מה הדבר הכי כואב

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מה הדבר הכי כואב

[ פיזית ] שעברתם בחיים שלכם?

K i n G i

New member
זה דיי צפוי..

בעיטה בביצים. זה מתחיל לכאוב שם ועולה לאט לאט למעלה.. איזה כאבים...

ווווווווווווווווווווווווואק ../images/Emo6.gif

מממ.. שלי.. זה נפילה במדרגות בבית שזה בערך יוצא כ--ל בוקר

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif עוד לא ניסיתי

אבל אין דבר יותר משעשע מלראות אותכם שוכבים על הרצפה וצורחים

משעשע? ולא עולה לי אחד בראש שלא

קרה לכם..אולי הנסיונות הכושלים לפירואט שבהם החלקתי ועיקמתי את הרגל? ולא זה לא היה מצחיק

y a ® d e n a

New member
אמממ... אני משערת ש...

כשהייתי בגן חובה, תיפסתי על גדר ונפלתי עם הברך על ברזל חלוד ונכנס לי לרגל וירד הרבה דם... ואז הגננת שמה לי צמר גפן על הפצע, והסתומה הזאת לא ידעה שאסור, כי זה נדבק, אז לקחו אותי לקופת חולים והיו צריכים לתלוש לי את הצמר גפן מהברך ואז נקרע לי גם קצת העור... אבל עכשיו לא רואים כמעט סימן
זהו זה סיפורי הכואב...

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif היה לי משו דומה ../images/Emo12.gif

נפלתי מהרולר והיה לי פצע בגב שנפתח.. ואז חבשו לי אותו וזה סגר עם חלק מהתחבושת בפנים

נזכרתי עכשיו במשו שהייתי קטנה בצפון

יש לי שמה משפחה אז שיחקתי אם נכדה של חברה של סבתא שלי ומתחת לבית (הוא לא היה לגמרי על הקרקע) של הסבתא של הילדה היו חתולים גורים קטנים שלהם אז בדקנו שכולם שמה והוצאנו אותם ושמנו להם מיטות של ברביות (הייתי בת 6 בערך..) ואז שנכנסתי להביא מתחת לבית עוד חתול החלודה מהבית נתקעה לי בראש והיה לי מלא דם והלכנו למישי שסבתא מכירה וחברה שלה שהיא רופאה והכל...קיצר נפתח הראש

y a ® d e n a

New member
אהה היה לי עוד משהו כואב../images/Emo70.gif

חחח... כמעט מתתי ממנו... חחח עכשיו שחושבים על זה זה מצחיק אבל אז זה כאב... זה היה בגן חובה [היי עכשיו אני מגלה שהשנה הכי כואבת שלי היתה בגן חובה
] התגלשתי במגלשה יחד עם חברה שלי... קיצר עשינו מין רכבת... ואיכשהו השרוך של המכנס שלה ליפף לי את הצוואר ואז אני התגלשתי והיא לא ואז ככה איזה חצי דקה נחנקתי עד שהגננת הגיעה ושיחררה לי את הצוואר, ואז היתה לי שריטה ממש ממש חזקה על הצוואר ועכשיו כבר אין לי סימן...

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifהמקרה שלי עדיין טרי לי בראש

כי זה היה לא מזמן..משהו כמו לפני שלושה שבועות..רצתי בבית בחוסר זהירות משווע ונקעתי את הבוהן,וזה כאב לי מוות!!הבטן שלי התחילה לכאוב!!! אבל חפיף,רבע שעה אחרי זה כבר מדדתי נעלי ספורט בחנות..ובערך שבוע אחרי הנקע,כשהוא כבר כאב הרבה פחות,היה לי יום שדה ודפקתי את הבוהן באיזה אבן (מי שם לעזאזל שם אותה שם!?) וכל הכאב חזר אליי.והפעם,אפילו לא העקמתי את הפנים.כן,עד כדי כך אני חזקה

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifהמקרה שלי עדיין טרי לי בראש

כי זה היה לא מזמן..משהו כמו לפני שלושה שבועות..רצתי בבית בחוסר זהירות משווע ונקעתי את הבוהן,וזה כאב לי מוות!!הבטן שלי התחילה לכאוב!!! אבל חפיף,רבע שעה אחרי זה כבר מדדתי נעלי ספורט בחנות..ובערך שבוע אחרי הנקע,כשהוא כבר כאב הרבה פחות,היה לי יום שדה ודפקתי את הבוהן באיזה אבן (מי שם לעזאזל שם אותה שם!?) וכל הכאב חזר אליי.והפעם,אפילו לא העקמתי את הפנים.כן,עד כדי כך אני חזקה

למעלה