Fairy of Rock
New member
../images/Emo108.gif../images/Emo206.gif
שירשור זה הינו שירשור שאלות ותשובות, הפינות הקיימות ופינות שאתם יכולים לנהל. חשוב לציין:משחקים לא כלולים בפינות! מה אני צריך לעשות בפינה? כלום בעצם, לפתוח הודעה, לא ממש צריך את החוקים, אולי בפעם הראשונה רק. למי מותר לנהל פינה? לכולם, כל מי שרוצה לתרום. אני לא יכול/ה לפתוח פינה השבוע. אין שום בעיה, פנו בהודעה פרטית אל אחד ממשתתפי הפורום [או אלי
] ואני בטוחה שמישהו יישמח לעלות במקומכם. מה זה יעזור הפינות האלה בכלל? כל פינה מחייה את הפורום, הוא חדש וחבל שהוא כלכך עזוב כבר. רשימת פינות[אחראים, ימים]: חדשות, יום שבת. ספושבוע רגועD:, יום שישי.[Fairy of Rock] ה-תמונה, יום חמישי. החוליה החלשה, יום רביעי.[mikeys barking] כוכב השבוע, יום שלישי. הסאות פארק, יום שני. דובב את התמונה, יום ראשון. להלן פינות ש"מוצעות" לכם לניהולן. דובב את התמונה - מישהו מעלה תמונה וכל אחד כותב את מה שנראה לו שהדמויות אומרות באותו הרגע. הסאות פארק - בעזרת אתר זה, כל אחד יוצר סאות פארק של דמות אחרת ואז מדיחים כל שבוע סאות פארק אחד ולבסוף נותר המנצח. כוכב השבוע - מישהו נבחר מהפורום ולכם מותר לשאול ה-כ-ל. ה-תמונה - בפעם הראשונה מעלים תמונות של נושא מסויים הקשור לסידרה ואז כל שבוע מורידים תמונה עד שנשאר התמונה המנצחת. חדשות - כל מה שחדש על השחקנים והסידרה.
אנא, התייחסו לנושא זה ברצינות, כי בסופו של דבר רק אתם מרוויחים.
לשאלות, בירורים, טענות, בעיות, תלונות וכ'ו אנא הגיבו פה. המשך שבוע מעולה. [כן, כן שתקו, אני יודעת שזה נשמע פלצני וסנובי ולא אני אבל אף אחד אחר לא עושה את זה, אז אני עושה.]
שירשור זה הינו שירשור שאלות ותשובות, הפינות הקיימות ופינות שאתם יכולים לנהל. חשוב לציין:משחקים לא כלולים בפינות! מה אני צריך לעשות בפינה? כלום בעצם, לפתוח הודעה, לא ממש צריך את החוקים, אולי בפעם הראשונה רק. למי מותר לנהל פינה? לכולם, כל מי שרוצה לתרום. אני לא יכול/ה לפתוח פינה השבוע. אין שום בעיה, פנו בהודעה פרטית אל אחד ממשתתפי הפורום [או אלי