סקר ראשון

¥ AmbeR ¥

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifסקר ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

הסקר הראשון של הפורום
מה הסרט הכי טוב והאהוב עליכם של בראד
תשובה שלי: אני יודעת שזו שאלה קשה ממש כי הוא שיחק במלא אבל אני הכי אוהבת את "רוחות של תשוקה" ו"מועדון קרב"
[חח הייתי חייבת לאמר שניים] למרות ש"טרויה" הוא גם סרט מעולה

CaMi GiRl 1

New member
אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

אני חולה על בראד פיט וג'ניפר אניסטון
וקוראים לי מישל
חיפשתי המון זמן פורום על בראד פיט וסוף סוף פתחו אחד כזה
עונה על הסקר
אני הכי אהבתי את "טרויה" (זה הסרט היחיד שלו שראיתי.....) אבל אני קונה את זה גם ב-די.וי.די!!!

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעונה..

מממ.. למרות שהוא מושלם בכל הסרטים..
אממ.. אני אלך על טרויה זה מושלם אם שחקן ראשי עוד יותר מושלם (בראד כיאלו.
)

karin byrne

New member
אממממ...

וואו ממש קשה לי להגיד איזה סרט הכי טוב ואהוב מכיוון שכמעט בכל הסרטים שראיתי של בראד הוא משחק ממש טוב...אמממ אני מסכימה איתך לגבי מועדון קרב ואני אוסיף ואומר שאני אוהבת את המשחק שלו גם בטרויה....למרות שהוא משחק טוב בכל הסרטים שלו....(לא שראיתי את כולם אבל ממה שכן ראיתי אני יכולה להגיד...)

לאראיתי הרבה סרטים שלו אבל טרויה

הכי אהבתי ואני אקנה את הדיוידי שיצא

AsHtOn GiRl 3

New member
אמממממממממממ../images/Emo26.gif../images/Emo104.gif

הסרט הראשון שראיתי של בראד היה "טרויה".... ושם התאהבתי בו והבנתי כמה הוא יפה
אחרי זה ראיתי "סליפרס" ואחרי זה "מועדון קרב" אלה הסרטים של בראד שראיתי....והכי אהבתי את טרויה
ותראו משהו מגניב

אממממממממאמאמאמ

אני הכי אהבתי את "מועדון קרב" פאקקקקק איזה גוףףףף

מיצי007

New member
הממממ

מן הסתם זאת השאלה שהכי קשה לענות עליה אבל אני מניחה שאם יכולתי להגיד אז הייתי בוחרת במועדון קרב ו-12 קופים.

אמ זה באמת קשה..

אני חייבת להגיד ''טרויה'' ולהוסיף גם את ''שבעה חטאים'' ו-''אושן 11' מאוד אהבתי ת'סרטים. לגבי המשחק, הוא שיחק טוב בכל הסרטים שראיתי. בפייט קלאב, למרות שאת הסרט לא ממש הבנתי, כי ראיתי רק מהאמצע, אבל בראד שיחק שם ממש ממש טוב, וכמובן יש את ''שבע שנים בטיבט'' ששם הוא שיחק פשוט מדהים! והרשימה נמשכת ונמשכת עם ''לפגוש את ג'ו בלאק'', ''סליפרס'',''12 הקופים'' ועוד. בכולם הוא שיחק טוב, כי הוא פשוט שחקן טוב ומוכשר. אני רק מחכה כבר לאיזושהו סרט שלו עם ג'וני דפ! זה יהי פשוט צוות שחקנים מושלם, מה שיהפוך את הסרט לטוב מאוד, כי שניהם מוכשרים ביותר, והם יהיו שילוב נהדר, לדעתי. ואני גם מחכה כבר ל''אושן 12'' ו-''אדון וגברת סמית' ''.

¥ AmbeR ¥

New member
יש כבר סרט שלו ושל ג'וני...../images/Emo110.gif

קוראים לזה "שיחה עם ערפד" וגם כריסטין דאנסט משחקת שמה כילדה

לסרט קוראים ראיון עם ערפד

רק לתיקון והוא לא עם ג'וני הוא עם טום קרוז ועם אנטוניו בנדרס וגם עם קריסטין דאנסט אבל הוא לא עם ג'וני

jackmcfarland

New member
תלוי מאיזה בחינה

הסרט הכי טוב של ברד פיט די חייב להיות...מועדון קרב...אבל...הסרט שבו נראה הכי טוב לדעתי זה "אושן 11" השיער שלו פשוט מושלם שם לא ארוך מגעיל ולא קצר קצוץ...בדיוק מושלם...רק נורא חבל שהוא לא מוריד חולצה כל הסרט...

למעלה