זה יום רביעי בשבוע....

purple rain2

New member
../images/Emo109.gifזה יום רביעי בשבוע....

והגיע זמן השאלון
5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמותי: (אופטימי, הא?
) 1. 2. 3. 4. 5. 4 מאכלים שאת הכי הכי אוהבת:
1. 2. 3. 4. 3 צבעים אהובים:
1. 2. 3. 2 חגים אהובים:
1. 2. חיה אחת הכי הכי אהובה:
1.

עונה :) היום מסיבת הסיום בתיכון ../images/Emo98.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמותי: (אופטימי, הא?) 1.להתחתן עם אהוב ליבי ולהביא ילדים 2.לטוס להודו ולברזיל 3.לזכות בלוטו 4.אמממ אמממ אמממ אה להיות מפורסמת
5.לפגוש את ארנולד שוורצנגר 4 מאכלים שאת הכי הכי אוהבת: 1.כרובית מטוגנת
2.פשטידות 3.פיצה 4.אוכל על האש 3 צבעים אהובים: 1.ורוד
2.סגול
3.תכלת
2 חגים אהובים: 1.פורים 2.פסח(ימי החופשה הכי ארוכים אך זה כבר לא משנה כי אוטוטו מסיימת ללמודד) חיה אחת הכי הכי אהובה: 1.חתול

היום המסיבה הייתה מגניבה

היו הופעות מדהימות אחרי המסיבה המורים והחברים ניגשו אליי ואיחלו לי בהצלחה במשך העתיד אני מתקשה לעכל את העובדה הזאת!!! אחרי 12 שנות הלימוד, זה נגמר... אמנם נותרו לי עוד 3 בגרויות אבל ואווווווווו נגמר בית ספר

purple rain2

New member
את גם בי"ב?../images/Emo12.gif

יאא גם לי אתמול הייתה את המסיבת סיום הכיתתית
לי נותרה רק עוד בגרות אחת
כבר מריחים את הסוף...

בר2י

New member
היליתתת איך הייתה המסיבה אתמול?

יש לך גם שכבתית? ושוב,המון בהצלחה באזרחות

purple rain2

New member
כן, השכבתית ביום שלישי הקרוב.

ואממ היה פסדר כזה, נו מסיבת סיום עם מורים והורים...
נמנמ היה אוכל... אבל די מגעיל כזה.. חוץ מעוגת שוקולד אחת משובחת במיוחד
ואז היו נאומים כאלה.. כל הפאקה פאקה הרגילים... ואז דווקא עשו לנו מן הפעלה חמודה כזאת שכל הורה כתב כמה שורות מזהות על הילד שלו (בלי שם), והיינו צריכים לנחש מי זה..

בר2י

New member
אה..ואי נשמע ממש נחמד..

אני חושבת על זה עכשיו- יהיה לי מה זה קשה להתנתק מהמסגרת הזו של בית ספר.. לא קשה לך? והצלחת לזהות מה שאמא שלך כתבה עלייך? או שזיהית בגלל הכתב? חח

purple rain2

New member
לא, אני כבר מתה לסיים

די, נמאס לי כבר מהשכבה שלי. לא אוהבת אותם. וגם לא את כל ההווי של הבי"ס שלי. והמחנכת הקריאה...
והתלמידים ניחשו

purple rain2

New member
חחח עוד לא הבנת../images/Emo6.gif

המורה הקריאה לפני כולם, וכל התלמידים ניחשו.. נגיד היא סיימה לקרוא ואז כולם כזה: "יעל..."!! יש מבין?

בר2י

New member
חחח נו הבנתי...השאלה שלי הייתה

אם את ניחשת נכון וזיהית שזו אמא שלך..

purple rain2

New member
אהה אממ הייתי די לקראת הסוף

וכבר בקושי נשארו ילדים
אז ניחשו נכון..

כן, תודה לאל

מסיבת הסיום הכיתתית שלי תהיה רק ביולי, זה נשמע רחוק מאוד... נותרו לי 3 בגרויות ואני לא יכולה לחכות לסיים כבר
......

purple rain2

New member
למה ביולי?!../images/Emo2.gif זה נורא מאוחר../images/Emo2.gif

ואיזה בגרויות נשארו לך?

המחנכת שלי די דבילית...

בחינה בע"פ בפסיכולוגיה אזרחות והיסטוריה חלק ב' אולי אעשה גם מועד ב' במתמטיקה, בתקווה שלא אצטרך.... ולך נשארה בגרות באזרחות? אני מניחה....

purple rain2

New member
טוב לא הבחינה בע"פ זה לא נחשב../images/Emo3.gif

אין מה ללמוד לזה, זה באמת שטויות. ולי אכן נשאר באזרחות- אתם עושים גם את אזרחות וגם את היסטוריה בי"ב?
עשיתם לפחות תנך שנה שעברה?

באמת אין מה ללמוד??אחזור קצת

על החומר כדי להיזכר ולא יותר מזה.. בית ספר החליט לדחות את הבחינה בהיסטוריה לכיתה י'ב, זו החלטה מטופשת.. כן את תנ"ך עשיתי בשנה שעברה. תודה לאל :)

עונה../images/Emo27.gif

ואיזה כיף לך את מסיימת תיכון
דיי לי נשארו עוד חמש שנים
. תשובות: 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמותי: 1.להתחתן עם אהוב ליבי ולעשות כמה ילדים מוצלחים מתוקים
2.לפגוש את פלורנסיה ברטוטי..ורוב הסיכויים שאני יפגוש במפגש הבא
3.לטוס לארחה ולתאילנד
4.בא לי להיות מפורסמת..
..סתם אני לא יודעת..אולי מנחה בערוץ הילדים
חחחחחח... 5.ללמודהמון אבל המון שפות..בינתיים למדתי שנתיים ספרדית..וערבית זה מעפן כזה..אבל אני רוצה לדעת המון שפות.. 4 מאכלים שאת הכי הכי אוהבת: 1.לזניה 2.אוכל עירקי למיניהם:קובה אדומה,ערוק,כרוב ממולא ועוד
רימיתייי עשיתי יותר..אבל זה בגלל שאני אוהבת הכלללל 3.ספגטי ברוטב שמנת..יאמייייי 4.רביולי..ועוד המון כי אני אוהבת הכל
גם סלט יווני
3 צבעים אהובים: 1.סגול בהיר 2.ורוד 3.אדום 2 חגים אהובים: 1.פסח(חופש-אילת
..ובכלל חופש
) 2.חנוכה חיה אחת הכי הכי אהובה: כלב קטנצ'יק שלא גודל..לבן..עם כתמים חומים..וזנב עם שיער סוס לבן.. אני מכירה אחד כזה..או אחת כזו..וקוראים לה דידי
..והיא לא שלי

בר2י

New member
אני אני אני../images/Emo9.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמותי: (אופטימי, הא?) 1.אממ להתחתן.. 2.להביא שני ילדים או יותר חח לא סגורה.. 3.אממ לטייל בעולם 4.לראות את הילדים שלי גדלים 5.להנות מכל רגע..ולנצל את החיים עד תום..ואני חייבת להוסיף- למות בידיעה שלא החמצתי כלום.. 4 מאכלים שאת הכי הכי אוהבת: 1. שוקולדדדדדד 2.ספגטי 3.עוד שוקולד..חח סתם אממ שניצל תירס 4.פיצה 3 צבעים אהובים: 1.כחול 2.סגול 3.לבן 2 חגים אהובים: 1.שבועותתתת כי אוכלים רק חלבי.. 2. סוכות חיה אחת הכי הכי אהובה: 1.אממ אממ דולפין..לא מתה על חיות

P a r i s

New member
עונה

דברים שבא לך לעשות לפני שתמותי: (אופטימי, הא?) 1. צניחה חופשית 2. לטייל בעולם 3. למצוא אהבה אמיתית :) 4. להגשים חלום 5. לעוף... 4 מאכלים שאת הכי הכי אוהבת: 1. סושי 2. צ'יפס 3. מקרוני 4.סלטים למיניהם. 3 צבעים אהובים: 1. ורוד 2. ירוק תפוח 3. כחול 2 חגים אהובים: 1. פורים 2. פסח חיה אחת הכי הכי אהובה: 1. כלב.

למעלה