בואו נדבר על שפעת החזירים

gils33

New member
../images/Emo109.gifבואו נדבר על שפעת החזירים../images/Emo109.gif

ראיתי עכשיו את התוכנית אני אומר לכם - אני רועד מפחד בגלל הילדים. זו מגיפה שאנשים ממש יכולים למות ממנה. מה איתכם? מה עושים?
מה תעשו? מגיפה או לא מגיפה?

Master Stav

New member
למען האמת .......אין המ לעשות

יש לי תחושה של היסטריה שמלבה את עצמה כול שנה יש שפעת ומתים ממנה אנשים בישוב אצלי התגלו כמה מקרים לשימחתי אף אחד לא מת בבית הספר מקפידים על מגבונם אלכוהול ג'ל ולהתעטש למרפק כל שכן ילד שלא מגיע יום אחד צרי אישור חזרה מעבר לזה אין הרבה מה לעשות

יוסף בא

New member
מים וסבון זה מספיק

הג'ל יעיל נגד חיידקים בעיקר נגד וירוסים מספיק מים וסבון נכון הג'ל אלכוהל נשמע יותר יעיל אבל מה שאני זוכר נגד וירוסים מספיק מים וסבון כולל לרחוץ היטב ידיים ולא חפיף

gils33

New member
אכן כך

אבל אם זה עובר באוויר אז מה יעזרו שטיפות הידיים?

akavishon

New member
לא עושים כלום.

לא מתוך שאננות, אלא, בגלל שהתקשורת ליבתה את ההיסטריה. שפעת כמו כל שפעת, רק שהפעם, במקום זקנים, גם הצעירים מתים ממנה. אני חושב שמי שמאובחן בזמן, ולא מזניח ולא הולך לרופא, מצבו טוב.

MrCheff

New member
מזל שאני לא רואה טלויזיה

בתור אחד שלמד ביולוגיה, אני יכול להגיד לך שאני חושש, אבל ממש לא עד-כדי כך שאני מבוהל. כל עוד אנשים ישמרו על הגיינה ו/או להשתעל/להתעטש למרפק העברת המחלה תקטן. כל שנה יש שפעת חורף ושפעת קיץ. תמיד אנשים מתים משפעת (בעיקר תינוקות וקשישים). צריך פשוט להקפיד להיבדק ברגע שמרגישים לא טוב ולטפל. אישית, אני מאמין שאם לא מרגישים טוב, צריך לבדוק ולא להזניח, ולכן אן מישהו חולה - ללכת לרופא ולהיבדק ובשום פנים ואופן לא לבוא חולה לעבודה. מי שהייתה הבוסית שלי עד לא מזמן (ופוטרה) הייתה מגיעה גם שהייתה חולה, הייתה מתעטשת ומשתעלת לידנו.. בד"כ, אחד-שניים מהצוות, היה חולה מיד אחרי זה.. היא הייתה מתחרפנת מזה, אני באתי שהייתי חולה -- תבואו גם אתם! אז זהו-שלא! כשאני חולה-אני חולה ונשאר בבית.. לא מעוניין להדביק אנשים אחרים.

gils33

New member
ממש מעניין

שזה לא מלחיץ אתכם,חשבתם על הילדים? אני לא יודע מה איתכם אני לחוץ,אולי זה אני(ואני לא טיפוס לחוץ בכלל) אבל יש לי הרגשה לא טובה לגבי המחלה הזו.

schlomitsmile

Member
מנהל
אני בהחלט מודאגת ודוקא בגלל מה שכולם פה אמרו- אין הרבה מה לעשות... רצוי כמובן להשתדל לפעול לפי ההנחיות, זה מוריד את הסבירות להדבק, אבל כמו שכתבת, מספיק שמישהו ישתעל עלינו וזהו... מכירה מישהי שחלתה, היא והבעל והילד, וכולם הבריאו תודה לאל. נותר בעיקר לחשוב חיובי...

gils33

New member
סוף סוף

מישהי שמבינה לליבי. אני מבין שאין מה לעשות ולנסות להמנע מכל מה שאפשר,אך עדיין זו סיבה מספיק טובה לדאגה.

למעלה