כמה זמן לוקח לכם

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif כמה זמן לוקח לכם

להתארגן בבוקר? כמה זמן אתם קמים לפני תחילת ביצפר?

כשאני מתחילה ב8 אז אני שמה שעון

לעשרה לשבע ואני רק קמה מהמיטה ב7 ועשרים בערך.. כי אני לא מצליחה להתעורר

Flash Button

New member
אמממממ

בוקר רגיל - תלוי מתי אני קם..אם זה בשש [כמו רוב הזמן] אז חצי שעה, קצת יותר. בוקר סופ"ש - תלוי לאן אני צריך ללכת..אם סתם לצאת מהבית, 10 דקות..אם למקום אחר, שעה. לפני תחילת ביצפר? שעה בערך..

התעניינת../images/Emo2.gifמישו שם לב לזה..קיצר

יש לי מבחנים חשובים בריקוד שתבחן אותי ואת הבנות שנבחנות בוחנת מלונדון מהבלט המלכותי ואם אני יעבור אני מקבלת תעודה שעברתי את הרמה הזאתי ואם לא עושים את הבחינה של הרמה הבאה ואם עוברים אותה אז מעבירים את הרמה הקודמת קיצר מסובך..ואני ממש ממש רוצה לעבור סוף סוף לקבל איזה תעודה על הזמן שאני רוקדת (כמעט 8 שנים- ג'אז, בלט, בלט קלאסי, מחול מודרני וקלאסי, טיפה סלסה..זה מה שעברתי עד עכשיו)

lorley boy

New member
אני קם בין 7:15- 7:30 והביה"ס

מתחיל ב-8, אני הולך ב-8:55 (נוסע באוטו....)

מסובך...אז ככה..

יום שאני מתחילה בשעת 0... כאילו 7:45 אני מתעוררת ב- 6:45 קמה מהמיטה ב-7:00.. אם אני לא נרדמת שוב עד לשעה השנייה.. חחחח מתארגנת (בגדים, שיניים ושיער) ב-15 דקות יוצאת עם הכלבה שלי עוד 10 דקות מסדרת ילקוט ב-5 דקות יוצאת מהבית ב-7:30 מגיעה לבצפר ב- 7:40 יום שאני מתחילה בשעה ראשונה.. כאילו 8:30 מתעוררת ב-7:25 קמה מהמיטה ב-7:45.. במקרה הטוב שאני לא נרדמת שוב.. מתארגנת (בגדים, שיניים ושיער) ב-15 דקות יוצאת עם הכלבה שלי עוד 10 דקות מסדרת ילקוט ב-5 דקות יוצאת מהבית ב-8:15 מגיעה לבצפר ב- 8:25 עכשיו אני שמה לב לכמה דברים: -הבצפר רחוק מדי -אני איטית מאוווווווווד -לוקח לי יותר מדי זמן לקום מהמיטה... בלאט

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חחח

מרחק של 10 דקות לביצפר זה ממש טוב
ולי לוקח שנים לקום בבוקר..

למה כמה זמן לוקח לך ללכת לבצפר?!

חיחי.. תמיד דרך חזרה רבע שעה.. וזה מעצבן..

חחחחח כיף לכם!!!!!!!!!

הבית ספר שלי מתחיל ב7:30 וההסעות הן ב6:45!!!!!!!!!! אני כמה שעה לפני זה כאילו 5:45 לפעמים גם יותר מוקדם אם יש לי מבחן באותו יום ואני רוצה לעבור על החומר....

T z L i L u S h

New member
מההההההההההההההה../images/Emo35.gif

אמא... הבית ספר שלי מתחיל רק ב-9
לפעמיים ב-8 וחצי

rebelde2003

New member
../images/Emo187.gifאני...

קמה בערך ב-7 ועשרים... (בי"ס מתחיל ב-8 וחצי) לוקח לי בערך 20 דקות להתארגן...

למעלה