...................

1ט ל י

New member
...................../images/Emo108.gif

התחלתי לקחת פלקווניל (שמתם לב שזו הפעם הראשונה שאני כותבת פלקווניל כמו שצריך?) ביום שני שעבר. אני יודעת שלוקח בסביבות חודשיים עד שזה מתחיל להשפיע. יום חמישי יכולתי גם סוף סוף להתחיל לקחת את הקורטיזון החדש למניעת התקפי האסתמה, ובאמת לא היה לי עדיין התקף מאז, אפילו שגם לתרופה הזו לוקח קצת זמן להשפיע. אני לוקחת סרטייד 50/250, פעמיים ביום. בינתיים כמעט ואין לי תאבון, וירדתי במשקל את מה שעליתי לאחרונה. אני מקווה שזה ימשיך ככה. לפחות שמשהו טוב יצא מהמחלה אם אני גם ככה חולה. אני עדיין מתעצלת להתחיל לחפש עבודה. למען האמת, אני לא יודעת במה אני רוצה לעבוד. אני לא ממהרת לשום מקום מפני שאני אזרחית רק שבוע. כמעט כל יום השבוע הייתי בסידורים שאחרי השחרור. אפילו היום- היום נרשמתי לקופת חולים. שלכם,

gaia20

New member
הי טלי

אני שמחה שהתחלת בטיפול, עוד כמה ימים כבר תתחילי להרגיש בהשפעת התרופות ומצבך ישתפר. עצה בשבילך- למרות שגם ככה הסטרואידים יגרמו לך לעלות קצת במשקל, השתדלי לא לרדת יותר מידי, הגוף שלך צריך אנרגיה ולרדת במשקל פרושו של דבר הוא איבוד אנרגיה ,בין השאר... אז למרות שעדין לא חזר לך התאבון, נסי בכל זאת לאכול.... עבודה... גם אני עדין בחיפושים אחר עבודה... את לא חייבת להתחיל מיד לעבוד למרות שנראה לי שאת מרגישה שכבר היית מספיק זמן בבית... שבי עם העיתון וחפשי לך עבודה, בלי לחץ.... שלך,

1ט ל י

New member
../images/Emo12.gif

אמי אוכלת. אבל לא הרבה. אני משתדלת לאכול כשאני רעבה, אפילו אם אין לי תאבון. אני לא יודעת מה לעשות קודם. קודם לבזבז כסף, או קודם להרוויח כסף.

ל3

New member
אפשר....

את שניהם ביחד. למרות שדעתי היא שהרבה יותר כיף לבזבז כסף שאת מרוויחה, אבל בהחלט למה לא להנות משני העולמות?

1ט ל י

New member
../images/Emo12.gif

איך אפשר? אני רוצה לטייל, ולנסוע לחו"ל. אני יכולה למצוא עבודה שתאפשר לי להנות משני העולמות? אני אשמח אם תמליצי לי על כזו. תודה,

שאנל

New member
שני העולמות

רוצה גם לטייל וגם לעבוד? תעבדי בחו"ל. אחרי הצבא עבדתי קצת ויצאתי לטיול בחו"ל......חזרתי אחרי שנתיים וחצי. בזמן הזה טיילתי המון וכמובן גם עבדתי בחלק מהמקומות שהייתי בהם (אוסטרליה, יפן, ארה"ב). אולי תעבדי כדיילת אוויר?
או סלקטורית של אל-על בנמלי תעופה, הם שולחים עובדים גם לנמלי תעופה בחו"ל בכדי שיבדקו שם טיסות של אל-על... ואו...איזה כייף האפשרויות הללו את צעירה... זה הזמן שלך להנות ולמצות את החיים (לפני שמתישבים ומתחילים ללמוד/לעבוד/חתונה/ילדים/

ל3

New member
לשאנל

הי שאנל.אני חשבתי הקייץ להתחיל לעבוד כסלקטורית בשדה התעופה. שמעתי שהתנאים מעולים והשכר די טוב. אני רק צריכה לשלב את זה עם מערכת הלימודים שלי. את יודעת במקרה איך מגישים בקשה ומהי הפרוצידורה? אני אשמח אם יש לך כל אינפורמציה לתת לי בנושא שלך, שירי

שאנל

New member
מצטערת חמודה

אין לי מידע איך עושים זאת. תנסי לפנות לחברת כוח האדם של אל על (דרך 144) ולשאול שם בהצלחה

1ט ל י

New member
הלוואי וזה היה אפשרי...

עכשיו אני בעיצומן של הבדיקות, ואני לא יכולה. אולי אחרי שאני אצטרך רק ביקורות. תודה רבה על המחשבה,

ל3

New member
עבודה בחו"ל?

לעבוד ואז לטייל. או לנסוע לחו"ל ושם לעבוד. אני נסעתי לארה"ב הקייץ וקיץ שעבר ועבדתי שם לתקופה של שלושה חודשים כל פעם. אם לא היה לי את הלימודים הייתי עושה זאת שוב.

שני 4

New member
טלי, תפני לאדף השיקום שלך,ותגידי

להם שאת לא עובדת עקב סיבות רפואיות. מחובתם לתת לך תגמול לא רע. תגידי לי השאלה כמוון אם יש לך אחוזים, כי אם אין זה קצת קשה. אני מציעה לך בכל מקרה לבדוק. נ.ב.- מה רע לשבת ביינתיים בבית כל היום בטן -גב. לדעתי זה לא נורא, אפילו רצוי, במיוחד אחרי השחרור....

1ט ל י

New member
התביעה עדיין לא הסתיימה

הם רצו מידע רפואי עלי מלפני השחרור, ורק השבוע שלחתי להם אותו (כי רק השבוע קיבלתי אותו).

1ט ל י

New member
בנוסף....

אני כל כך בודדה. אני מרגישה מאד לבד. חברותיי בצבא כל יום, ואני בבית, מטפסת על הקירות. אני אשמח לעצות לגביי מה אפשר לעשות בלי החברות שלי. זה יכול להציל אותי מאיבוד השפיות שלי.

שני 4

New member
טלי , על מנת לשמור על השפיות צריך:

1. להיות עם הרגליים על הקרקע 2. לעשות את הדברים שאת אוהבת 3. לא לשקוע ברחמים עצמאים 4. לשנן כל הזמן"שיהיה טוב " להיות אופטימים 5. ש"הלופוס" לא יהיה מרכז הענינים ,אלא את במרכז, כי את החשובה

1ט ל י

New member
את צודקת.

אבל את רוב הדברים שאני אוהבת לעשות, אני לא אוהבת לעשות לבד. אני משתדלת להיות אופטימית, ולא לשקו ברחמים עצמיים, ורוב הזמן זה מצליח לי. אני משתדלת לא לשים את הלופוס במרכז, אבל זה קשה. אף פעם לא הייתי עם הרגליים על הקרקע. תודה,

ל3

New member
לטלי, רעיונות........

קודם כל תמיד אפשר לרכוש חברים חדשים. עכשיו את באזרחות ואין זמן טוב יותר מזה. כמובן שזה לא אומר שאת צריכה לשכוח מהאחרים. תעסקי בדברים שמענינים אותך. תחביבים טיולים וכו" גם כתיבה ןציור אם דרך טובה מקווה שעזרתי קצת.

Dawn19

New member
לטלי ../images/Emo170.gif

אני נמצא במצב שתיארת כבר כמה חודשים - כולם בצבא ואין עם מי לדבר. אז- אפשר לדבר עם חברים בפלאפון לפעמים. ואם את רוצה חברים חדשים - אפשר להכיר כאלה בעבודה שתמצאי (כל עבודה, לא ממש משנה השכר, העיקר שתהיה מסגרת חברתית). את יכולה גם לקרוא ספרים אם זה מעניין אותך (אותי כן). בהצלחה, שחר

למעלה