איזה מותק את ../images/Emo23.gif תודה תודה תודה ../images/Emo24.gif
ג'ארד מתנגד- פסיכי לגמרי הג'ארד הזה... בת'כלס הם רק רצו לשמור עליו, ובטח זה מה שאמרו להם לפני ההופעה, שכשג'ארד מחליט לצלול לתוך הקהל שימשכו אותו אחורה אחרת הקהל יבלע אותו. אז זה מה שהם עשו. ושני, אם היתה לך הזדמנות לגעת לג'ארד בתחת, לחבק אותו, ולמזמז אותו בתואנה שזה התפקיד שלך, לא היית עושה את זה? היית... וגם אני, אז אי אפשר לשפוט אותם
חוצמזה שהם שמנים, מכוערים, וגורילות באופן כללי
איזה חמוד טומו- יצא מלך. אנחנו הולכים להוציא ממנו הצהרה כזו באנגליה, ואם נצטרך אז בכוח. שיגיד גם לנו שהם כל הזמן מדברים על זה
את ה-MARS TV ראיתי כבר לפני מלא זמן אבל תמיד כיף לראות שוב... ראיתם בפרק הראשון של ה-MARS TV שיש שם בצד דגל של ישראל ורואים אותו שעה...יש גם את כל הדגלים האחרים של כל המדינות בעולם, אבל שלנו הכי יפה
ואיך זה שהשדה תעופה כל כך שומם? אין שם אף אחד אחר חוץ מהם... מה סגרו אותו בשבילם?
פרק 2- ג'ארד נראה כמו בוב הבנאי עם הכובע הזה, לא? איזה מצחיקים מאט ושאנון בקהל
פרק 3- יומולדת שמח! יומולדת שמח! יומולדת לשאנון! יומולדת שמח! איזה חמוד הוא עם העוגה
פרק 4- יואו, איזה קפיצה הוא הביא! איזה פסיכי! אבל הוא לא עושה את זה יותר עכשיו כי הוא לא יחזור... פרק 5- אוקיי, זה ממש מצחיק. אני גם חשבתי על הזמן שיש שם בטח איזה חתול או דביבון או משהו, בסוף מסתבר שזה מישהו שהוציא את הזבל
כל כך מצחיק שהוא בא בסוף ולא מבין מה רוצים ממנו בכלל
פרק 6- נראה לי היה לו כל כך משעמם שם שהוא המציא את זה
יש לי גם סרט כזה לשיער... פרק 7- שאנון פשוט מוכן לאכול הכל, הא? אין לו אלוהים לבנאדם הזה... פרק 8- דפוק הג'ארד הזה עם הברוקולי שלו... תארו לכם אתם בהופעה ופתאום נוחת עליכם ברוקולי
אני הכי אוהבת ששאנון מתופף על הקירות... פרק 9- כל הכבוד לטומו שאוכל את הקאפקייק שלו
פרק 10- איזה מצחיק טומו שם XD פרק 11- איך הם יודעים למי להחזיר אח"כ את מה שהם חתמו עליו? יש שם כ"כ הרבה אנשים שלא יודעים מה שייך למי... אוי שני, אני רואה אותנו עומדות בסוף התור, שעות, בקור, וכל פעם עוברות לסוף אם מישהו בא אחרינו XD פרק 12- מאט כמעט פוצץ שם את כולם... דפוקים
שאנון
יו, איך אני מתה מהידיים שלו, זה פשוט לא יאומן איזה שרירים יש עליו
אני לא חושבת שאי פעם ראיתי מישהו משתגע ככה על התופים
נא לא לפספס את הקטעים הבאים: ההתחלה, דקה 00:28, 1:58, 2:17, 2:21, 2:30... שהן בעצם אותו הדבר... אני חושבת שאני אעשה לעצמי כאלה פאדיחות כשאני אראה אותו מרוב ההתרגשות
תודההההההההההההההה