../images/Emo54.gifסיפור חתולים דחוף..../images/Emo54.gif

אני עובדת במכללה בשרון(מי שמעונין אני אגיד איפה בידיוק במסר..ויש לנו גור חתולים שאני אישית ועוד כמה אנשים טובים דואגים לו ומאכילים אותו ומנסים שיהיה כמה שיותר בתוך המבנה כדי שלא יהיה לו קר. עכשיו אני אישית הייתי מאוד רוצה שיהיה לו בית אך אני לא יכולה לקחת אותו כי אבא שלי לא מסכים(נשבר לו הלב מגור אחר שנעלם לנו ומאז הוא פשוט לא מכניס הביתה עוד גור) ויש לנו בבית כבר 5 חתוילם..בקיצור אם יש משהוא בעל לב טוב שמוכן לאמץ גור קטן ושחור..כן כן הוא שחור ויפיפה..אני ממש אשמח אם תיצרו איתי קשר במסרים..

goolo123

New member
תפרסמי בפורום חתולים ובפורום אימוץ

כדאי גם להוסיף תמונה.והכי כדאי זה להגיע איתו לימי אימוץ של אס.או.אס. בשישי-שבת.פרטים באתר שלהם.

../images/Emo41.gifשלושת המוסקטרים מחפשים בית חם! ../images/Emo41.gif

שני אחים ואחות בני חודשיים וחצי מחפשים בית חם. הם מאוד אוהבים משחקים ופינוקים, הם מאוד חברותיים עם כולם, והם נקשרים מהר מאוד לאנשים. הם כל יום בערב שאני ואחי יורדים להאכיל אותם, אחרי האוכל מתחילים הגירגורים והפינוקים עלינו, הם יונקים לי מהיד ומתלטפים, ואדישושה יונקת לשני האחים שלה מהאוזניים הם כבר מתחילים להתעטש ומפחדים מהרעמים והברקים ומאוד קר להם בחוץ, הם מאוד רוצים לחיות חיים טובים יותר בבית. הכנתי להם תעודות זהות עם תוכנה אחת אבל התמונה גדולה מידי אז הבאתי קישורים. מומלץ מאוד להיכנס זה מצחיק מאוד ויפה.
הנה הקישורים: התעודה של קטנצ'יק http://img105.imageshack.us/my.php?image=42893001hj3.png התעודה של פחדנצ'יק http://img510.imageshack.us/my.php?image=50376910wj5.png התעודה של אדישושה http://img151.imageshack.us/my.php?image=62519195ix4.png

Hayot

New member
גורת חתולים מחוסנת בת 3ח' לאימוץ דחוף!!

חתולה בת שלושה חודשים מחוסנת מחפשת בית, דחוף!!! 0547506963 [email protected] תמונה::Фото котёнок трёх месячная привитая ищет дом !!! срочно

Hayot

New member
חתולים בני שלושה חודשים מחפשים בית, דחוף!!!

חתולים בני שלושה חודשים מחוסנים מחפשים בית, דחוף!!! 0547506963 [email protected] תמונה::Фото трёх месячные привитые котята ищут дом !!! срочно

גורה בתהליכי החלמה זקוקה לבית אומן לשבועיים

שלשום נמצאה גורה בת חודשיים ברחוב עם נשיכת כלב בבטן, ואתמול היא לא יכלה להזיז את הרגליים. הגורה נלקחה במצב לא טוב למרפאה.(היא לא יכלה לעשות פיפי לבד בגלל הנשיכה) היא כעת נמצאת אצל מישהי שבזכותה היא חיה כעת, והיא הצליחה לעשות פיפי לבד וככל הנראה בסוף תהליך ההחלמה שיקח שבועיים או שלושה היא תחזור ללכת, אולי עם צליעה קטנה ואולי לא. היא זקוקה לבית שיסכים לשים אותה בכלוב בשבועיים הקרובים כי היא זקוקה למנוחה, ואיפה שהיא נמצאת יש המון חתולים כמוה ומעט מקום. אני מבקש ממי שיכול ומותר לו חתול בבית שיחשוב אם הוא יכול לקלוט אותה לפחות לשבועיים הקרובים, כל שהיא צריכה זה מקום לכלוב שלה בו היא תתחזק. תודה רבה לה לתל"ל ולד"ר גיא אוהב שלום שעשו ועושים הכל למענה.

חצי עלף

New member
../images/Emo99.gifג'ינג'י מקסים מחפש בית

ג'ינג'י מתוק, חברותי ומקסים בן 2 וחצי חודשים, מחפש בית חם. מתלטף וחברותי, וגם שובב לא קטן (עליו נאמר - ג'ינג'י זה לא רק צבע, זה גם אופי
) רגיל לכלבים ולחתולים אחרים.
כל הקודם זוכה
נמצא ברעננה לפרטים נוספים - רונית: 0506302852 097717867

חצי עלף

New member
חתלתול מתוק מחפש בית חם../images/Emo82.gif

חתלתול מקסים בן חודשיים, מתפנק וחברותי מחפש בית. הוא נמצא כשהיה בן חודש וחצי ע"י קבוצת ילדים, והובא לרונית - מתנדבת של "העמותה לחתולי רעננה" - שטיפלה וגידלה אותו לתפארת. רגיל לכלבים ולחתולים אחרים.
מקסים, מקסים, מקסים - וכל מילה נוספת מיותרת
נמצא ברעננה. לפרטים נוספים - רונית: 0506302852 097717867

למעלה