AuNTM 0309

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif AuNTM 0309 ../images/Emo58.gif

אוח,כמה שאני אוהב את הסדרה הזו.כן,אני אחזור על שוב ושוב ושוב,זאת אחת העונות הכי טובות שראיתי פעם של טופ מודל. כ"כ חבל לי שאליס לא הלכה.היא פשוט בלתי נסבלת! כאילו סטפני |מאוהב
|,ג'ורדן
ואניקה [
] היו הטופ 3 שלי מההתחלה [חוץ מפלומה המלכה,אבל השלמתי עם זה שהיא הלכה] אני באמת באמת חושב שהגיע לאניקה הרבה יותר מאליס. אם היא תזכה,זה יהיה הדבר הכי מאכזב בעולם,כי זאת באמת תהיה זוכה הכי מאכזבת בעולם לעונה אחת הטובות.ככה שאני ממש מקווה שסטפני תזכה [הפבוריטית הכי גדולה שלי העונה וההימור שלי מההתחלה.ראו הודעות קודמות
] כי אני גם לא חושב שלג'ורדן יש סיכוי. היה פוטושוט מדהים. מעצבן אותי שמכל התמונות המושלמות שגו'רדן הוציאה בחרו דווקא את זו כנ"ל לגבי סטפני,שראו שהיה לה הרבה יותר טובות.ורק לאליס הוציאו תמנה באמת טובה.זה מחליא אותי! כ"כ מקווה שהיא לא תזכה אני מת על השופטת הבלונדה.'אם ג'ורדן הולכת היום,אני הולכת יחד איתה' כ"כ נכון!כ"כ לא הגיע לה!וגם לא לאניקה המדהימה! לא אכפת לי,רק שאליס לא תזכה!$#@%#$#$%$@#

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

העריכה כל-כך אומרת שג'ורדן זוכה. ותאכלס, אין סיבה שלא. אגב, היה לי ברור מתחילת הפרק שאניקה הולכת. והיא גם הייתה על הפנים, אז הגיע לה. אליס
.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 308 ../images/Emo58.gif כנסו שניה!

זה ממש מטריד אותי,אבל שמתם לב שג'ודי אומרת בפאנל כשהם מדברים על סטפני 'in the end of the day,its doesent matter what you think. בדקה 46:12 בערך. אם כך,האם באמת היא ונגיד טיירה נותנות את המילה האחרונה,לא משנה מה שאר השופטים חושבים?!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 310 ../images/Emo58.gif

אם סטפני לא זוכה,אני כ"כ הולך לרצוח אותם!#@$% אכן כמו שחשבתי,ג'ורדן עפה. ואכן כמו שחשבתי מהרגע הראשון של התחרות-סטפני ואליס בגמר. אני רק מקווה שהמחשבה האחרונה שלי תהיה שגויה,כי אולי זו סתם פרנויה,אבל אם אליס זוכה,זאת תהיה הזוכה הכי עלובה של טופ מודל וחבל. ולעומת זאת,אם סטף אהובתי זוכה,זאת תהיה העונה הכי טובה של טופ מודל אחרי אמריקה 3.וככה 3 ייחשב כמביא מזל לכל הטופ מודל העולמי
אבל אני יודע שבסוף אני אתאכזב מוות ;[ סעמק של אליס.

למעלה