שאלון..קומוקומוקומוקומו
!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifשאלון..קומוקומוקומוקומו../images/Emo11.gif!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

NoWords

New member
תשובות ../images/Emo110.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן בטח כשהייתי פיצית היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא (שונאת לדבר הרבה בטלפון) ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא, כמעט כולו הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן דאמט זה מחרפן
האם אתה מאמין ב: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא אבל נחמד להתבדח על זה בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לי תיאוריה מוזרה, לא אפרט יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אין אחת הכי טובה, יש הרבה טובות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח אם היא פנימית גם ככה לא תבינו
מי היה האדם האחרון ש: שרצית להרוג? לודעת אבל בטוח היה
שצחקת עליו? אחת החברות שלי שהלכת איתו לקניות? אחת החברות שלי ששבר את הלב שלך? הממ מישהו שהכרתי שאיכזב אותך? אחת החברות שלי שגרם לך לבכות? אותה תשובה ^ ששימח אותך? אחת החברות שלי (נו מה נסגר
) שראית איתו סרט? כל החבר'ה שהיו איתי באוטובוס בפולין שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? טרנינג שחור וחולצה אפורה קצרה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? עה? איזה ספר אתה קורא? משו מעפן באנגלית מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא יאיי סיימתי!
(ומחקתי חלק של שאלות על חברים כי זה דפוק)

NoWords

New member
חח אופס

היה כתוב "בחמש מילים" וחשבתי שכתוב "חמש אותיות" אבל נו, אני עייפה. מותר לי.

למעלה