היי שאלה לי היכן ניתן לקנות נתח pork loin בתל אביב ? ולא בחנויות היקרות של מזרע. המון תודה
A Angel45 New member 25/10/07 #1 ../images/Emo109.gif היי שאלה לי ../images/Emo109.gif היכן ניתן לקנות נתח pork loin בתל אביב ? ולא בחנויות היקרות של מזרע. המון תודה
../images/Emo109.gif היי שאלה לי ../images/Emo109.gif היכן ניתן לקנות נתח pork loin בתל אביב ? ולא בחנויות היקרות של מזרע. המון תודה
A Angel45 New member 25/10/07 #3 תודה רבה,אפשר עוד שאלה ?../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif בשנה וחצי האחרונות לא חייתי בארץ ועדיין אני לא בארץ ( מגיעה בתחילת נובמבר) מתשובתך אני מבינה שיש טיב טעם בתל אביב ? זה אחלה אם כן
תודה רבה,אפשר עוד שאלה ?../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif בשנה וחצי האחרונות לא חייתי בארץ ועדיין אני לא בארץ ( מגיעה בתחילת נובמבר) מתשובתך אני מבינה שיש טיב טעם בתל אביב ? זה אחלה אם כן
B Bavmorda New member 25/10/07 #4 היו ספקות לגבי טיב המוצר אצלם בעקבות פרשת כולבוטק נוספת בה הראו בצורה ברורה הם משאירים את הבשר בחוץ ולא במקררים..... כל הליילה ! ממליצה למצוא קצביות אחרות.
היו ספקות לגבי טיב המוצר אצלם בעקבות פרשת כולבוטק נוספת בה הראו בצורה ברורה הם משאירים את הבשר בחוץ ולא במקררים..... כל הליילה ! ממליצה למצוא קצביות אחרות.