שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo101.gifשרשור שבועי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום :)

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: פנסס שיר השבוע לא של פראמור: סולג'ה בוי רוקסטאר - ניקלבאק וון איים גאן - סימפל פלאן קליפ השבוע: רוקסטאר - ניקלבאק להקת השבוע: ניקלבאק אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: סנטר עם גלית ואני ממש סנילית עכשיו אז לאדעת מה עוד.. אה! שעתיים ביולוגיה אתמול [כן זה חיובי!
] משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן היום O_O סדרת השבוע: דניהוליווד, הישרדות, טורי ודין ציטוט השבוע: המורה ללשון: "אה ג'ניה חשבת שאני אתן לך את המבחן שעשיתי לילדים בכיתה אחרי שחרשת על המבחנים של החבר'ה..." ספיר: "אבל יש בעיה, לג'ניה אין חברים" תמונת השבוע:

A t a s h i

New member
סופשבוע!~ 3>

שיר השבוע של פראמור: Misery Business. שיר השבוע לא של פראמור: Dark New Day - Pieces.
קליפ השבוע: אין. להקת השבוע: הממ. Three Days Grace, נגיד. אלבום השבוע: Dark New Day - Twelve Year Silence. משהו חיובי שקרה השבוע: חברים באים היום בערב. 3> ולא נכשלתי במתמטיקה, חע. D: משהו שלילי שקרה השבוע: אע. מבחן גרוע באזרחות? :X סדרת השבוע: 'CSI: NY'. ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

Drowning Lovers

New member
Will Someone Stop This Song,../images/Emo23.gif

So I Won't Sing Along
שיר השבוע של פראמור: כל כך Stop This Song (Lovesick Melody)
שיר השבוע לא של פראמור: אמג Shiny Toy Guns - Le Disko
Kate Nash - Pumpkin Soup
Bowling For Soup - London Bridge (Fergie Cover)
Useless ID - It's Alright ועוד מלא אבל אין לי כוח
קליפ השבוע: אני מכורה!!!111
http://www.youtube.com/watch?v=s7gCRSH6sec להקת השבוע: Useless ID, Shiny Toy Guns, Bowling For Soup. אלבום השבוע:
לא היה משהו מיוחד
משהו חיובי שקרה השבוע: אממ אכלתי עוגה?
משהו שלילי שקרה השבוע: יותר מדי, אני לא יכולה לספור
סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: Gonna fuck up your ego זה שורה משיר של Shiny Toy Guns *האמ* הקישור *האמ* תמונת השבוע: XDDDDD

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פראמור: הלו הלו, תנשום
. שיר השבוע לא של פראמור: לא יודעת
. קליפ השבוע: בעע שונאת את השאלה הזאת#$%*&$^
לא יודעתXD. להקת השבוע: פארמור, The Red Jumpsuit Apparatus. אלבום השבוע: לא יודעת. משהו חיובי שקרה השבוע: היה לנו ראן טוב היום בחזרה ומחר אני נוסעת לחברה שלי
. משהו שלילי שקרה השבוע: נקרעו לי שתי שרשראות
. סדרת השבוע: לא יודעת. ציטוט השבוע: "שפמנון!
" תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה
.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: קונספיריסי. שיר השבוע לא של פראמור: כלמיני. קליפ השבוע: וונ אימ גון החרוש של סימפל פלאן XD להקת השבוע: בלאקאאוט כרגיל. אטריו. אלבום השבוע: כלמיני בלאסט.אפאמ. משהו חיובי שקרה השבוע: הכרתי בן של מורה XD בכלל לא מהעיר שלי.. זה כזה הזוי ומצחיק ודיברנו שעוווווווות במסנ ושעתיים בטלפון אתמול בלילה ואולי הוא יבוא השבוע לביתספר אומשהו ^^ משהו שלילי שקרה השבוע: המהמהמהמההמהמ. חרא מבחן במתמטיקה. סדרת השבוע: האי! ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

הזויה13

New member
שלום אני צביקה ואני קוויר אס הל. לול

שיר השבוע של פראמור: נמנמ My Heart שיר השבוע לא של פראמור: Scars - Papa Roach
קליפ השבוע: סקארז של פאפאפאפאפאפאפופאי. להקת השבוע: דה אולמוסט ופאפא רוץ' אלבום השבוע: האחרון של פאפא P: משהו חיובי שקרה השבוע: זה כיף לשגע את אבאמא חחוחוחויחחי. משהו שלילי שקרה השבוע: הממהמהמהמ לא באלי לספרר סדרת השבוע: מדריך ההישרדות של נד ציטוט השבוע: "LOVE YOUR FACES BYEEE" תמונת השבוע: הו אהרון דו מי נאו

mafakit

New member
ATW../images/Emo47.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

שיר השבוע של פראמור: PRESURE כי למדתי לנגן אותו! D: שיר השבוע לא של פראמור: רוקט קווין של גאנס
קליפ השבוע: וון איים גון של סימפל שלא יודעים לשחק!! D: להקת השבוע:אגאינסט דה וול!!!! אלבום השבוע:אפטייט של גאנס משהו חיובי שקרה השבוע:המ.. כל מיני D: משהו שלילי שקרה השבוע:כל מיני D: סדרת השבוע:דקסטר ציטוט השבוע:"קלי זמר!" זה לא היה בכוונה!!! ;; תמונת השבוע: מהירה...

משעמם לי.שיהיה.

שיר השבוע של פראמור:לא שמעתי. שיר השבוע לא של פראמור:דפש מוד-IN YOUR ROOM ובכלל כל האלבום הזה.ואממ.מיוז-Citizen Erased קליפ השבוע:אהה.לא יודעת.אני רואה במחשב רק קליפים של אנשים מנגנים. להקת השבוע:דפש מוד,פינק פלויד.לא יודעת היו מלא. אלבום השבוע:^ משהו חיובי שקרה השבוע:שיעור גיטרה,בקושי למדתי. משהו שלילי שקרה השבוע:פפ.כלום. סדרת השבוע:סדרה?הממ.בזמן האחרון אני רואה רק אנימל פלנט והאנטומיה של גריי. ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif!

שיר השבוע של פראמור: אממאממ לא בטוחה. שיר השבוע לא של פראמור: Crank Dat Cavarly Boy- I Set My Friends On Fire קליפ השבוע: נה להקת השבוע: ברינג מי דה הורייזן אלבום השבוע: ^ משהו חיובי שקרה השבוע: ההופעה משהו שלילי שקרה השבוע: אממ לאדעת סדרת השבוע: אין ציטוט השבוע: לאדעת תמונת השבוע: בתגובה מהירה

C h o p C h o p

New member
מעתיקה מפאניק ../images/Emo13.gif

למי יש כוח לכתוב את זה שוב... שיר השבוע של פרמור? misery business יש הרבה ...
שיר השבוע לא של פרמור? Coldplay - Speed Of Sound
אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?
ציטוט השבוע? "חזון אחרית הימים הגיע. שבט המשתזפות החליט להרים את התחת שלו ולעשות קצת עבודה בשבט. אני? אני עוזר פה ושם, לא רציני" (חחחח תנחו מאיפה זה? חחח)
משהו שעשה לך את השבוע?טלינק'ה (ידיד שלי ) תודה !
תוכניות לשבוע הבא?הישרדות ... (רמז )
תמונת השבוע: אתם מאמינות שזה בילי ( TAI) הוא הסתפררררררררר כוס אמא שלו !
נ.ב סליחה שלא הייתי כאן הרבה השבוע ,הייתי קצת במשבר... אבל עכשיו אני בסדר!

Emergency Exit

New member
עונהעונה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: Crushcrushcrush.
שיר השבוע לא של פראמור: my Apocalypse - Escape the fate
קליפ השבוע: Crushcrushcrush התאהבתי בו שוב
להקת השבוע: Paramore, Goo goo dolls, escape..
אלבום השבוע: All we know
משהו חיובי שקרה השבוע: המ. איןמבחנים DD: והתחלנו מערך הדרכה!
משהו שלילי שקרה השבוע: יש בוחן בג''ג בראשון - רק לי ולעוד 5 ילדים.
סדרת השבוע: לאראיתי סדרות.. חוץ מקופיקו היום בבוקרXD
ציטוט השבוע: "אם בתוך הקרח האיום דינוזאור מתחבאאאא" "איך קרח יכול להיות איום?" "זה בכלל נמס!" פורוםמצדהXD [נטלי מוס ותום.]
תמונת השבוע: ----->

Johnni456

New member
עונה../images/Emo54.gif

שיר השבוע של פראמור: For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic
שיר השבוע לא של פראמור: טנקס פור דה ממוריס של FOB
קליפ השבוע:
להקת השבוע: אוונסנס ופארמור
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: עיקרנו את בלקי
(אגב, היא דומה לאייקון הזה ><)
משהו שלילי שקרה השבוע: בסוף לא נסעתי לת"א
סדרת השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: בלקי ישנה (לפני הניתוח) ובגללה לא יכולתי לישון כי היא תפסה לי את המיטה ונשכה אותי

Johnni456

New member
יופי שכחתי את התמונה >>" חכמה שכמוני../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

למעלה