבקת עם ג'סי מקרטני,יהודה לוי מתנחל אצלי בסלון ועוד הרבה חלומות הזויים למיניהם.
מסתבר שיש לי סטייה קשה לבלונדינים עם שיער יפה *דאגי אהמ אהמ* *זה ממשפט שני*
אני וחברה שלי נותנות שמות של פרות לבנים,זה התחיל כשהיא אמרה לי שלזה שאני אוהבת יש 'אף בננה',ומאז היא קוראת לו בננה,וככה המשכנו לתת שמות לכל הבנים החמודים מהביה"ס.
בפעם הראשונה שעקצה אותי דבורה,עקצו יחד איתה עוד תשע דבורים בבת-אחת בכל מקום בגוף שלי. כן,זה לא היה כיף במיוחד.
אני נמצאת על המחשב כל היום,כי אין לי משהו יותר מעניין לעשות בחופש הזה-ואני כ"כ הורסת לעצמי תעיניים
:)

butbut

New member
חחחחח אני מדמיינת אותך ואת חברה שלי:

"את רואה את ההוא?יש לו תחת כמו אבטיח". ואת רואה את הגוף של זאתי?הוא כול כך דומה לתות-שדה,והאף שלה הוא בכלל אפרשזיף"

חחחחח

לאא אבל זה לא ככה "וואי תראי איזה חמוד הוא" "איך נקרא לו?" "תות". "וואי ראית את תות הוא הסתכל עליי!!!11" ככה אנחנו מדברות ואנשים מסתכלים עלינו כאילו אנחנו שתי מפגרות XD

butbut

New member
חחחחח אני מדמיינת אותך ואת חברה שלך:

"את רואה את ההוא?יש לו תחת כמו אבטיח". ואת רואה את הגוף של זאתי?הוא כול כך דומה לתות-שדה,והאף שלה הוא בכלל אפרשזיף"

A e o n 6 9

New member
חח גם אני וחברה שלי קוראות לבנים בשמות של..

.. פירות. אנחנו עושות את זה שלא יבינו על מה לעזאזל אנחנו מדברות XD לרוב זה "אז את עדיין אוכלת שזיפים?" והפירוש "אז את עדיין אוהבת את X?", ושזיף זה השם של הבן הנוכחי. האהוב שלי היה שזיף, ואיזה בן אחד אחר שכל הזמן התחיל איתי היה.. אני חושבת בננה אם אני לא טועה (זה קרה לפני מלא זמן) -אני חייבת להפסיק לחפור-

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo221.gifעונהה../images/Emo168.gif

1: מוסיקה זה החיים שלי
במיוחד רוק ומאטל
2:יש לי חולשה לבון ג'ובי וגיטרות במיוחד חשמליות
3: יש לי אחים תאומים ממש קרציות
4: אני מאוד אוהבת אלוסטאר
5: אני תולעת סרטים...ראיתי יותר מ-200
6: התחלתי לפני חודש אוסף גיטרות מכל מיני דברים,פסלים,בקבוקים וכ'ו...
7: אני כל כך אוהבת לרקוד...זה מוציא אותי ממצבים קשים ועצובים
8:אני אוהבת רק להקות בנים...אפעם לא אהבתי להקות בנות
9:הצבע שלי הוא תכלת ומספר המזל הוא 2
10:אני מכורה לפורומים בתפוז
11:אני מתה על הפורום הזה ואוהבת את כולכן

The Psycho Girl

New member
אחחח בון ג'ובי אדירים

ו ג'ון בן ג'ובי שווה בטרוף וזה למרות שהוא בן בערך 100

m o r 1 0 2

New member
היי..היי..עד לג'ון../images/Emo11.gif ../images/Emo168.gif

הוא בן 45
ולדעתי הוא הכי מושלם בעולם
ואת צודקת הם אדירים...אני מאוהבת בהם קשותתת

YuvalJones

New member
11 דברים שלא ידעתן -עליי- P:

כמו שכמה כתבו כאן, גמני- בוכה מהכל.
אני -שונאת- נסטי.
בכל מה שקשור בחושך רוחות ושקט אני הילדה הכי פחדנית שיצא לכם לפגוש [על בטוח] אני ישנה עם אור במזדרון, מוזיקה ומנסה להשאר עם עיניים פתוחות עד שאני ירדם למקרה שרוח תבוא לבקר אצלי בחדר.
אני בכלל אמורה לעלות לכיתה ו' השנה. D: [ולמי שלא יודעת ממש, אני עולה לז' ^^]
אני ילדה ממש מחורפנת. אבל כאילו, ברמות ^^
אני ילדה ממש מבולגנת. ואני לא יכולה לראות דברים ישרים. סימטריות ניקיון וסדר לא נמצאים אצלי. ^,^
אמ.. בחיים לא נשבר לי שום עצם בגוף. ופעם תמיד רציתי שתשבר לי רגל. -_-"
פעם ממש ממש רציתי לשחות עם כרישים. עכשיו אני כבר פחות רוצה בזה, אבל זה בכלזאת נראה מגניב P:
אני חושבת שאני הילדה היחידה שאחרי חודש רוצה לחזור לשגרה. חופש גדול משעמם אותי :)
אני מתמכרת מהר. להכל. לאמשנה במה מדובר.. ^_^
אני ממש ממש ממש לא החלטית. -- הא! גמרתי.! [לא נשמע טוב 00" חח] היה לי קשה. :)

Lex 1

New member
אוו! ../images/Emo12.gif כמה דברים משותפים יש לנו.. חחח

אני בנאדם פחדן גם כשזה מגיע לדברים האלה, אני לא יכולה לישון בלי אור אחד לפחות דלוק בבית אבל בשנה האחרונה הפסקתי לפחד בדברים אחרים אז זה קצת יותר נורמלי בהתחשב בזה שאני עוד מעט בת 17..
גמני פעם רציתי שתשבר לי היד אבל..! חחח רק כדי שיחתמו לי על הגבס.. פאתטית וטיפשה >< ופעם גם הייית רוצה שתהיה לי גיבנת כי זה היה נראה לי קול... אחח הטיפשות.. היום יש לי בקטנה [כי למי אין מהישיבה הלא נוחה במחשב?] ואני מצטערת על כך..

butbut

New member
הולי שיט ! יש לנו די הרבה במשותף חח..

עם 5..6..7..8..9..11!! בעיקר עם זה שאת מבולגנת>>חח גם אני.. >< ולשחות עם כרישים עד היום אני רוצה!!

talosh1234

New member
גם אני רוצה לחזור לשגרה אבל רק בגלל...

שאני מרגישה פדלעה P:

YuvalJones

New member
זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לחזור לשגרה.

אבל יש עוד דברים ^^

m o r 1 0 2

New member
חח..גמאני לא החלטית../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אפילו בקשר לממתקים...או חולצה מסכנה

or karady

New member
11 דברים שלא ידעתם עליי.

אמ.. טוב . 1.אני שונאת מתעבת חומוס בע... 2. אני בחיים לא מאחרת אני שונאת שמאחרים קובעים איתי שעה אני בול בזמן אהמבתאלאהמ. 3.התעלפתי 3 פעמים בחיים שלי. 4.פעם סגדתי לליאונרדו דיקפריו. 5.אבא שלי עובד בגלובוס יונייטד אז יש לי כל סרט שחלמתם עליו יש לי ה-כ-ל ובחינם חח תקנאו (סת םאני כמעט לא רואה טלוויזיה.) 6.יש לי פוביה ממחטים זריקות וכל דבר שיש לו שפיץ כן גם עפרונות. 7.החדר שלי הוא החדר הכי מבולגאן בהיסטוריה אף אחד לא ניצח אותי בזה. 8.למדתי פעם בלט (זכרונות לא טובים) 9.אף אחד לא אומר א תשם המשפחה שלי נכון. 10.יש לי חוש שמיעה כמו של כלבים אני ראדאר אני שומעת ממרחקים. 11.ואני שונאת לעשות שאלונים באינטרנט =]מקווה שהיכרתם אותי =]

butbut

New member
חח אורצ' את רוצה לדעת למה איחרתי?כנסייחחח

אז ככה זה היה..בשעה רבע ל-3 שלי רק קמה משנה ומיכל הציקה לי.[היא ניסתה להוריד לי ת'בוקסר!הילדה אנסה אותי!] ב-3 בדיוק אני כבר הייתי מוכנה! ושלי חזרה לישוןן..אז אני ומיכל קפצנו עליה ועל המיטה שלה,ואז היא דפקה ת'ראש בכורסא-כי היא נפלה מהקפיצות שלנו! חחחח 3 ורבע-שלי עושה סרטים של "דיי תעזבו אותי ביצ'סס אני לא באה איתכן"..ואני כזה "אז תישארי כאן!אנחנו נלך ותיהי כאן לבד..ממש ממש לבד..ממש ממ ש לבד עד שתתחילי לדבר אל הקירות!!".ואז היא התחילה להתארגן.. 3 וחצי -יצאנו,ואני החלקתי את כול המדרגות,אז נשארנו לצחוק על זה..חחח..ואז כמה ערסים אמרו לנו "פריקיות פרקיות" בשקט,ולא ויתרנו להם והחזרנו.. קיצר זהו..חח ואז הגענו ^^

or karady

New member
חח טוב שכנעת אותי

אבל עדיין חצ ישעה איחור.. חבל שהיה שבת הייתן מודיעות לי..=] טוב לא נורא העיקר שבאתן בסוף. חח בטח פגשתן את הערסים של גיורא.. כל הסניף שלנו בפחד מהם.

Lex 1

New member
אני כ"כ ההפך ממך בהרבה דברים! חחחח

הייתי מכורה לחומוס! אני כל הזמן מאחרת [אבל מתעצבנת כשעושים לי את זה..
], אני אוהבת לעשות בדיקות [קראי לי מפחידה], אני כל הזמן מסדרת את החדר כי אני שונאת בלאגן! [באופן יומיומי!] ויש לי שמיעה גרועה! חחחח אבל מצד שני גמני למדתי בלט במשך שנתיים אני חושבת ומחול בכיתה ט' ולמרות שאני אוהבת לרקוד יש לי רק סיוטים מזה עד היום, אז בכל זאת הצלחנו למצוא משהו משותף!
וגם את השם משפחה שלי אפחד לא מצליח להגיד נכון! חח. זה - וזדקיס ובדר"כ כתוב ככה - ווזדקיס, עכשיו נראה אותך מצליחה להתמודד עם זה! מועעה עה עה! |צחוק שטני שכזה|
יאא תלווי קצת סרטים! ראיתי יותר מ-87458974 סרטים בחיי! חחח אממ כן, רוב הסרטים שהיו. אני עדיין צריכה להרחיב את ארכיון הסרטים בראשי בכל מקרה
.

or karady

New member
חח

אני ראיתי 87456437898096580980809580808098093251 בחיים שלי.. ולי יש שם משפחה שהוא לא מסובך אבל אף פעם לא רושמים ואומרים אותו נכון.. וגם אני למדתי בלט שנתיים ואחים שלי תמיד צוחקים עליי כשהם רואים את התמונות שלי בטוטו. יאקקקקקקקקק חומוס כאיל ובחיים לא טעמתי את זה אבל יש לי תאוריה לא נעימה על חומוס... ומי שרוצה שאני אגמול אותה מחומוס שתדבר איתי יש לי כמה וכמה שיטות.. חח טוב זה ממש נחמד הרעיון הזה.. כל הכבוד לאור.. אההה עוד 8 ימים יומהולדת!!!!!!!

למעלה