מה התכונה שאתם הכי שונאים באנשים?
D DaSi ON LsD New member 30/12/03 #1 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מה התכונה שאתם הכי שונאים באנשים?
S santi para siempre New member 30/12/03 #2 ../images/Emo60.gifתשובה אנשים שמפחדים והולכים תמיד לפי החוק ולא לפי הרגשות שלהם כמו השומר בבה"ס חחח ווווווווושקרנים...
../images/Emo60.gifתשובה אנשים שמפחדים והולכים תמיד לפי החוק ולא לפי הרגשות שלהם כמו השומר בבה"ס חחח ווווווווושקרנים...
¥ ¥ LitAloSh ¥ New member 30/12/03 #3 מממ יש הרבה...../images/Emo3.gif צבועים,שקרנים, נצלנים..... ולודעת כרגע איזה עוד...
T The £unky §tar New member 30/12/03 #8 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifשקרנים שגם אחרי שהם משקרים ואני יודעת את זה הם לא מוכנים להודות וממשיכים להכחיש
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifשקרנים שגם אחרי שהם משקרים ואני יודעת את זה הם לא מוכנים להודות וממשיכים להכחיש
ח חולה על בנחה ופלי New member 30/12/03 #9 אמ אני הכי שונאת אצל אנשים ש... הם משקרים,צבועים,נצלנים,יהירים,קנאים(עד גבול מסויים)..,שפוטים,רוע לב..ועוד כמה שכרגע לא עולה לי בראש למה למה למה יש כאלה אנשים למה
אמ אני הכי שונאת אצל אנשים ש... הם משקרים,צבועים,נצלנים,יהירים,קנאים(עד גבול מסויים)..,שפוטים,רוע לב..ועוד כמה שכרגע לא עולה לי בראש למה למה למה יש כאלה אנשים למה
ה הארוס של לואיסנה New member 30/12/03 #10 מעתיקנות(יש דבר כזה חחחחח) שמעתיקים כל דבר שאתה עושה וכו' אממ בעיקר אנשים כמו איציק