שאלון אבאוט LOVE

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif שאלון אבאוט LOVE../images/Emo99.gif

כמה אהבות היו לך? כמה חברים היו לך? האם את חושבת/מרגישה שמצאת- עכשיו או באיזהשהו שלב את אהבת חייך? קרתה לך פעם פדיחה שקשורה באהבה? את מאמינה באהבה ממבט ראשון? אילו תכונות אופי צריכות להיות לבחור המושלם בעינייך? (ולבנים- הבחורה המושלמת) איך הוא צריך להיראות? מה הדבר הכי רומנטי שקרה לך אי פעם? מה את חושבת שיותר רומנטי- לילה או יום? מהי המתנה המושלמת שהכי תרצי לקבל מחברך ליום ההולדת/יום האהבה? <תודה לאתר ישרא-בלוג> ואני יודעת שזה כתוב בנקבה
<נוט מיי פולט> אבל בנים, תענו <כמה בכל יש בפורום?
3? וכן, אתם אמורים לענות
>

עונה...../images/Emo10.gif

כמה אהבות היו לך? עדיין לא מצאתי את "גבר חלומותי"..
כמה חברים היו לך?נחשב גם יסודי
אם כן אז.. 6 בערך...
האם את חושבת/מרגישה שמצאת- עכשיו או באיזהשהו שלב את אהבת חייך?ממש לא.. כאילו יש מישהו שאני דלוקה אליו אבל..
קרתה לך פעם פדיחה שקשורה באהבה?וואי כן.. הייתי אם חברה שלי וכזה דיברנו על מישהי שהייתי דלוקה עליו... ופיתאום גיליתי שהוא מאחורי..
את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן
מאוד
אילו תכונות אופי צריכות להיות לבחור המושלם בעינייך? (ולבנים- הבחורה המושלמת): חוש הומור,אכפתי,מתוק,רומנטי,אמין... איך הוא צריך להיראות? זה לא מה שחשוב..
מה הדבר הכי רומנטי שקרה לך אי פעם?.... לא קרה.. מה את חושבת שיותר רומנטי- לילה או יום? לילה
מהי המתנה המושלמת שהכי תרצי לקבל מחברך ליום ההולדת/יום האהבה?|טדי|אבל כבר קיבלתי

Flash Button

New member
../images/Emo26.gif

כמה אהבות היו לך? 1 כמה חברים היו לך? 2 האם את חושבת/מרגישה שמצאת- עכשיו או באיזהשהו שלב את אהבת חייך? זה תלוי בהמון דברים..לא מאמין בדבר כזה "אהבת חייך" כי הרי כול מי שתאהב בשלב מסוים של החיים יהיה בשבילך "אהבת חייך".. קרתה לך פעם פדיחה שקשורה באהבה? לשמחתי רק פעם אחת..אבל היא דפוקה מדיי
אתה מאמין באהבה ממבט ראשון? אהבה זו אהבה..בין אם זה במבט ראשון או לא אילו תכונות אופי צריכות להיות לבחור המושלם בעינייך? (ולבנים- הבחורה המושלמת)- שלא תיהיה ריקנית וחלולה..וזהו בעיקרון איך היא צריכה להיראות? NO העדפה מיוחדת..סתם שתיראה נורמלי מה הדבר הכי רומנטי שקרה לך אי פעם? --- מה את חושבת שיותר רומנטי- לילה או יום? לילה מהי המתנה המושלמת שהכי תרצי לקבל מחברך ליום ההולדת/יום האהבה? אין לי מושג..זה לא ממש אכפת לי ~משיעמום~

Flash Button

New member
חושבת=חושב* את=אתה* תרצי=תרצה*

דסי והשאלונים הנקביים שלה..
בטח יש עוד טעויות שלא שמתי לב אליהן

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חחח מניאק ../images/Emo6.gif

לא אני כתבתתתיי
לקחתי מישרא-בלוג
אני יותר יעילה

rinani

New member
תשובות שלי:

כמה אהבות היו לך?תלוי איזה אהבה אמיתית היו לי 2 אהבה סתם מלא כל חודש בערך נו מה לעשות אני מאוהבת באהבה כמה חברים היו לך?4 האם את חושבת/מרגישה שמצאת- עכשיו או באיזהשהו שלב את אהבת חייך?אני לא יודעת אולי כי זה מישהו שהצעתי לו נשואים בכיתה ב' אז הייתי מאוד רצינית ואני עכשיו ידידה טובה שלו ואנחנו עדין צוחקים על זה מי יודע אולי נתחתן באמת קרתה לך פעם פדיחה שקשורה באהבה?כן מישהו שבאמת אהבתי אמרתי לו את זה וכל מה שהוא אמר זה יופי...לא מי שאני אוהב עכשיו לו אין סיכוי שאני יגיד את מאמינה באהבה ממבט ראשון?אכן אילו תכונות אופי צריכות להיות לבחור המושלם בעינייך? (ולבנים- הבחורה המושלמת)חוש הומור כן אמיתי רגיש איך הוא צריך להיראות?כעיקרון אין לי בעיה עם איך שהוא יראה אבל תמיד העדפתי בלונדיני עם עיינים כחולות למרות שמי שאי אוהבת עכשיו בכלל שחור! מה הדבר הכי רומנטי שקרה לך אי פעם?לא יודעת מה את חושבת שיותר רומנטי- לילה או יום?לילה מהי המתנה המושלמת שהכי תרצי לקבל מחברך ליום ההולדת/יום האהבה?אותו!

adis90

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

כמה אהבות היו לך? >0< כמה חברים היו לך? >0< רק שהייתי קטנה.... האם את חושבת/מרגישה שמצאת- עכשיו או באיזהשהו שלב את אהבת חייך? התאהבתי אם זאת השאלה. קרתה לך פעם פדיחה שקשורה באהבה? דהה למי לא
את מאמינה באהבה ממבט ראשון? ב-ר-ו-ר אילו תכונות אופי צריכות להיות לבחור המושלם בעינייך? (ולבנים- הבחורה המושלמת) נאמן, לא טיפש, נראה סביר (לפחות) ועם אופי חזק וכמובן שיאהב אותי
איך הוא צריך להיראות? העיקר נורמלי. רצוי-ג'וני דפ
מה הדבר הכי רומנטי שקרה לך אי פעם? לא קרה לי
מה את חושבת שיותר רומנטי- לילה או יום? נחשו
מהי המתנה המושלמת שהכי תרצי לקבל מחברך ליום ההולדת/יום האהבה? אין לי חבר ואם היה לי אז נסיעה לטורקיה ואופנוע ים וכל אלה....

תשווובות../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

כמה אהבות היו לך
בעיקרון אהבה רצינית שבאמת התאהבתי זה אחד
השאר היו סתם הדלקות
כמה חברים היו לך
אמממ 3 או 4 מאיפה לי
האם את חושבת/מרגישה שמצאת- עכשיו או באיזהשהו שלב את אהבת חייך
אממ אני עדיין קטנה כך שלא ניראה לי
קרתה לך פעם פדיחה שקשורה באהבה
אמממ לא ניראה לי
את מאמינה באהבה ממבט ראשון
כן
אילו תכונות אופי צריכות להיות לבחור המושלם בעינייך? (ולבנים- הבחורה המושלמת)
אממ לדעתי שיהיה נחמד,שיהיה לו אופי טווב,אממ אחד שאפשר לספר לו הכל ו...זהו
איך הוא צריך להיראות
לא איכפת לי איך שהוא יראה
אבל שיהיה חמוד חחחחח
מה הדבר הכי רומנטי שקרה לך אי פעם
לא קרה...
מה את חושבת שיותר רומנטי- לילה או יום
לילה
מהי המתנה המושלמת שהכי תרצי לקבל מחברך ליום ההולדת/יום האהבה
לא משנה מה...שיבוא מה-

DevilishAngel

New member
בלע

לא סובלת שאלונים של אהבה
משעמם לי אז אני אענה בכל זאת למרות שזה לא מעניין אף אחד
כמה אהבות היו לך?- הממ 1... כמה חברים היו לך?- 2 האם את חושבת/מרגישה שמצאת- עכשיו או באיזהשהו שלב את אהבת חייך?- לא יודעת
לא נראה לי קרתה לך פעם פדיחה שקשורה באהבה?- לא נראה לי את מאמינה באהבה ממבט ראשון?- אין לי תשובה לזה אילו תכונות אופי צריכות להיות לבחור המושלם בעינייך? (ולבנים- הבחורה המושלמת) איך הוא צריך להיראות?- הבחור המושלם? יופי לא חשוב אם זאת אהבה מה הדבר הכי רומנטי שקרה לך אי פעם?- -_- מה את חושבת שיותר רומנטי- לילה או יום?- לילה
מהי המתנה המושלמת שהכי תרצי לקבל מחברך ליום ההולדת/יום האהבה?- לא יודעת ולא אכפת לי

DevilishAngel

New member
בשאלה השנייה אחד

כי אחד מהם היה שנתיים חבר שלי בכיתה א'-ב'
חמוד אבל לא סבלתי אותו

למעלה