Think Positive

archer girl

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo23.gifThink Positive../images/Emo19.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

עוד שבוע נגמר לו
ועכשיו מספרים עליו^^
תחשבו חיובי
שיתוף פעולה
.

archer girl

New member
השבוע שלי^^../images/Emo79.gif

בתקווה שאני זוכרת משהו
ראשון- כלוםX:
שני- ערב יום השואה
והיה טקס. הייתה קבוצה שרקדה, היינו כאילו אנשים שיצאו מהשואה, והיה ממש יפה. ובערב הייתי אצל חברה.
שלישי- יום השואה
היה יום לימודים קצר. ואבא שלי קנה אוטו חדש^^
רביעי- אממ... כמעט לא למדנו כל היום^^ ואחה"צ הייתה תחרות ריקודים בעזריאלי
ואז נכנסתי לטאוור רקורדס ל-4 שעות אני חושבת :X
חמישי- 100 באנגלית^^
שישי- משפחה. ולימודים. ויום רע ><
שבת- כלום
.

השבוע שלי:

משעמם ושגרתי, רופא שיניים, ועבודה אבל ביום שלישי בערב אחי עבר תאונת דרכים והוא עבר ניתוח, המצב שלו עכשיו יותר טוב ואולי אם ירצה השם מחר ישוחרר. ואני נורא דואגת לו
שהשם ישלח לו רפואה שלמה. נגמר השבוע די מהר. חג עצמאות שמח לכם

archer girl

New member
החלמה מהירה לאחיך../images/Emo201.gif../images/Emo79.gif

יהיה בסדר
תהיי חזקה!

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif|טיפה|

יומראשון - בצפר. והייתה הצגה על השואה, שלדעתי לא מתאימה לתלמידים בכיתה י'. אחד מהשחקנים אפילו עצר את ההצגה כי דיברו וזאת הייתה הסצנה הכי קשה שם. יומשני - מיני מתכונת במחשבים [שקיבלתי בה 98
]. וזהו. אפילו בצפר לא היה ^_^ וערב יום השואה. יומשלישי - חופשת מתכונת. יום השואה. יומרביעי - מתכונת במחשבים. יומחמישי - בצפר. חרישה למבחן בהיסטוריה שלב א'. יומשישי - בצפר. חרישה למבחן בהיסטוריה שלב ב'. אמאבא קנו שוקולד D= יומשבת - חרישה למבחן בהיסטוריה שלב ג'. ואחרון. ואני עדיין לא זוכרת כלום =/

אמממ

ראשון- מועד ב' במתמטיקה!!! עברתי איזה 200 כיתות והיה נורא מעצבן שטרטו אותי... בסוף קיבלתי 89... וזה נס כי הייתי כל כך עצבנית שכבר לא יכולתי לעשות את המבחן... בצהריים חזרות ליום השואה ולהופעה למחרת... שני- בבוקר הלכתי עם כל ההקבצה של ספרדית למכון סרוונטס בת"א... הופעתי שם עם חברות, רקדנו סלסה והיה מגניב!!! אחה"צ חזרות ליום השואה!!! בערב נכנס יום השואה עצמו ואיתו התחושות הקשות שלי... שלישי- יום השואה!!! היה קשה... הייתי כאילו ילדה בגטו...!! היו לי קוקיות כאלה עם סרטים ונראיתי כמו בובה... היה לי מאוד קשה היום הזה אחרי פולין... יותר מבשנים קודמות!!!! אז פעמיים עשיתי את הטקס... רק בטקס אחד עלתה המשלחת לבמה... היה קשה!!! קיבלנו תגובות מאוד טובות (להקת בית הספר שביצעה את הטקס יחד איתי) חלק אמרו גם דברים לא טובים אבל אני לא מייחסת לזה חשיבות!!! אחה"צ התחלנו כבר את החזרות ליום הזכרון!!! בערב מאוחר התחלתי ללמוד למבחן שהיה לי למחרת... איזו עייפות!!! רביעי- הלכתי בבוקר ללשכת הגיוס.. כי היה לי בלאגן עם הצו.. חשבתי שאני צריכה ללכת ב-26 ובסוף הסתבר שהייתי צריכה ללכת ב-24 והתבלבלתי... ניסיתי לראות אם יקבלו אותי אבל לא קרה כך... אז הלכתי לביה"ס... אחרי איזה שעתיים הלכתי להסביר למנהלים/מפקחים שבאו על המגמה שליייי...!! והחל מהשעה השביעית היה מבחן של שעתיים בתרגום... אינשאללה יהיה טוווב!!! אחרי ביה"ס הלכתי לידיד שלי.... התנחלתי אצלו עד הערב... חמישי- לימודים ושיעורים... שום דבר חמור... ואז גם קיבלתי את התוצאה במתמטיקה ושמחתי!!! אחרי הלימודים חברה שלי באה אליי וב-16:00 הלכנו יחד לחזרה של יום הזכרון... שישי- חופשת מתכונת באנגלית... אבל ניו לי חזרות מוקדם בבוקר... חזרתי הבייתה בסביבות 11... ב-13:00 הלכתי לישון... קמתי באיזה 19:00 ראיתי את המשחק... שמחתייי בסופו חיחי!! והלכתי לישון מוקדם... שבת, דהיינו היום- באו דודים כרגיל + בת דודה נוספת... וזהוו בינתיים!!!
שבוע טוב

מחשבים זה רע, זה כלכך כלכך רע

בהצלחה בבגרות :) החצי הראשון של השבוע הסתכם בחרישה לתנ"ך... החצי השני מסתכם בחרישה למתמטיקה... בין לבין עוברים חיים פה ושם.. אבל רק פה ושם P:

מיי ויק

ראשון - הייתי בבית ולא עשיתי כלום (חופשת מגן).. טוב בעצם למדתי כמו מטורפת! שני - מגן בביוכימיה =]. ואחרי זה טקס עירוני של השואה שלישי - יום השואה.. טקס ביד מרדכי שך השואה רביעי - חופשת מגן היסטוריה... חמישי - מגן בהיסטוריה שישי - הייה אמור להיות מבחן במתמטיקה אבל הברזתי.. ויצאתי עם חברים בערב שבת - העברתי לי פעולה וראיתי סרט.. קיבלתי את התוצאות מהמגן בכימיה (92!!) וזהו

אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo29.gif

אחחחח אייקונים של קיץ לא רוצה קיץ
ראשון-המממ לא זוכרת אם היה משהו מיוחד.אבל עבדתי כמובן אחה"צ
שני:אותו דבר..לא הלכתי לטקס של ערב יום השואה
שלישי:גם לא עשיתי משהו מיווחד-יום השאוה היה
יום רביעי-ההורים שלי נסעו לטיול כל היום והייתי כל היום לבד בבית והכי חשוב היה לי את האוטו!אז היה לי רופאה בבוקר.חזרתי הביתה.נסעתי לקניון.אין ספק שאוטו משלי זה כיף
חמישי-אח של חברה טובה שלי התחתן אז הייתי בחתונה.היה ממש נחמד בחתונה ויפה
שישי:ממש לא עשיתי כלום..התקשרתי לחברה לברך אותה במזל טוב לכבוד היום הולדת.אההה ודוד שלי שילם לי שניקיתי לו את הבית 150 שקל
30 לשעה.איזה כיף!
שבת:נסעתי בערב לבית קפה פה במושב-היה לי קפה זוגי חינם
אז נסעתי עם אחותי הקטנה ואכלנו פאי תפוחים עם גליה וקצפת
היה ממש טעים!!!ואז נסענו לקניון והיא קנתה גופיה בקסטרו ועם כל ההנחות ותוי קניה יצא שהיא שילמה שקל אחד
וקנינו כפכפים ממש ממש ממש ממש ממש יפות
וזהו..נגמר היום

למעלה