תפוז Live מודיע

../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif תפוז Live מודיע ../images/Emo42.gif

היום ב-17:00 נארח בפורום מרצ את נעמי חזן, המתמודדת מטעם סיעת מרצ לבחירות הקרובות, והמכהנת כסגנית יושב ראש הכנסת בכנסת האחרונה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כבר עכשיו.
החתול שלי משתולל, הוא פשוט השתגע, מה לעשות? תינוק חדש מגיע הביתה, מה עושים עם הכלב? על שאלות אלו ואחרות בנושא התנהגות בעלי חיים ווטרינריה תענה היום ב-21:00 הוטרינרית נעה הראל בפורום חיות מחמד. כולם מוזמנים לדיון.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif2 הודעות../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

היום בבוקר כשאמא שלי הסיעה אותי לבי"ס, ראיתי מודעה לסרט חדש- 16 המתוק (וזה לא בכיכובן של התאומות
) וכמובן ש-16 המתוק זה בתרגום לאנגלית- Sweet 16
אז סתם- קישרתי...
היום ראיתי בבי"ס שלי מישו שנראה בול, אבל בול כמו לארי מ"מזל תאומות"
(חוץ מהגובה
- הוא היה נמוך מידי
)

הפכתי ל../images/Emo32.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifממש חשוב ../images/Emo187.gif

תקשיבו , לא רציתי לפתוח הודעה חדשה כי אני כבר נורא מציפה ם כל ההודעות שלי
אממ ... החפרפרת : כן הרבה אנשים רוצים להשתתף
אז עכשיו אני מבקשת להגיב ...
אני פותחת כאן 3 הודעות , מי שיכול ב - 18.1 בשעה 12:00 , מי שיכול ב - 18.1 בשעה 18:00 , מי שלא יכול בשני התאריכים . מה לשרשר
לאחת ההודעות של השעות נא לשרשר
או
. ל"מי שלא יכול בשני התאריכים" לשרשר מתי הוא כן יכול הדגש| לכל החדשים : אני מארגנת את משחק "החפרפרת" בפורום
מי שרוצה להשתתף או שלא מבין משהו נא לשלוח מסר
לכולם : תוכלו לפנות אליי למסרים או לאימייל : [email protected] לכל פניה , בקשה , הערה , הארה , תגובות וכל דבר בעולם
*מחכה בקוצר רוח ל - 18.1
* -
- , ע
ו
מ
ר
ו
´
ש

אהה .. שכחתי : ../images/Emo187.gif

נא לא לשרשר דברים שלא קשורים
ולהגיב רק למקום המתאים לכם ...

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אני לא יודעת עם ייצא לי להיות פה למרותש אינ מש רוצה אצליז ה ברגעים האחרונים
עם אני יהיה פה בוודאייייייי יפיופהההההההההה

מק../images/Emo78.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

מקפיצה צה צה צה מקפיצה צה צה
| ( במנגינת : " אני קינג קינג קינג , אני קינג קינג קינג
) נא להגיב
. תודה

SupeR BayB

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo16.gif../images/Emo127.gif... ואני יכולה בשניהם..

ואם זה כבר שירשור
אז אני רוצה להגיד שבזמן הקרוב האיקוניים המאומצים שלי הם יהיהו
+
כי קרה משו ממש עצוב לכלב שאני חולה עליו...

N1R

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

BalBulaGirl

New member
../images/Emo45.gif בשניהם ../images/Emo15.gif

ואנשים, מי שאני לא ברשימה שלו, להוסיף, אני אאשר(ככה כתופים
) אותו, [email protected] 178006283

למעלה