סקר בנושאאאאאאא

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif סקר בנושאאאאאאא

אוכל?
אין לי כוח להרבה אייקונים, <כמו שרז - רגיל לשמוע> תתגברו
1. מה אתם אוהבים לאכול?
2. מה אתם שונאים לאכול? 3. אתם צמחוניים? 4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם?
5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים?
6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו? 7. מה אתם אוכלים כ-ל יום? 8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? 9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים? 10. מתי אכלתם פעם אחרונה?
1. מה אתם אוהבים לאכול?
אורז, פסטה, כנפיים, מרק עוף
, גבינה 2. מה אתם שונאים לאכול? חומוס, דגים
, וכל הדברים המגעילים האלו
3. אתם צמחוניים? לא
4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם?
פעם במסעדה בצרפת הזמנתי סטייק, וקיבלתי דבר
זה היה המבורגר - סטייקי כזסה בטעם לוואי. הקאתי אח"כ (רק אחרי ביס אחד
) 5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים?
כן.. בעע. זה דיבוק
6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו? שוקולדדד
7. מה אתם אוכלים כ-ל יום? עגבניות שרי, מלפפונים, גבינה, לחם 8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? בוקר אני לא אוכלת
אני ישנה
צהריים זה אורז או פסטה
וערב זה משתנה 9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים? במבה וכיפכיףףףף... ייאאממייי..
10. מתי אכלתם פעם אחרונה? ברבע לשבע

¥ LitAloSh ¥

New member
אמממ ראשונה?!? ../images/Emo26.gif

מה אתם אוהבים לאכול? צ'יפס יאמיייי אורז פסטה....
מה אתם שונאים לאכול? בשר!!! בעעע ודגים
אתם צמחוניים? יאפפפפ
מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? חחח כלום... אני נגעלת מדברים כאלה! אני לא נודעת בהם....
האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים? אמממ תלוי מה זה!! אם זה ממתקים אז כן!
מה הכי מתחשק לכם עכשיו? נדה.... כלום הרגע אכלתי!
מה אתם אוכלים כ-ל יום? סלט?!? ואם לא סלט אז ירקות!
ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? אמממ עזבו... אין לי כוח
מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים? שוקולד! ובמבה!
מתי אכלתם פעם אחרונה? לפני כמה דקות! צ'יפס...

פרפר15

New member
אני

1. מה אתם אוהבים לאכול? כל דבר מתוק 2. מה אתם שונאים לאכול? פלפל ממולא 3. אתם צמחוניים? אני לא יכולה ליהיות 4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? 5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים? לא 6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו? כלום הרגע אכלתי ואני מלאה 7. מה אתם אוכלים כ-ל יום? אני מנסה לגוון אבל שניצל תירס 8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? אני מגוונת 9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים? mnm 10. מתי אכלתם פעם אחרונה? עכשיו

T z L i L u S h

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo12.gif

1. מה אתם אוהבים לאכול? כריות, עוף, תפו"א, ציפס, פסטה....... 2. מה אתם שונאים לאכול? שועית
3. אתם צמחוניים? לאאאאאאאאא (אי אפשר בלי על האש) 4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? סושי (ככה רושמים?) דודה שלי הזמינה ואמא שלי לא רצתה שאוכל לא הבנתי למה אבל בכל זאת אכלתי וזה להקיא את הנשמה
אמא שלי הרגה אותי
5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים? דה... 6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו? כלום
7. מה אתם אוכלים כ-ל יום? כריות
8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? בוקר-ישנה, צהריים- כריות, ערב- כריות. 9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים? חטיף אפרופו 10. מתי אכלתם פעם אחרונה? עכשיו אני הולכת כריות

אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים לאכול
- קורנפלקס 2. מה אתם שונאים לאכול
- כמעט הכל הרשימה ארוככההההה תשאלו את ענבר 3. אתם צמחוניים? - אמת
4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם
- הכי מוזר... אממ.. מרק עגבניות
יאאאאק
5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים
- לא 6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו
- כלום
7. מה אתם אוכלים כ-ל יום
- שוקו
8. ממה מורכבת ארוחת בוקר צהריים וערב
- בוקר שוקו עם אני מתעוררת מוקדם אם לא אז לא ... צהריים פסטה אורז תפו"א וערב קורנפלקס או לחם וגבינה 9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים
- פסק זמן 10. מתי אכלתם פעם אחרונה
- לפני כמה דקות ארוחת ערב

i love lu

New member
אני../images/Emo21.gif

|. מה אתם אוהבים לאכול?אממממ...
והרבה שוקולד!! 2. מה אתם שונאים לאכול? דגים
3. אתם צמחוניים?לא... 4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם?לא זוכרת... 5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים?רק על ממתקים! 6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו?כלום! 7. מה אתם אוכלים כ-ל יום?שוקולד!
8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? אני מגוונת 9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים?אגוזי! 10. מתי אכלתם פעם אחרונה?לפני בערך שעה וחצי

אוי סקר ../images/Emo70.gif ... כמה נחמד ...

1. אוהבת לאכול - פסטה, אורז, עוף במלח, שוקולד (לא ביחד) 2. לא אוהבת לאכול - יותר מידי דברים בשביל לכתוב ... כמעט הכל
אני בקושי אוכלת ... 3. לא אני לא צמחונית ... 4. הדבר הכי מוזר שאכלתי - מגעיל אותי להיזכר אבל ... זה לא כזה מוזר האמת ... אכלתי במסעדה סינית או יפנית בארה"ב איטריות ברוטב בוטנים
אוי ... כ"כ מגעיל שרק להיזכר בזה עושה לי בחילה ... אכלתי אחת וויתרתי... מן הסתם ... 5. לא אני לא מסתכלת על הערך הקלורי של דברים שאני אוכלת ... רק לפעמים אבל בסופו של דבר זה לא מה שגורם לי לאכול או לא לאכול ... 6. הכי מתחשק לי עכשיו - כרגיל, דיאט קולה ... למרות שזה לא אוכל זה משקה
אבל אני מכורה ... וזה גם קר ... וטעים וחם לי ... 7. אין משהו שאני אוכלת כל יום ... אבל תמיד אני עם מסטיק - אורביט לילדים .. אם זה נחשב ... אהה ... ודיאט קולה כמובן
8. אני לא אוכלת ארוחת בוקר ... אבל אם יוצא אז מקושקשת על לחם שחור ... אני גם לא אוכלת צהריים או ערב ... לא מסודרת בקטע הזה ... אוכלת כשאני רעבה ... עוף ואורז, צ'יפס ושניצל טבעול, בורגר קינג, פסטה, כריות
.... כל מיני ... או סתם שטויות ... 9. החטיף שאני הכי אוהבת זה דוריטוס הטבעי ... ופסק זמן
10. פעם אחרונה שאכלתי ... מתישהו בין 8 ל-9 זה היה ... חחח יצא לי ממש ארוך
בטח אף אחד לא קורא את זה גם ככה

../images/Emo26.gifעונה משיעמום../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif...

1.מה אתם אוהבים לאכול
שניצלללללללל
2. מה אתם שונאים לאכול
דגים
וכל מה שקשור לים
3.אתם צמחוניים
לא
4.מה הדבר הכי מוזר שאכלתם
אין לי מושגגגג
5.האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים|| כן...
6.מה הכי מתחשק לכם עכשיו
משהו קרררררררר
7.מה אתם אוכלים כ-ל יום
אפרסק
8.ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם
בוקר אף פעם לא יוצר לי לאכול כי אני ישנה
צהריים,מה שיש
וערב מה שבא לי
(תפריט מגוון בהחלט
) 9. מה החטיף ממתק שאתם הכי אוהבים
ביסלי(גריל
) 10.מתי אכלתם פעם אחרונה
בעשרים לתשע בערך...

rebelde2003

New member
../images/Emo21.gifסקר טעים!../images/Emo78.gif

1. מה אתם אוהבים לאכול?- הכי אאני אוהבת פסטות, כל הסוגים והרטבים! חוץ מזה אני מאד אוהבת פיצה, תפוחי אדמה ועוד הרבה... 2.מה אתם שונאים לאכול?- רוב הירקות, דגים.
3. אתם צמחוניים?- לא.
4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם?- אממ... נראה לי שאורז עם רוטב מוזר של עגבניות...
אבל נראה לי שהיו דברים יותר מוזרים שאני לא זוכרת.. 5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים?- לאחרונה כן! אך... מה שהגיל עושה... 6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו?- פסטה ברוטב עגבניות!
7. מה אתם אוכלים כל יום?- אני חייבת משהו מתוק כל יום! וחוץ מזה אני מכורה לגבינה לבנה! 8. ממה מורכבות הארוחות שלכם?-בבוקר בדר"כ פרוסה עם גבינה/חומוס. בצהריים זה מגוון מאד... בערב חביתה, מלאווח, סנדביץ' וכו'. 9. מה החטיף/ ממתק שאתם הכי אוהבים?- שוקולד, גלידה, פרינגלס. 10. בערך ב-9 ומשהו. היום הייתי רעבה כל הזמן ובלסתי בטונות...

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifיופפפי דו../images/Emo70.gif../images/Emo21.gif../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif

1. מה אתם אוהבים לאכול?
אני אוהב בעיקרון אמממ..... ג'אנק פוד זה טעים
ואמממ... אוכל של אמאאא
2. מה אתם שונאים לאכול?
אמממ... פירות וירקות
3. אתם צמחוניים?
לא
איך אפשר?!?!?
4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם?
אמממממ..... אני לא אוכל דברים מוזרים!
אבל בן דוד שלי אכל ג'וקים וכאלה קופצים נו... צרצרים! בתאילנד!
5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים?
יפה! שאלה מצחיקה! אהבתי!
6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו?
מיליון דולר לא יזיקו.......
אני יודע שזה לא אוכל אבל זה טוב.....
7. מה אתם אוכלים כ-ל יום?
שוקולד השחר ישר מהקופסא
יאאאמי
8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם?
בוקר: שוקו
צהריים: הרבההה דברים שאמא מכינה
ערב: חביתה בדרך כלל וחומוס וטוסטים ובלאגנים
וגם מלוואח ליפעמים
9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים?
פסק זמן לייק דההה
10. מתי אכלתם פעם אחרונה?
בארוחת ערב
לא זוכר באיזה שעה

../images/Emo175.gifאני עונהההההההההההההההההההההה

1. מה אתם אוהבים לאכול
בורגרים,שוקולד(מהקופסא),בייגלה,לימון..(לא ביחד,כן
) 2.מה אתם שונאים לאכול
דגים,כבד,בשר,מרק,פלפל,צנונית ועוד כמה דברים שאני לא זוכרת..
3.אתם צמחוניים
שלילי..אני לא יכולה בלי המבורגר מדי פעם.. 4.מה הדבר הכי מוזר שאכלתם
אני לא אוכלת דברים מוזרים.
5.האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים
כן..אבל זה לא ממש מזיז לי,אני אוכלת בכל זאת..
6.הכי מתחשק לכם עכשיו
פסק זמן ביג בייט
7.מה אתם אוכלים כ-ל יום
צורה זו או אחרת של שוקולד
8.ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם בוקר-בדר"כ שוקו וממתק..בחופשים דגנים עם חלב..כריות שולטות!
צהריים-מה שאמא מכינה
ערב-כל פעם משתנה..תלוי אם אני בכלל רעבה
9.מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים
פסק זמן ביג בייט ומקופלת
אוח,הקלוריות.. 10. מתי אכלתם פעם אחרונה
לפני שתי דקות,עוגייה!

../images/Emo66.gif תשובות

1.מה אתם אוהבים לאכול? המאכל האהוב עליי הוא מרק עוף 2. מה אתם שונאים לאכול? הרבה דברים... גבינה צהובה, דגים, חומוס, חלבה והרשימה מתמשכת... 3. אתם צמחוניים? לא... 4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? אממ... אני לא נוגעת בדברים מוזרים... אולי ריבת עגבניות... 5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים? אממ... לפעמיים כן לפעמיים לא... 6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו? כלום... זה לא מאוחר מידי לאכול?! 7. מה אתם אוכלים כ-ל יום? חביתה... 8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? בוקר-ישנה צהריים-מה שאמא מכינה ומרק ערב-חביתה לחם וזהו. 9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים? במבה וצ'יפס 10. מתי אכלתם פעם אחרונה? ארוחת ערב-לא זכור שעה

y a ® d e n a

New member
התשובות שליי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif

1. מה אתם אוהבים לאכול? אממ- פסטה
, ג'אנק פוד, ואוכל של סבתאאאאאאא
2. מה אתם שונאים לאכול? דגים
((אני שומרת כבוד לאחיי הדגי זהב ולא אוכלת שום דג
[גנרל עובדיה שמת לפני כחצי שנה, ירמיהו וכרמלה האוהבים הצעירים שמתו לפני 7 חודשיים ודוד 1+2+3+4+5+6+7 הדגים של אור ז"ל ובעיקר דוד4 שמת מטביעה
])), דברים ירוקים ומסריחים
, נקניקיות ((בגלל טרואמה שאספר בהמשך...))
, שניצלים
וזייהו
3. אתם צמחוניים? נופ
4. מה הדבר הכי מוזר שאכלתם? אוקיי זה היה שהייתי בפריז וישבנו במסעדה... אני אז אהבתי נקנקיות ועכשיו כבר לו
, אז אני הזמנתי נקנקיה בלחמניה, אוקיי המלצר הביא לנו את האוכל ולי את נקנקיההה
, הסתכלתי וראיתי שבלחמנייה הם גם שמו גבינה צהובה, אז הוצאתי את הגבינה הצהובה... לקחתי ביס מהנקנקיה אני מסתכלת בתוך הנקנקיה ואני רואה שהנקנקיה הזאת היתה סגולההההה
בעעעעע
ואני הקאתיייייי.... איכס זה היה מגעיל, עדיין אני בתעלומה מה ששמו לי בתוך הנקנקיה המסתורית, ומאז זה אני לא אוכלת נקנקיות
5. האם אתם מסתכלים על הערך הקלורי של דברים שאתם אוכלים? אמממ
- לפעמים כן ולפעמים לא...
6. מה הכי מתחשק לכם עכשיו? כלום
7. מה אתם אוכלים כ-ל יום? אממ- בערך בכל יום אני אוכלת שניצל תירס של טבעול
יאמייייי
8. ממה מורכבת ארחות הבוקר / צהריים / ערב שלכם? בוקר- תלוי בשעה שאני מתעוררת...:\ אבל בדרך כלל זה לחם עם קוטג' או שבלול קינמון צהריים- שניצל תירס של טבעול
ופסטה עם רוטב ברילה\עגבניות שאמא שלי מכינה...
ערב- אמממ- בדרך כלל זה או טוסט עם גבינה צהובה וירקות בצד או פרוסה עם גבינה או חביתה וסלט ירקות
9. מה החטיף / ממתק שאתם הכי אוהבים? כל מה שיש בו שוקולד, במבה וסוכריות ווארטלס אורגינל
יאמיייייי
10. מתי אכלתם פעם אחרונה? לפני כמה דקות- שבלול קינמוןןןןן

למעלה