טוב,אז סקרון קטן.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif טוב,אז סקרון קטן.

סתם כי מעניין אותי לדעת מה הולך פה בפורום. איזה עונות של טופ מודל בכלליות ראיתם? אני ראיתי את: אמריקה-כל העונות 1-8 אוסטרליה-ההתחלה של 1 [אבל היא משעממת תחת,אז הפסקתי] 2 ו 3 [שהיא אחת העונות הכי טובות שהיו אי פעם בטופ מודל] קנדה-1 ו2 שמשודרת עכשיו אני מת לראות את גרמניה עם היידי,אבל מן הסתם שאני לא אבין כלום ;[ ולסיכום,העונות הכי טובות: 3 של אמריקה ו3 של אוסטרליה פשוט מושלמות

עונה

ראיתי את 2-5 של אמריקה,ועכשיו אני רואה את ה-6. יש לי שאלה אגב,מאיפה אני יכולה להוריד את העונות של הטופ מודל עם תרגום?

Black Jane

New member
נאמנה למקורית../images/Emo123.gif

לא, האמת שסתם בגלל שיש לי אנגלית פלצנית אני נאלצת להסתפק בנ"ל. כשהאנגלית תשתפר, נקווה לראות גם את האוסטרלית שזכתה לשבחים ו..אולי אפילו סתם נציץ על המועמדות הגרמניות?

עונה../images/Emo9.gif

ראיתי רק את העונות של אמריקה
ראיתי את כל העונות[כמובן אלה שהגיעו לישראל]חוץ מ4 ו1. והעונה הכי טובה הייתה החמישית
כבשה את ליבי. אני עד היום רואה אותה במחשב. יש לי את כל הפרקים. בלי קשר לזה שקים בעונה הזאת,כן?

עונה:)

ראיתי את כל העונות של אמריקה ראיתי את עונה 3 של אוסטרליה גמאני מת לראות את של היידי וראיתי הדוגמניות:p

Access M

New member
עונה

ראיתי את כל העונות ששודרו בארה"ב מעונה 1 עד לעונה 8 מחכה לעונה 9 שתגיעי בעזרת השם ב19.9
ראיתי את קנדה נקסט טופ מודל עונה 1 וראיתי את אוסטרליה נקסט טופ מודל עונה 3 וכמובן ראיתי הדוגמניות בארץ שלא שווה בגרוש לכל העונות של טופ מודל.. העונות הכי טובות לפי דעתי הן: עונה 2,3,7 של ארה"ב גם אוסטרליה עונה 3 מעולה
ממליץ בחום

randu

New member
עונה 1-6 של ארה"ב.

העונות הכי טובות, 1, 2 ו-3 של אמריקה. היו..וואו.

khzh120

New member
עונה 1-5 של אמריקה../images/Emo66.gif

זהו
הכי אהבתי את עונות:3,4,5

ארה"ב 1-6.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

לא ידעתי שיש גם לאוסטרליה וקנדה וגרמניה?! O:: מגניש. מעניין אם תרגמו את זה ביוטוב.

אממ...

ראיתי את כל העונות ששודרו עד עכשיו בטלוויזיה... אני לא מאלה שרואים באינטרנט

למעלה