2 חתולים בוגרים+ 3 גורים- ברחוב!
שלום לכולם. ברחוב שלי ישנם 5 חתולי רחוב. לפני חודש- חודשיים המליטה אחת משני החתולים הבוגרים (אין לי מושג אם זה בן ובת, או בת ובת)3 גורים מתוקים. לפני שלושה ימים שמתי להם קצת חלב בקערת פלסטיק ומילאתי להם אתמול מים בקערה, ומאז אני שמה להם לפעמים אוכל (לחמניה עם קוטג' שלא הספקתי לאכול בבית הספר, שתי פרוסות לחם וכריך עם גבינה צהובה ומרגרינה שאמא שלי הכינה בטעות כי סיימתי מוקדם בבית הספר). דיברתי עם עמותת 'חובבי החתולים בישראל' ועם העמותה 'למען החתול בישראל', והם אמרו לי שאם הם מסתדרים שם אז לא צריך לקחת אותם. שתי בעיות: 1. הבנתי שחשוב מאוד לעקר את החתולות אחרת יהיו לי ברחוב עוד עשרות גורים. מה גם שלפני שבועיים בערך, נדרסו שני גורי חתולים ברחוב הסמוך, כנראה שהם הגורים של אחת הבוגרות. מאיפה אני אביא כסף לעקר את החתולות?! אני בסך הכול בת 12 וחצי, ואמא שלי לא תסכים לעקר חתולות שהם לא שלנו בכלל (דרך אגב, יש לי כלב בבית). 2. בקשר למזון, אני יודעת שזה ממש לא בריא לתת להם את מה שנתתי להם (מרגרינה, לחמניה...) אבל אין לי כסף לקנות להם חבילת מזון לחתולים. יש לי דמי כיס בסך הכול כ-80 שקלים (דודים שלי עדיין לא הביאו לי דמי חנוכה וגם אמא שלי עדיין לא הביאה לי). 3. אני חייבת למצוא עמותה שתאסוף אותם, ותמצא להם בית חם. הם ממש צריכים את זה. אני יודעת שהם יכולים להסתדר ככה בחוץ, כי לגורים יש גם אמא, אבל תחשבו על זה, הם חיים על פח הזבל! מגיעה להם איכות חיים! מגיע להם חום, אהבה ומשפחה שתעניק להם את כול זה! אם אתם יודעים על עמותה שתוכל לאסוף אותם, אשמח מאוד לקבל את שמה וליצור איתה קשר. 4. יש לי כלב זאב בחצר.כלב מדהים וממש חברותי. הבעיה היא שאם חתול נכנס לטריטוריה שלו, הוא רודף אחריו. וזה כבר קרה פעם לצערי, אך אל דאגה, הגור הספיק להימלט (אותו גור, שכבר גדל, הוא אחד מהבוגרים שברחוב). החתולים, כשהם רואים מאיפה אני באה, רוצים להיכנס לחצר. אני מנסה לגרש אותם איכשהו, למרות שזה ממש לא נעים לי ואני מאוד אוהבת אותם. תודה מראש וסליחה על החפירה