AuNTM 207

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif AuNTM 207 ../images/Emo58.gif

מישהו ראה,נכון?:) אז אחרי העונה ה-3,המופלאה,של אוסטרליה,הייתי חייב לבדוק. את העונה ה-1 בדקתי די מזמן והיא הייתה סירחון אחד גדול.אבל העונה ה-2 די סבבה.לא מגיעה לקצה החיתולים של העונה ה-3 [
] אבל היא סבבה. כרגיל כמו בעונה ה-3,כל ההדחות לדעתי היו מוצדקות ומותאמות,בדיוק כמו שרציתי. אבוני היא הבחורה הראשונה ששמתי לב אליה בגלל השוני שלה ומדלן היא הבחורה הראשונה שאמרתי 'פאק.מדהימה!' ושתיהן במהרה היו הפבוריטיות שלי אהבתי גם את קרוליין,וחבל שהיא עזבה.אבל מאז שהיא עזבה,התחלתי לשים לב לסימון.שאני חושב שהניצחון בידיים שלה. ג'סיקה תעוף בפרק הבא,אני מקווה.רק בגלל שלא משנה כמה היא טובה [לא יותר טובה מה-3 המוזכרות למעלה] עם פנים כאלה,פשוט אי אפשר לזכות בתחרות הזו! ככה שלפי התחזית נראה לי ואני מקווה שג'סיקה תעוף בפרק הבא והגמר יהיה בין סימון לאבוני.ופה זה יהיה קשה. בסופו של דבר,לא משנה כמה מכוערות ודומות היו בהתחלה,הביאו באמת את ה-3 [לא מזכיר את ג'סיקה
] לראויות שבסוף.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif And The Winner Is ../images/Emo58.gif

אבוני
. בחירה מעולה! ממש הופתעתי שהדיחו את סימון,למרות שמפרק 8 אמרתי לעצמי 'היא כבר לא תנצח,אלא אבוני' אבל עדיין תמיד יש התלבטויות קטנות.וממש חשבתי שזה יהיה בינה לבין אבוני. אבוני הוכיחה את עצמה ובגדול ובכלל,שלושת התמונות הסופיות היו עוצרות נשימה.לא יכול להחליט של מי יותר טובה משל מי. רק לי סיפור אבוני מזכיר ממש את סיפור אדריאן קורי?בכל דבר פשוט.ה-כ-ל.נראה לי הן הופרדו בלידתן או משו כזה.

למעלה