AuNTM 0306

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif AuNTM 0306 ../images/Emo58.gif

אוף,בבקשה תגידו לי שמישהו רואה! זה כזה גאוני ;[ מי שלא רואה פשוט מפסיד. טיירה כ"כ צריכה ללמוד מהם. 90% מהבנות היו אשכרה על רמה ועם פוטנציאל מדהים הבנות שלא,עפו פשוט.נהדר :] היה פרק ממש יפה זו גם תוכנית שאני חושב שבאמת באים ללמד אותן דברים ורואים את זה לא כמו טיירה שמזלזלת כמו אני לא יודע מה וחוזרת על עצמה המנהלת של ווג שם ממש ממש נראית ביצ'ית אולטימטיבית אחת שלא משחקת אותה היא הרגה אותי
מסכנה אניקה ;[ אני אוהב אותה. היא סתם עשתה מזה סיפור..היא הייתה יכולה לשחק אותה,הביאו לה אחלה אאוטפט. זה היה ברור שסופי תלך מתישהוא,למרות שהיא כוסית אש. אבל זה בדיוק כמו שדניקה תלך. כי אפילו שהיא משחקת אותה,היא נקראת אחת לפני שתי האחרונות. חבל שפלומה וג'ורדן השלימו,היה מעניין שהן רבו. יללאה פלומה,שחקי אותה ועברי למריבה הבאה
אני ממש בעד פיינל 4 של-אניקה,סטף,ג'ורדן ופלומה. פיינל 3-אניקה,סטף ופלומה. פיינל 2-פלומה וסטף זוכה-סטף. זה לדעתי בכ"א מה שיקרה.וזה יהיה גם אחלה.אלא אם אליס המתה תהרוס לכולנו את החגיגות ותצא מחדר המתים ;[ יש לה דווקא סיכוי לצערי אפילו להגיע לפיינל 2..לא יודע אם לזכות.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כל הכבוד! לא תתחרט! ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

mixedgirl

New member
אני גם רואה את זה

ג'ורדן כל כך מהממת ואני כל כך בעדה. אני חושבת שזה יותר מקצועי מאשר שבאמריקה אבל המנחה כל כך ביצ'ית, לא יודעת לא באה לי טוב. בקיצור פלומה יפה אני אוהבת אותה, אניקה ודניקה בשבילי הן אותו דבר אין להן את המשהו המיוחד שמחפשים בטופ מודל. גאד אני שונאת את אליס, היא כל אנמית שזה משהו, תאכלי איזה שוקולד שיביא לך קצת אנרגיה והכי מבאס שממש מתלהבים ממנה. אוף לא בא לי עליה. סטף
אין מילים ילדה יפה ואני מקווה שהיא, ג'ורדן, ופלומה יהיו בפיינל 3 ג'ורדן וסטף בפיינל 2 ולבסוף סטף לוקחת (וג'ורדן מקבלת חוזה שמן עם איזו חברה באמריקה כי יש לה מראה לפרסומות) סופי הייתה בסדר. חבל שעפה. הייתי מעדיפה שיעופו דניקה, אליס ואניקה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רק סמני ../images/Emo58.gif להבא ../images/Emo9.gif

ג'ורדן מהממת אבל דווקא אני חושב שבה לא רואים את המשהו מיוחד לטופ מודל וזה מה שיפיל אותה וזה גם בדיוק מה שאמרו לה בתוכנית האחרונה אניקה כ"כ מהממת לדעתי
היא הייתה הפבוריטית הראשונה שלי היא כ"כ יפה הדבר היחיד שדופק אותה זה החזה יש לה הליכה חזקה ויש לה פנים משגעות לביוטי חוץ מזה ממש מסכים איתך ואני דווקא אוהב את ג'ודי,היא חמודה :)

למעלה