שיריםםםםםם

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif שיריםםםםםם

תמליצו כאן על כל השירים שפשוט חייביייייםם להוריד [ ואם כבר, שיהיו בעברית
] וגאד, תעשו משו שהפורום יזוז.. תכתבו תמילים והשם של השיר..

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif שחק אותה - היהודים

פותח דלת בורח החוצה והיא בחדר עוד לא לבושה הגיע בוקר ואין לך מוזה ואיך שכחת להביט במראה אתה השקעת בלי סוף, איך נתת הכל, בחרת להתנסות איך יצאת בזול תשחק אותה אתה יודע מה הולך לה בפנים אז תשחק אותה וכבר שמעת מגברים אחרים תשחק אותה אולי תמשוך את זה עוד כמה שנים תשחק אותה מתי למדת לשקר בפנים מה בפנים - קורה לך

T z L i L u S h

New member
נ"ש אנשים לכאןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

תעשו לי טובה קטנטנה.. תכינו לי חתימה שרשום עלייה: גם אני חולה על היהודים [אבל כמו שרשום בהודעה למעלה "היהודים"] ואת מספר האיסיקיו הזה:307665124 מי החמוד
פלייייז תעשו לי ביי

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif כל הסיפור - היהודים

היה לי אח במקום די קטן אם הבוקר עלה אז הכל כבר מוכן שותה קפה ומייד מעשן מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן מקום קטן והדלת סגורה מוקף בקירות ולמעלה שכנה שבוכה כי בעלה לא יכול מתעורר ונרדם לצלילי רוקנרול וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור ויום אחד הוא אמר זה הכל אני לא מסוגל פשוט לא יכול היה ברור למה התכוון ומאז ועד היום מעולם לא ניגן וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור היה לי אח במקום די קטן אם הבוקר עלה אז הכל כבר מוכן שותה קפה ומייד מעשן מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור

Flash Button

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

חולה על השיר הזה
ועוד שיר מדהים - גן החטאים, של אביב גפן

° M A Z I °

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo63.gifהיהודים .........

לא יודעת ת'מילים אבל ...... היהודים=קח אותי ג'קי אלה עידן אלוהים וכו' אביב גפן רומיאו ויוליה להיות בך מאוהב .... עידן רייכל הפרויקט (תני לי יד ונלך)

כמה ציוני.. אני דומעת

כללללל שיר, כל מנגינה, כל מילה קלושה/קטע-מעבר-מעאפן-למילוי-מקום-בדיסק של אביב גפן, פשוט חייבייייים להוריד [וחוץ מכמה גרסאות מעאפנות ממוסחרות, זה עברית].

למעלה