שרשור בדיחות

מה ההבדל..

בין אמא רוסיה לבין בת רוסיה
תשובה: 10 שקל.. חח אותי זה מזה הצחיק, לא יודעת מה איתכם אני פשוט נקרעתי

../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

מה ההבדל בין אופניים לאשה
תשובה: אופנייים מנפחים ואז רוכבים אישה רוכבים ואז היא מתנפחת... [הריון]

עוד אחד....../images/Emo26.gif

איש אחד בא לברווז שאל אותו: "אפשר לגעת בך
" ענה הברווז: "גע גע"

y a ® d e n a

New member
בדיחה../images/Emo9.gif

איש אחד ניגש לילד ברחוב שואל: היי ילד מה השעה? הילד: אני לא ילד... אני תות!!!
דובי וקיפוד הלכו להרים, שניהם נפלו מצוק מי נפל ראשון? | | | | | | | | | | | | מה זה משנה הדובי אוהב חומוווססס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מכירה עם התותתתתתתתתתתתתתתתת
אבל עם החומס לא הכרתייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הנה משהו שקרע אותי

איש אחד הלך ברחוב פיתאום או נפל לבור בום פטרוזיליה (למרות שאותכם זה בטוח לא הצחיק אבל אותי מצחיק גם גבדים כמו "כפית" אז.......

y a ® d e n a

New member
עוד בדיחה...

אמא, אבא, אחות ואח קטן גרים בבית. פעם אחת האבא הולך לשירותים, נכנס, פתאום קופץ שד אומר "אההה אני שד ואני אוהב לאכול בני אדם!!!" האבא נבהל, ובורח מהבית... האמא הולכת לשירותים, נכנסת, פתאום קופץ שד אומר "אההה אני שד ואני אוהב לאכול בני אדם!!!" האמא נבהלת, ובורחת מהבית... האחות הולכת לשירותים, נכנסת, פתאום קופץ שד אומר "אההה אני שד ואני אוהב לאכול בני אדם!!!" האחות נבהלת, ובורחת מהבית... האח הקטן הולך לשירותים, נכנס, פתאום קופץ שד אומר "אני שד ואני אוהב לאכול בני אדם! אז הילד הקטן אומר "אז מה! אני אוהב לאכול פיתה עם שוקולד!!!

סיפרו לי היום ../images/Emo6.gif

סינדרלה,הרקולס ופינוקיו הולכים לאלוהים. סינדרלה נכנסת לחדר שבו אלוהים נמצא ומבקשת אישור שהיא הכי יפה בעולם כולו. היא יוצאת מאושרת ומשחה ואומרת להרקולס ופינוקיו שאושַר שהיא הכי יפה בעולם. הרקולס נכנס ומבקש אישור שהוא הכי חזק בעולם...אלוהים בודק ומאשר לוהוא יוצא כולו שמח, ופינוקיו נכנס.... פינוקיומבקש אישור שהוא הכי שקרן בעולם..הוא יוצא כועס ומעוצבן ושואל "מי זה הביבי הזה?"

למעלה