יומולדת שמח אופקיטה!!!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo85.gifיומולדת שמח אופקיטה!!!!!

סליחה שזה רק עכשיו. איזה שעה וחצי לפני 12 בלילה שכבר עובר התאריך.. אבל אופקקקקקקקקקקקקקקק האדומה בפרום המושלם הזה. מזל טוב ליום הולדתך ה..18? נכון? 18? איך גדלת. יש לי כבר דמעות בעיניים. אני מרגישה כל כך זקנה בלה. אז יקירתי, שיהיה לך מזל טוב, אני בטוחה שעבר עלייך יום מושלם ממש. תגשימי את המטרות שלך, תעשי מה שעושה לך טוב, תמשיכי להיות מי שאת וכל מה שעושה אותך אופק. מי יתן ונטוס יחדיו להופעה של 30 ותפגשי את שאנון אהוב ליבך הבלתי מעורער. ואז בדרך נראה את וילה ואלו ואת הימ. ואז בדרך נראה עוד טונות להקות שאת אוהבת. אולי גם את באם מרג'רה לכי תדעי. מתה עלייך! באמת~! יא בחורה משנה- חיים - לבלי- היכר שכמותך! ת ה נ י.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gifמזל טווווווב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח
מי ייתן ותהיה במלאמלא הופעות של 30 ותפגשי אותםD: תהני מהחיים שלך תמיד, ותסתכלי על הכל בחיוב^^ עושר, אושר, בריאות, אהבה, כושר, יושר וכו'.. עד 1234 שנים טובות. ספיר^^

The Fantasy

New member
היא בת 17!!! (אם אני לא טועה ../images/Emo3.gif)

ואופקיטה שלי סורי שגם אני לא רשמתי לך בפורום עדיין אבל דיברתי איתך איזה 500 פעם בסופ"ש הזה חחח אז בכל מקרה שוב- שיהיה לך המון המון המון מזל טוב עד 120 שנה, רק אושר, בריאות, הצלחה ואהבה בחיים! שתזכי כן לראות הופעות של הלהקות האהובות עלייך ומקווה שזה יהיה איתי
אוהבת אותך המון ומתגעגעת בטירוףףףףףףףףףףףףף

I AM7

New member
מזל טוב אופק!../images/Emo23.gif

אני מאחלת לך מזל טוב להמשך חייך , והמון אושר
. את מקסימה , מתוקה ומגניבה!

RenanaD

New member
יומולדת שמח ../images/Emo65.gif

עד 121!
רק שמחה, אושר ובריאות

מזלללללללל טובב אופקק 3>3>3>

עדד 120 (למרות לדעתי שלהגיע לגיל 18 זה הרבה יותר שווה מלהיות בת 120) ושיהיהה לךך כיףף, וסורי שאני גונבת קצת לעצמי אבל ניסע ביחד כל אחת תרצה לפגוש אחד מהאחיםם 3>3> חחח מסכן תומו נשאר בודד , וללכת למלאן הופעותת מהממות שלהם, והרבהה נשיקות וחיבוקים ממניי 3>3>3> מומולדתת שמחחח 3>3> דני XD

DarkSecretLove

New member
תודה רבה מקסימות !!!!!!

איזה מהממות כולכן..!! אני אוהבת פשוט על אחת ואחת מכן..!! מתגעגעת לכולם ואין פשוט אוהבת אתכן !!!!!!!

למעלה