סקרסקרסקרסקרסקרסקרסקר

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifסקרסקרסקרסקרסקרסקרסקר

[אני מושפעת מכותרות של אור?,מה פתאום
] הנה התוצאות של הסקר הקודם
ואני חייבת לציין שהיו הרבה הצבעות
,42![או שהיה כאן זיוף בהצבעות?!
] בכל מקרה,15 מכם עוד לא ראו את הסרט,אבלרוצים לראות. ו-11 מכם ראו את הסרט ונהנו מאוד
. ארמ טוב:X קיצר,אין לי ממש רעיון לסקר הבא,הצעות?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאבל מה..../images/Emo10.gif..

יש לך רעיון לשאלה? אני לא הכי יצירתית עכשיו או במצב רוחOo

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifאולייי...

באיזה סרט(שכבר יצא) הייתם רוצים לראות את אורלנדו בתור שחקן ראשי? רעיונות לסרטים אין לי

אוווו..

נחמד לדעת שהצביעו 42 אנשים/ות..(או שאכן היה זיוף בהצבעות?8- )).. ואממ לי אין רעיון לסקר הבא...אבל בטח נמצא משו..חחח

הממ../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

"מתי יוצא הספר השישי בסדרת הארי פוטר?"
מחר
מחרמחרמחרמחרמחרמחרמחרמחרמחרמרחמרחמרחמרחמרחמחרמחררררררררררררררררר ווהווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 ואבאלה לא הזמין לי
אני אשכרה אצטרך לחכות עד יום שני! #@$^@#$%&$%^*%^&*U#$%!@#%;5 מחרררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111

חחח לא נורא...

העיקר שבסוף תקראי אותו...אני מחכה לתרגום בעברית..לא בא לי לקרוא באנגלית..בעע כאילו בטח יהיו שם מילים שאני לא אבין וזה לא הכי כיף לשבת עם ספר ביד אחת ומילון אוקספורד ביד השנייה וכל שנייה לבדוק מילים..
..חחחח למרות שהאנגלית שלי דווקא מצויינת..בעע לא 'דעת..אין לי כוח לזה..מעדיפה עברית..חפחפחפ ו...גררר זה אשכרה מחררררררררררררר!!!יאיאיאיאייאי...אני הולכת לקרוא את כל הספויילרים שיהיו..חח כי אני מהתמתהמתהמתה על ספויילרים...חחחח ל וזה דווקא לא הורס לי את הקריאה..יש לי למה לצפות..

בטח שבאנגלית../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

שאני אחכה עד חנוכה? למהלאנראהלי? וחוצמזה. אחרי הספר החמישי [שהוא 766 עמודים בגרסה האנגלית (אנגלית! לא אמריקאית!!)], זה קטן עלי

פרפר17

New member
מה???????????????????????

הוא יוצא רק בחנוכה בעיברית חשבתי שזקח לתרגם רק כמה שבעות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הממ../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

"מתי יוצא הספר השישי בסדרת הארי פוטר?"
בעוד פאקינג 5 חודשים!!! ולא אני לא רוצה לקרוא באנגלית!!!! ואני לא רוצה לחכות חצי שנה ושמישהו יגלה לי מי מת בסוף ויהרוס לי הכל!!! עינאל המתרגמים!!!!!! 3$%^&#$%^&*)$%^*)(

למעלה