מה המשפט

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מה המשפט

שאתם הכי שונאים שאומרים לכם?

"אני אחנך אותך", "מליינית"../images/Emo70.gif

יואוווווווו אני שונאת את זהההההההההההההההה אני מסוגלת לרצוח מישוווווווו אוראללללללללללללללללללללללללללל ספרי להם איזה מכות קיבלת היום...

כןן זה מנסיון צליל שונאת שקוראים לה

מלייניתתתת היום אמרתי לא בצחוק כי אני יודעת שהיא שונאת עד מוון וגם אני שונאת אז היא התחילה "להרביץ" חחח וכך שתינו מחזירות אחת לשנייה. וגם "אני יחנך אותך" זה משפט שהמורה לאזרחות אמרה לצליל זה היה קורעעעע

K i n G i

New member
אוי...

מבחינת משפחה - שמבקשים ממני לעשות כל מיני דברים. זה מעצבן. מבחינת מורים - כל משפט שאמור לקטול אותי בצורה כלשהי, ובמיוחד בשיעורים ביצועיים, כמו ספורט, אם לא מספקים את המורה יתר על המידה. מבחינת חברים - אני לא נעלב כמעט מדברים, אבל מעצבן אותי בעיקר כל מיני בנות ובנים מטרידים למיניהן, שיש להם ביטחון עצמי לכאורה שואף ל100, וחושבים שהם נסיכים\נסיכות.

Flash Button

New member
יש כמה

"יש מסדר בשש וחצי..." "אתם נשארים עד חמש.." "המורה כן באה..." "רז, תקום - יום ראשון כבר...אתה תאחר לרכבת [בשעה שש]"

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

גררררררר אני שונאת שאמא אומרת לי- "תפסיקי לחשוב רק על עצמך" פשוט בכל הזדמנות היא אומרת לי את זה כי אין לה מה להגיד !!! חח מעצבנת!! ובנים מי'ב (אני בי') שמתלהבים ואומרים "אוי..איזה צעירה.." גרררר זה כל כך מעצבן!!!

¥ LitAloSh ¥

New member
כשהייתי קטנה...

זה היה: "כשתגדלי תביני!" או "עד החתונה זה יעבור" עכשיו נראה לי שאין משו ספציפי

למעלה