פעם ראשונה שלי כאן;[

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifפעם ראשונה שלי כאן;[

נמאס לי כבר,אבל ממש. ואני כותבת את זה כאן,כי אתם היחידים שתוכלו להבין אותי איכשהו. אז מדובר בגולשת אחת באחד הפורומים שלי [לא משנה איזה,ולא משנה מי זאת],אבל כל הזמן יש לה הערות כלפי דרך הניהול שלי. למה אני לא מוחקת הודעות, למה אני לא משרשרת הודעות, למה יש יותר מדי שרשורי
. וכו' וכו':/ אני מבינה שלפעמים אני צריכה לקבל ביקורת בונה,אבל זה כבר יותר מזה,זה מציק ומעיק עלי:/. ואמרתי לה כבר פעם שתפסיק,אבל אני רואה שהיא ממשיכה עם זה. אולי מה שהכי מציק שנהפכנו למעין חברות,ויותר קשה לי להגיד לה שתפסיק?:/ וגם מדי פעם יש לה את העניין שהיא רוצה שאני אאדים אותה [מסיבות שגויות לגמרי],וזה בכלל סיפור אחר,אבל זה גם מעיק. נמ Help?

sh53

New member
ההודעה שלך

היתה לקבל תמיכה בענין הלב (לפרוק את מה שכואב - בקטע הרגשי פנימי) או בקטע של הצד הניהולי של ניהול פורום? אם גם וגם, אז אפשר להעלות גם בפורום הענייני
ואת עונה/מגיבה לה ע"ג הפורום לדברים האלה (אם התשובה כן, תוכלי לפרט איך? הכוונה היא לא שתעתיקי את ההודעות לכאן, אלא הכוונה אם את מתחילה איתה דיון ע"ג הפורום/אפשר לראות מה את מרגישה בקשר להודעות הנ"ל דרך התגובות שלך ע"ג הפורום?).

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאמ..חשבתי להעלות את זה

בפורום הענייני..אבל בסוף החלטתי להעלות את זה פה. וזה בקטע של גם וגם,כי אנחנו חברות וזה די פוגע שהיא כל הזמן מעירה לי
. אני עונה לה תמיד [בצורה יפה:/] ואז זה מתפתח למעין ויכוח,ואז אני תמיד עוצרת את עצמי שזה לא יתפתח למשהו מכוער.נגיד ויכוחים על מה מותר בתפוז,אז אני מסבירה לה מה אסור,וכדו'. אני מרגישה כאילו היא חושבת שאני לא מתפקדת בתור מנהלת,ושאם היא הייתה מנהלת היא הייתה עושה את הכל הרבה יותר טוב,לפחות זה מה שאני מקבלת ממנה.:/

sh53

New member
שמרי על עקביות בהודעה מסויימת

לדוגמא היא אומרת לך לדעתי לא היית צריכה לעשות כך וכך. עני לה לדעתי כן, אם יש לך השגות פני להנהלת הפורומים. לא להצדיק את עצמך. לא להיכנס איתה לדיונים על כך. לא לתת לה "לדבר" אלייך ככה ע"ג הפורום. תמיד עני לה את אותה תשובה, לא לנסח מחדש, אלא להיות עקבית עם אותה תשובה (אפילו קל ואפשר להעתיק).

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאוקיי../images/Emo13.gif..תודה רבה../images/Emo24.gif

אני אשתדל לעשות ככה:/

למעלה