התאומות ואנחנו

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifהתאומות ואנחנו../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אז ככה השאלה הזאת מופנת לבנות הפורום כמובן! האם אתן אוהבות את
הסגנון לבוש
של התאומות
כאילו אתן מתלבשות דומה כמו שהן מתלבשות
זה סתם דיון
קטנטן....

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifשכחתי לענות../images/Emo152.gif../images/Emo110.gif

אז ככה אני אוהבת
את
הסגנון לבוש
של התאומות אבל לא תמיד יוצא לי ללבוש ממש דומה...
לתאומות יש
סגנון לבוש
יפה מאוד
ומתאים ליום יומי של בית ספר אני מתכוונת למשל לג'ינס ולגופיה הלבנה עם סווטשרט וסניקרס כזה סגנון יום יומי אני אוהבת
אני אבל בדר''כ לובשת מכנסי x boyאו באגי או סתם ג'ינס רגיל ... ויש לי שתי ג'ינסים צמודים וחולצות רגילות יפות ומתאימות לבגדים שלי...

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gif../images/Emo149.gifאני.... ../images/Emo3.gif

אני לא כל כך אוהבת
את הסגנון לבוש (
) של התאומות.... אני לא אוהבת איך מלבישים אותן (במיוחד עם שמלות של נשים בנות 40... ) וחוצמזה שגם ראיתי כמה תמונות שלהן ביומיום שלהן ואני לא אוהבת את זה כי הן לובשות שכבות....:-|

A d i d a

New member
אווו../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני ממש אוהבת את הסגנון לבוש של התאומות. הם מתלבשות כ"כ טוב. למרות שמעצבן אותי שלמשל ב"כל כך מעט זמן" ו"כשברומא" כל הסידרה\תוכנית זה על הבגדים שלהן. כמו שעושים פרסומות סמויות למשהו כמו במורדים לפפסי? אז ככה, רק לג'יל זימרמן...
אני לא ממש מתלבשת כמוהן. הייתה לי תקופה שכל הבגדים שלי היו כמו הבגדים שלהן בגיל 13. (כלומר, איך שהן התלבשו בגיל 13, אני הייתי בת 12). עכשיו אני בסטייל שלי, אני ממש עובדת על להיות צבעונית ולא משעממת. אבל עכשיו אני סתם לובשת בגדים נוחים (טרנינג...!) אני הולכת לעשות כזה שופינג רציני בפורים. דיון מצויין!

אני....

מתלבשת כמוהן, לא קשור שהן מתלבשות ככה,אלה ככה אני רגילה להתלבש מה לעשות שיש לנו אותו טעם! הסיגנון שלהן כמו שלהן
ואני תמיד התלבשתי ככה! וזה בכלל לא קשור אליהן! הינה תמונה שלהן שמראה בדיוק את סיגנון הלבוש שלי!

אני..

הסיגנון שלהן יפה! הלבוש שלי גם כמו שלהן,כלומר רוב הבגדים לא כולם. אבל, הסיגנון של השיער שלהן בדיוק כמו שלי! יש לי ביביליס כמו שלהן שעושה אותן צורות כמו שלהן בשיער! אבל זה בכלל לא בגללם!

sweetie tweety

New member
תגובה ל:"מרי קייט ואשלי 13"

אבל הטעם שלך הוא הטעם של המלבישות שלהן. לא שלהן. בסרטים וסדרות לא הן מחליטות על הבגדים. נ.ב.- אם זה באמת הטעם שלך- יש לך טעם טוב

תודה! שאמרת שיש לי טעם טוב!

יש לי תמונות שהן ברחוב! ובקניונים,ובשביל זה לא צריך מעצבת!! ודבר שני: התאומות לובשות את הבגדים שהמעצבת מציעה להן כי זה הטעם שלהן! היבנת? זה הטעם של התאומות, כי הן בוחרות מה ללבוש,לא רק המעצבת

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

לא בדיוק, שלי... המלבישות שלהן נותנות להן בגדים- הן מחליטות אם ללבוש אותם או לא. אם לא- מחליפים, אם כן- אחלה. ככה שזה כן הטעם שלהן.

../images/Emo187.gif../images/Emo148.gif תכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני כמעט כל יומיים הולכת לשופינג
ואני רוצה להראות לכם מה קניתי ,אתם יודעים בשביל הכיף!! אכפת לכם עם אני ישים כאן מה שאני קונה???

../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif../images/Emo148.gif

אני מתההההההההההההההה על הסגנון לבוש שלהן.............אופהההההההההה.......

../images/Emo148.gif טוב אני חושבת ומתלבשת ככה:

אני מאוד מאוד אוהבת ללבוש חולצות צמודות ובטן מכנסיים בגיזרה נמוכה וסניקרס לבית ספר... אבל לצערי קוללתי בקללת התלבושת האחידה.... אז אני באה עם סוודר בית ספר... לא משהו קריטי.... אבל למסיבות אני אוהבת חצאיות מיני או מידי בשום פנים ואופן לא מקסי
וחולצות בטן צמודות בסגנון מהמם... בזמן האחרון אין לי כ"כ לאן לצאת אז אני לובשת לבית ספר מה שלבשתי פעם ליציאות... חבל ג'ינסים מהממים, לא חבל שישכבו בארון ויצברו אבק עם ריח של נפטלין
כדאי להשוויץ לא

למעלה