AuNTM 308

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif AuNTM 308 ../images/Emo58.gif

קיויתי לרשום את ההודעה עם חיוך מאושר שאשכרה ארבעת הפבוריטיות שלי בפיינל. אבל אליס הייתה חייבת להדחף ולהרוס לי את התוכניות.ממש כמו בסיפורי האימה,תחזרי לחדר המתים,רעה. ;[ פלומה כ"כ מושלמת
כ"כ לא הייתה צריכה לעוף ;[ ובניגוד אליה,אליס חייבת לעוף.היא עוד עלולה לזכות לי.זה יהיה נוראי ;[ בנתיים סטפני,מי שחשבתי שתזכה עד כה,מורידה את סיכוייה בשבועיים האחרונים..ונותנת יותר סיכויים לאליס,ואני שונא את זה! אני חושב שאניקה מדהימה.פשוט בחורה מושלמת.אבל לא נראה לי שהיא תנצח,בגלל החזה שלה /: וג'ורדן,ג'ורדן מתוקה אמיתית,בבלי פרסנלטי,אבל לא נראה לי שהיא תזכה. זה היה יכול להיות טופ 4 כזה מושלם ;[ אשכרה פעם ראושנה שארבעת הפבוריטיות שלי יהיו ביחד בטופ כלבים ;[
הפוטושוטים היו מצוינים לדעתי השבוע.התמונה של ג'ורדן באוויר הייתה מהממת
ואניקה כשהראו אותה בלייב,ממש חלום
לפרומו. מי תחזור?לפי הפרומו ראיתי מישהי עם שיער שחור בפוטושוט. יכול להיות שזו פלומה?
הלוואי הלוואי הלוואי
אני כ"כ אשמח :D בבקשה אל תהרסו עונה כזאת נפלאה של טופ בניצחון של אליס חוץ ממנה,אני באמת באמת אשמח לכל אחת.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

השלמתי השבוע על כל העונה הזאת, והיא ממש ממש מצוינת. ג'ורדן היא הגרסה האוסטרלית של מג מANTM 7. אני דווקא אוהב את אליס, ובפרק שהיא הייתה עם השיער הג'ינג'י החלק היא הייתה מדהימה. באמת שכל אחת שתזכה תהיה אחלה. אולי חוץ מסטף, שהיא סתם כזאת תקועה.

למעלה