הקורבן השבועי

michalushK

New member
../images/Emo109.gifהקורבן השבועי../images/Emo109.gif

אני יעשה את זה גם יותר מעניין
הקורבן השבועי , שולחת לי במסרים מי היא רוצה שתהיה הקורבן הבא.. וכך הלאה
הקורבן השבועע:: dance13 הלוא היא גלל :] יאללה הצפות

Adi Levy

New member
שאלות לגלוש:)

איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים את הבית? באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)? באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור? כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע? אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים? האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה? כמה זמן אתם גרים בבית שלכם? כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית? אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)? מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה? מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית? אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם? ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

dance13

New member
אני?!../images/Emo12.gif

איזה אוכל ביתי (אוכל של אימא בד"כ, לא מהסופר) אתם הכי אוהבים?חמין!
למה אתם אוהבים את הבית?כי הוא חמוד
באיזה בית אתם גרים (וילה, פנטהאוז, דירה שוממת, קוטג'...)?וילה באיזה בית בחיים לא הייתם רוצים לגור?בניין קומות כמה פעמים עברתם דירה, לאן ומדוע?לא עברתי אף פעם(חוץ מפעם אחת כשהייתי קטנה) אם הייתם יכולים לקחת לאי בודד איתכם רק חפץ אחד מהבית, מה הייתם לוקחים?סירה האם אתם מעדיפים בית של מישהו מוכר אחר (לא כולל מהמשפחה) על פני הבית שלכם? למה?לא כמה זמן אתם גרים בבית שלכם?הרבה(כמעט 10 שנים) כשאתם חולים ולא באים לבצפר (כמוני היום), מה אתם עושים בבית?רואים טליוזיה ומשחקים במחשב. אילו תרופות סבתא קיימות (שאתם משתמשים בהם) לכם בבית (כגון מרק עוף, חלב תוספת דבש וכו'...)מרק עוף!
מיהן הנפשות שיש לכם בבית וכמה?יש 5 נפשות 2 האחים שלי(אני האמצעית)אני ושתי ההורים שלי מתי אתם עושים ש.ב (למי שיש) בבית?לא עושה אילו מטלות ביתיות נופלות עליכם?לפנות את הכלים לנקות את החדר להאכיל את הכלבים ובכללי - האם אתם אוהבים את הבית שלכם?

michalushK

New member
אז.. אמ.. כן ../images/Emo6.gif

איך קוראים לך? בת כמה את? איפה את גרה? מה נשמע? הכל טוב? איך בבצפר? מורים זה שואה? ג'נסן זה שלמות? ג'ארד זה שלמות [פחות מג'נס כמובן]? באיזה עוד פורמים/קומונות את? על טבעי זה שליטה? איזה עוד סדרות? צבע אהוב? צבע שנוא? ישלך סטיות? מוכנה לפרט בקשר אליהן? שוקלד זה יאמי? את עצלנית? בלגאניסטית? איזה להקות את אוהבת? זהו

dance13

New member
סבבה!../images/Emo192.gif

איך קוראים לך?גל בת כמה את?12 איפה את גרה?צפון מה נשמע?הכל סבבה הכל טוב?כנראה איך בבצפר?משעמם מורים זה שואה?כן ג'נסן זה שלמות?ברור!!
ג'ארד זה שלמות [פחות מג'נס כמובן]?הוא בסדר באיזה עוד פורמים/קומונות את?קומונת אבודים נמלטים(
),קומונת פטפוטים,פורום יס סטאר,קומונת ג'נסן אקלס. על טבעי זה שליטה?לייק דה!
איזה עוד סדרות?בחתינמה שלי צבע אהוב?ירוק/צהוב צבע שנוא?ורוד ישלך סטיות? מוכנה לפרט בקשר אליהן?- שוקלד זה יאמי?ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ.......................כן את עצלנית?מאוד בלגאניסטית?גם איזה להקות את אוהבת?סימפל פלאן,אוונסנס,ניקלבלאק(או איך שלא קוראים להם) ,ועוד הרבה

darklighter

New member
שאלות שלא שאלתי בסיבוב הקודם../images/Emo190.gif

ממצב? איך החיים? נכון שג'נס שקסי? נכון שאני לא היחידה ששואלת את זה? איזה עוד סדרות את רואה? זמר? זמרת? להקה? סרט אהוב: ספר אהוב: שחקן: שחקנית: מה תקחי איתך לאי בודד? ואת מי? אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת? מה את אוהבת לאכול? ולשתות? התנשקת פעם? היית מאוהבת פעם (חוץ מבג'נסן/ג'ארד)? רגע מפדח בחיים שלך: מתי בפעם האחרונה: צחקת? בכית? כעסת? קיבלת מחמאה? נתת מחמאה? עשית מעשה טוב? עשית משהו שהתחרטת עליו? אגב מה את חושבת על הפורום? טוב אין לי כוח להמציא עוד שאלות "מקוריות" אז בכיף שיהיה לך

dance13

New member
אוקי../images/Emo80.gif

ממצב?הכל סבבה איך החיים?משעממים נכון שג'נס שקסי?נכון
נכון שאני לא היחידה ששואלת את זה?נכון(מה אפשר לעשות כולן אוהבות את ג'נסן..) איזה עוד סדרות את רואה?בחתימה שלי זמר?אין זמרת?אין להקה?סימפל פלאן,אוונסנס,וניקלבלאק סרט אהוב:שודדי הקראיבים 1+2 ספר אהוב:לרחם על סיליה,ומבחן קבלה שחקן:ג'נסן
וגוני דפ שחקנית:אין מה תקחי איתך לאי בודד?סירה/מטוס כדי לצאת משם ואת מי?המשפחהה שלי(כולל הכלבות) אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת?לא יודעת מה את אוהבת לאכול?פסטה/פיצה/ציפס/ספגטי ולשתות?מים התנשקת פעם?לא היית מאוהבת פעם (חוץ מבג'נסן/ג'ארד)?לא רגע מפדח בחיים שלך:הרבה מתי בפעם האחרונה: צחקת?אתמול בכית?אתמול כעסת?אתמול קיבלת מחמאה?אתמול נתת מחמאה?אתמול עשית מעשה טוב?אתמול עשית משהו שהתחרטת עליו?אתמול(תתפלאו הרבה דברים קרו אתמול) אגב מה את חושבת על הפורום?פורום מדהים!

למעלה