שלום אני חדש פה! והייתי רוצה עזרה

klein134

New member
../images/Emo109.gifשלום אני חדש פה! והייתי רוצה עזרה

אני עושה עבודה על האלבום של פינק פלויד Animals.. קראתי לא מעט על האלבום ועל פרשנויות שונות, והייתי רוצה לדעת אם יש לכם פרשנויות שונות לאלבום מזווית ראיה קצת שונה(קצת מידע על העטיפה לא יזיק).. ואולי כמה לינקים.. תודה רבה. גל קליין

Pete Best

New member
ברוכבא!! ../images/Emo13.gif

אני אלעד.. חח על העטיפה אני יכול לספר ממש טיפה: בתמונה מתנוססת תחנת כוח באיזור הדרומי (אם אני זוכר נכון) של לונדון. אגב, אני חושב שהיו תוכניות להרוס את התחנה שכבר לא פעילה. בכל מקרה, בין הארובות של התחנה מתעופף לו בנחת חזיר נחמד. האגדה מספרת שאת הבלון-חזיר קשרו לתחנה, והוא ברח באמצע הצילומים (יענו עף באוויר.. חח) אז החזיר שנמצא על העטיפה הוא בעצם פרי יצירת המחשב.. קשה לי להאמין שהוספתי לך הרבה מידע, אבל אני שמח אם כן. וכשתסיים את העבודה על האלבום אני אשמח לקבל עותק

TAZ!

New member
אני מכיר אגדה אחרת.

שבזמן צילומי העטיפה החזיר השתחרר ועף באויר וטייס שהבחין בו דיווח למגדל הפיקוח שהוא מזהה חזיר מעופף, מה שזיכה את אותו טייס בבדיקת סמים ואלכוהול ברגע שנחת. לגבי החזיר שעל העטיפה, קשה לי להאמין שמדובר ביציר מחשב מהסיבה שיכולות המחשב ב- 1977 היו די מוגבלות. לי החזיר נראה אמיתי, מה גם שהוא מצולם מזויות שונות בתוך חוברת העטיפה.

oneman2

New member
היה ניסיון לצלם אותו באמת

אבל החזיר השתחרר וטס עד לגרמניה. בסופו של דבר, אם אני לא טועה, התמונה שלו "הודבקה" על העטיפה (קשה לי להאמין שבעזרת מחשב.)

בערך

החזיר אכן השתחרר, אבל הוא נחת בשדה באנגליה. התמונה שלו אכן "הודבקה" על ידי סטורם תורגרסון, בשלב העריכה.

TAZ!

New member
האם גם בשאר התמונות?

או רק בתמונת העטיפה?

לא, רק שם

תורגרסון ידוע כמי שלא משתמש בתוכנות מחשב. העיצובים שלו הם תמונות, וכל העצמים הם בגודל אמיתי.

TAZ!

New member
בגלל זה...

...אני אוהב את העבודות שלו (בתור חובב צילום).

Pete Best

New member
אגב,

איך באמת אפשר להדביק תמונה בצורה כל כך משכנעת? (ביחס לתקופה שבא הטכנולוגיה לא הייתה מי יודע מה מפותחת..)

Pete Best

New member
מחשב או לא מחשב,

מה שהתכוונתי לומר שהתמונה לא "אמיתית", אלא עברה שיפצור..

klein134

New member
אוקי אני מכיר את הסיפור הזה:

ביום הראשון של הצילומים היה מזג אויר מתאים לצילומים.. ואזז החזיר השתחרר , אחרי יום מצאו אותו וביום השילשי צילמו אותו שוב אך מזג האויר לא הי המתאים (בהיר ונעים) אז שילבו על העטיפה את מזג האויר של היום הראשון עם החזיר של היום השילשי..

למעלה