טסתם פעם? לאיפה?
D DaSi ON LsD New member 30/1/04 #1 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ../images/Emo160.gif טסתם פעם? לאיפה?
R rebelde2003 New member 30/1/04 #3 ../images/Emo160.gif טסתי לכבוד הבת-מצווה (לפני שלוש שנים) לטיול מאורגן כזה... הוא היה לצרפת, הולנד, בלגיה ואנגליה. היה כיף! מאז לא טסתי שוב...
../images/Emo160.gif טסתי לכבוד הבת-מצווה (לפני שלוש שנים) לטיול מאורגן כזה... הוא היה לצרפת, הולנד, בלגיה ואנגליה. היה כיף! מאז לא טסתי שוב...
S SCooBY Doo GIRL New member 30/1/04 #4 אני טסתי../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif טסתי פעם לארה"ב לחודש. טסתי אחרי שנתיים שוב לארה"ב לחודש. טסתי פעם לקפריסין לשבוע. טסתי לצרפת לשבועיים. טסתי לאוסטריה ולגרמניה לקצת יותר משבועיים. וזהוו... לבינתיים
אני טסתי../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif טסתי פעם לארה"ב לחודש. טסתי אחרי שנתיים שוב לארה"ב לחודש. טסתי פעם לקפריסין לשבוע. טסתי לצרפת לשבועיים. טסתי לאוסטריה ולגרמניה לקצת יותר משבועיים. וזהוו... לבינתיים
ק קמילה ו טיטאן New member 30/1/04 #5 לאנגליה ולאנגליה ולאנגליה ולאנגליה ולאנגליה ולאנגליה ולאנגליה (טסתי 7 פעמים אז רשמתי אנגליה 7 פעמים)
ש ש י ר ן האחת New member 30/1/04 #6 בלגיה הולנד צרפת ואנגליה לטיול בת מ מצווה וכשהייתי קטנה הייתי בטורקיה אבל אני לא זוכרת בכל מקרה השנה אני טסה לפולין
בלגיה הולנד צרפת ואנגליה לטיול בת מ מצווה וכשהייתי קטנה הייתי בטורקיה אבל אני לא זוכרת בכל מקרה השנה אני טסה לפולין
Y y a ® d e n a New member 30/1/04 #7 אני טסתי ל...../images/Emo160.gif *טורקיה *קפריסין *צרפת *אנגליה
E Eden Colombo arana New member 31/1/04 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo160.gif../images/Emo42.gif טסתי ל..אנגליה 3 פעמים, צרפת פעמיים, ארה"ב לשלושה שבועות, טורקיה, סיני (נחשב )ובפסח אני יטוס לספרד
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo160.gif../images/Emo42.gif טסתי ל..אנגליה 3 פעמים, צרפת פעמיים, ארה"ב לשלושה שבועות, טורקיה, סיני (נחשב )ובפסח אני יטוס לספרד
צ צוף האחת New member 31/1/04 #9 אני../images/Emo160.gif טסתי לבלגיה הולנד צרפת ואנגליה ולפני זה לתורקיה
¥ ¥ LitAloSh ¥ New member 31/1/04 #10 יאפפפפ../images/Emo160.gif בפעם הראשונה זה היה לטורקיה (חוץ מלאילת ) ואחורי זה טסתי לארה"ב הונגריה, בולגריה וסיני והייתי בטיול שורשים משני הצדדים! יאיייי אני רוצה לברזיל דודים שלי גרים שםםם
יאפפפפ../images/Emo160.gif בפעם הראשונה זה היה לטורקיה (חוץ מלאילת ) ואחורי זה טסתי לארה"ב הונגריה, בולגריה וסיני והייתי בטיול שורשים משני הצדדים! יאיייי אני רוצה לברזיל דודים שלי גרים שםםם
ש ש כ ט ר י ת New member 31/1/04 #11 ../images/Emo15.gifאני טסתי ל:../images/Emo160.gif צרפת הולנד(2 פעמים) תורכיה(4 פעמים) גרמניה ארצות הברית אנגליה(2 פעמים) יון ספרד זייהו לבינתיים
../images/Emo15.gifאני טסתי ל:../images/Emo160.gif צרפת הולנד(2 פעמים) תורכיה(4 פעמים) גרמניה ארצות הברית אנגליה(2 פעמים) יון ספרד זייהו לבינתיים