תעזרו לי קצת בשיעורים..

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif תעזרו לי קצת בשיעורים..

מזה עולם מושלם בשבילכם..? [ ואם אתם יכולים לכתוב את זה באנגלית זה יהיה נחמד
]

אממ..

עולם מושלם בשבילי זה מקום בלי דאגות, מקום שיקבלו כל אחד כמו שהוא, מקום בלי קנאים, פושעים, רכלנים... מקום שבו ייקחו אותך ברצינות.. שלא יזלזלו בך.. אממ נראה לי זה עולם מושלם בשבילי.. ו..הייתי עושה לך באנגלית אבל אני חייבת ללכת.. בעע סוריי..

../images/Emo12.gif

עולם מושלם? אמממ שכולם יהיו בשלום עם כולם, שכל האנשים הרעים יהפכו לטובים, שכל האנשים היקרים שהלכו לעולמם
יחזרו כנ"ל לגבי חיות
, שאנשים יפסיקו לאכול חיות!
, שכל אחד יוכל להגשים את החלומות שלו, שלכולם יהיה בית ולא יהיו אנשים שגרים ברחוב או עם מצב כלכלי גרוע, שלא יחשבו עלינו דברים לפי פרוטקציה או אין, שבכלל לא יהיו פרוטקציות, שלא תהיה צביעות בעולם..שהעולם יהיה יותר צבעוני ושיפסיקו להרוס אותו

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חפיף אני אתרגם ../images/Emo3.gif

טנקססססס
גמלך רותם

ברברונת

New member
Perfect World To Me

A perfect world to me is a world without homeless, people who doesn't even have food, carcrushes, and so much other horobol things. perfect world to me is a world without hate, with respect to each one's opinion. a perfect world is a world that when you wake up in the morning, all you think about is the huge smile on your face מספיק? אני יכולה עוד

Flash Button

New member
The perfect world is...

The perfect world is a world full of love, a world without any war, a world that anyone want's to live in. לא יצא לי הכי טוב..אין לי כישרון בעולמות מושלמים

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif טנקססססססססס ../images/Emo23.gif

וברבי מושלמת זה מספיק

למעלה