מה לפי דעתכם

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif מה לפי דעתכם

קורה במוות..? ולמה אתם מאמינים ככה..? גן עדן / גיהנום / רוחות רפאים / גלגול נשמות / פשוט מוות - קבורים באדמה ולי יש תפיסה מוזרה ובלתי ניתנת להסברה, אז נחסוך

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo7.gif

אני לא יכולה לחשוב על זה ..שוב פעם המוות .. ידיד שלי נהרג לפני שבוע בטיול חנוכה מזדיין!!!!! למה?!?!?! למה דברים כאלה קורים בכלל?!? למה אריאל שלי נהרג שהוא אפילו לא היה בן 16???????????? למה????????

סבא שלי הלך קצת לפניו...הלכתי לגי

לגילוי מצבה וראיתי שמה שורה לפני סבא שלי את כל השבטים ושיערתי שזה הוא כי גם חברה של אמא הייתה שמה עם המשפחה שהם ישבו שבעה וסיפרה שהוא מרעננה והכל..(החברה פסיכולוגית משו של עיריית רעננה לא יודעת)

../images/Emo7.gifובקשר לילד הזה..עם את הולכת לראו

לראות את הקבר שלו בבית קברות..שורה מאחוריו יש את הקבר של סבא שלי, עם מצבה של עבודה כזאתי מרובעת עם גוונים סגולים...היא בשחור המצבה והקבר..את יכולה לראות..רשום שמה בסון שזה השם משפחה
ראיתי את הקבר של הילד הזה..

אני בטוח שיש עולם אחרי../images/Emo70.gif

אבל למה לעסוק בשאלות מלחיצות כאלו? אני מכיר אנשים שמרוב שהם חשבו על זה הם פשוט שחכו לחיות את החיים שלהם ומתו! קראתי איזה ספר אחד של פרופסר שעשה מחקר והוא בדק אנשים שמתו כלומר לא יודע איך קוראים לזה בעיברית אבל שחזור מן המות כלומר מתו לכמה דקות ושבו לתחיה... כולם מספרים על אור בוהק וסרט של כל חייהם....

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חשבתי שאתה לא מתנחל ../images/Emo12.gif

וול, כל השרשור הזה בהשראתךךך..!!

למעלה