הלבשה תחתונה

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif הלבשה תחתונה

מה אתם הכי אוהבים? איזה יש לכם? איזה צבעים שולטים? [ תחתונים וכל הסוגים שלהם, חזיות וכל הסוגים ]

K i n G i

New member
מתחיל להיות חם...

כבן אני אוהב מה שבנות לובשות. בעיקר תחתונים סקסיים, קטנים ודקים, שחושפים יותר מאשר הם מכסים. הכי אני אוהב מכנסונים, שזה המכנסונים הקצרצרים הללו הצמודים-צמודים. מבחינת מה שאני לובש זה משתנה, תלוי מה אני לובש, כי יש מכנסים יותר צמודים, פחות צמודים. אני הולך בעיקר עם בוקסרים, או כל מיני בוקסרים צמודים כאלה. זה מה שאני אוהב בעיקר.

../images/Emo26.gif

יש לי הרבה בוקסרים אבל לא של הבנים [של הבנים לובשים בבית בקיץ
] כאלה צמודים... תחתונים ברזיליים ותחתונים רגילים עם הדפסות כל פו הדוב.. לבבות וזה וזה וזה ומכללללללללללל הצבעים
חזיות יש לי הרוב גופיות חצי.... לבנות, אפורות, שחורות סטרפלז וחזיות איזה 5,6 שחור לבן בז ואדום

אני פותחת שירשור בתוך שירשורררר

חחחחחחחחחח חוטיני\תחתונים
אני יגיב אחר כך
יש לי ילדה בכיתה יושבת וכ-ל הוטיני שלה בחוץ וכל פעם מעירים ה אפילו הבנים(=קלטו איזה גועל)אני לפעמיים מנסה להגיד לה ברמיזה שזה יפה למי שיש תחת יפה סליחה לא יפה אבל בכל זאת בגודל נורמלי אבל בכל זאת יש כאלה שלא יכולות ללכת עם חוטיני!

K i n G i

New member
אהממ...

כבן חוטיני זה בלתי אפשרי, אבל כבת זה גם נראה לי כואב, אבל זה נחמד. דווקא יש הרבה מאוד אנשים שמה שהם הכי אוהבים זה בנות שהחוטיני יוצא להם כזה קצת מאחורה. אם לבחורה יש תחת יפה, אז בכיף, אבל אם לא - אז שתשאר עם תחתונים אחרות, שתעשה טובה. D-:

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif כולם יכולות ללכת עם

לא כולן יכולות להראות אותו לעולם

rebelde2003

New member
אהמ../images/Emo9.gif

אצלנו גם יש אחת שרואים לה כמעט תמיד את החוטיני... גם בחטיבה היתה לנו אחת כזאת... אני באופן אישי, חושבת שחוטיני זה דבר לא נוח בעליל... חריצ שנכנס לך בתחת-מה כבר יכול להיות נוח בזה? אבל שיהיה, כל אחד וההנאות שלו... אצלי רוב התחתונים הם חלקים בכל מיני צבעים או פרחוניים :) חזיות יש לי גם כל מיני- שחור, לבן, ורוד, כחול...

אווש....../images/Emo122.gif

בית ספר "שלאון" קרית גת זה בית ספר פרחות וכולןןןןןןןןןןן כולןןןןןןןןןןןןן בלי יוצא מן הכלל עם חוטיני ורואים אותווווווו רואים כןןןןןן רואיםםםםםם לא ממש משנה לי רק שיש כאלה שמנות וכזה לא מתאים בלאט

כלום.. יש לנו נגד בזה שרואים את זה

על אנשים שלא הכי מתאים להם... והם מראים את זה לכל העולם

למעלה