AuNTM-הגמר

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif AuNTM-הגמר ../images/Emo58.gif

אני מוחה נגד הגמר הזה! מה זה פה?'הדוגמניות'? כוס אחתק! אם זה היה גמר כמו שצריך,בלי דעת הקהל [שאני לא מבין איך הצביעו לאליס ולא לסטף המדהימה] ובלי השופטים האורחים המטומטים סטף הייתה זוכה! כן,כן,אני מעוצבן ואני קטנוני,למרות שידעתי את זה כבר מזמן.סטף כ"כ הייתה צריכה לזכות! סטף מלכה,מדהימה
והשופט הצלם הזה,אוח תעשה לי ילד
מקווה שהעונה הבאה תהיה עונה טובה כמו זו [קשה לי להאמין שיגיעו לרמה הזאת] אבל לפחות עם זוכה ראויה שהייתה אמורה להיות כמו סטף
My heart always go to the amazing steph. אין לי עוד מה להגיד כרגע ;[ סטף

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ובקשה ../images/Emo58.gif

בשרשור הקודם שמו תמונה של אליס מהראן וואי יש למישהו עוד תמונות מהראן וואי?גם של סטפני וגם של אליס?

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

שטויות. אליס היא _ה_דבר. למרות שסטף באמת המהות האוסטרלית. אליס דוגמנית ברמ"ח איבריה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

מסכים שהיא נראית,מצטלמת,הולכת כמו סופר מודל אמיתית. ואני רואה אותה ומהרגע הראשון אמרתי לעצמי 'פאק.סופר מודל!' אבל הבחורה פשוט בלתי נסבלת ומתנהגת כמו ילדה מגודלת ואני אישית לא מאמין שרוב הקהל שהייתה לו השפעה בחרו בה כי היא פשוט לא אחת שאנשים יתחברו אליה ואם לא היו את השופטים האורחים כמו שכבר אמרתי והקהל לא היה משתתף,סטף הייתה זוכה.כי היה לי 3 נגד 2 קולות בפאנל הרגיל.ככה שחבל.הייתה יכולה להיות עונה מושלמת שתסתיים מושלם כמו העונה ה-3 של אמריקה

למעלה