ייייייייאאאאאאאייי

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ייייייייאאאאאאאייי ../images/Emo9.gif

אני כל כך שמחחההה חברה שלי גנבה מערכת שעות
והרידו לנו שעתיים מכל יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!
פאקקק אני מאושררתתתתתתתתת ובגלל עוד סיבה, שלא נציין
מי הולך מחר לניצנים?

יפה יפה../images/Emo123.gif

למה לי לא מורידים שעות!!!!!!!!!(כן לא אולי בי....חחחחחח....) וס"כ כמה שעות את לומדת?...

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif 34

אבל כנראה יהיה לי 2 חלונות מתוך זה
בכיתה ז' היו לי 5!! בא לי שוב
היה אמור להיות לי 42

«AdiDuShA»

New member
../images/Emo179.gifיו איזה כיף../images/Emo10.gif גמני רוצה../images/Emo70.gif

אז באיזה שעה את מסיימת בערך כל יום

מה../images/Emo35.gifאני למזלי סיימיתי 3 ימים../images/Emo26.gif

שאחת וחצי,יומיים ברבע לשתים עשרה ויום אחד ברבע לאחת
הפעם אני רוצה לגמור פעם אחת באחת וחצי,פעם אחת ברבע לשתים עשרה ו3 פעמים ברבע לאחת,נראה לי הכי שווה

../images/Emo24.gif כייף לך../images/Emo70.gif

אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע (בלי יום שישי..) מפי הפה של דור
בסוף השנה שעברה המחנך שלי אמר שנלמד כל הזמן 6 שעות ויום אחד 7 אבל יכול להיות שזה התשתנה אגב- כל מה שאנחנו צריכים הוא : לחלק את המורה למתמטיקה לנתח את המורה לספרות להכביד על המורה לפיזיקה לקלל את המורה ללשון לחרבן על המורה לביולוגיה לבעוט במורה לספורט לזרוק אבנים על המורה לערבית לקרוע את המורה למלאכה לחלל את המורה למוזיקה AnD FuCk ThE EnGLIsH TeAcHeR אבל .. אין מה לעשות בשביל המורה להיסטוריה, בשבילה הכל כבר קרה תעבירו הלאה...בשביל שתיהיה שביתה....ותתחילו להתפלל... ה=נ=ו=ע=ר ד=ו=ר=ש ש=ב=י=ת=ה !!!!!!!!!!
ועוד משהו- מה יותר כדאי, יומן של גיא אריאלי או המורדים

shirush3

New member
אצלי שנה שעברה....

היה לנו יום שלמדנו שמונה שעות משבע וחצי ע שתיים למזלנו זה היה יום אחד וביום שיש אנחנו לומדים עד 12:30 אוף

ברברונת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif הלוואי עליי

אתם תחטפו שוק רק מלשמוע ת'מערכת שלי.

אני בכיתה של ענבר, אני אספר

על המערכת שעות המזעזעת
שלנו
אוקיי, מה שטוב אין לנו שעות 0 בכלל, אין כזה דבר בביה"ס רק ילדים שנענשים... יום ראשון: עד 1 וחצי יום שני: עד 2 וחצי יום שלישי: עד 2 וחצי יום ריביעי: עד 2 וחצי יום חמישי: עד 1 וחצי יום שישי: עד רבע לשתיים עשרה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

כן.. אבל אולי אולי לא... כי בינתיים

הכל הולך טוב
יש אולי שביתה גזית לא תלמד אותנו במשך חצי שנההההההההה
השוטרת עוזבת
אין לנו בסוף תלבושת אחידה ועם יש אז לילוש שהיא במועצה אמרה למעיין שאמרה לי שזה יהייה כמו אצל שמואל הנגיד, שיהייה אפשר לקפל אותה לבטן גופייה לעשות איתה מה שבא לך... לגזור אותה וכו'.... אז אולי גם אם זה יהייה לנו מזל
אולי....

ברברונת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif גזית עוזבתתתתת

וואי תארי לך את גזית בהריון... פאקינג שיט! ו.. לא תהיה לנו תלבושת אחידה כמו שמואל הנגיד.. יעני בינתיים. כי אני ולילוש.. במסיבה של דפ אחרי שהלכתם החלטנו שנגזור ת'כתבה מעל השרון ונראה את זה לאורה שתעשה כמוהם אם תהיה תלבושת. וואי אני חייבת לחפש ת'כתבה

אולי בגלל זה היא הייתה עוד יותר

עצבנית בסוף שנה
שיהייה... מוזר.... כי זה מה שלילוש אמרה למעיין שאמרה לי... בטח שאת חייבת לחפש את הכתבה כי אם את לקחת אותה אלייך הביתה אז היא 100% נאבדה
, תגידי לי למה לעזעזאל לא נתת ללי לקחת הביתה
חחחח...

למעלה