ראש בראש

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif../images/Emo202.gifראש בראש../images/Emo202.gif

והרי התוצאות מלפני שבועיים P: מבחינת ליהוק זכה: סוויני טוד וטיפונת סיפורי דגים מבחינת מוזיקת רקע זכה: סוויני טוד וטיפטיפה סיפורי דגים מבחינת עלילה זכו: סיפורי דגים וסוויני טוד אז ככה סיפורי דגים וסוויני טוד עולים לשלושתרבע גמר! השבוע יש לנו בלי הקדמה לכל סרט: הראשון הוא סיפורי דגים והשני הוא אד ווד השאלות: אקשן|איזה סרט אתם יותר אוהבים?
איזה אתם יותר אוהבים מבחינת ליהוק?
איזה אתם יותר אוהבים מבחינת מוזיקת רקע לסרט?
איזה אתם יותר אוהבים מבחינת עלילה/תסריט?
ציון לסיפורי דגים 1-10 -
ציון לאד ווד 1-10 -
קטע מכל סרט שאהבתם –
הערה - מה חשבתם? שיהיה יותר קל?P: בהצלחה!

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifלא ראיתי אד ווד../images/Emo10.gif

אז אני לא יכולה לענות.....

giladwin

New member
מודה באשמה- כנ"ל

אד ווד נשמע סרט שאני אוהב אבל לצערי עוד לא השלמתי את החור הזה :(

tali44

New member
כנ"ל... הוא מחכה לי מוקלט אבל אני לא מוצאת

סמן לראותו אותו, נראה לי שנאי אחכה לחופש הגדול או משהוא... יש לי עוד איזה כמה סרטים שאני צריכה לראות ולא יצא לי.

blackwish

New member
קל

איזה סרט אתם יותר אוהבים?ביג פיש איזה אתם יותר אוהבים מבחינת ליהוק?ביג פיש איזה אתם יותר אוהבים מבחינת מוזיקת רקע לסרט? ארר אני לא זוכרת את הרקע של ביג פיש. אפשר לדלג על השאלה? איזה אתם יותר אוהבים מבחינת עלילה/תסריט?ביג פיש ציון לסיפורי דגים 1-10 - 9.5 ציון לאד ווד 1-10 -6 קטע מכל סרט שאהבתם – אהבתי באד ווד את הקטעים עם וומפרולה
וג'וני בבגדי נשים. אה גם את הקטע שבסוף הוא מביים את הסרט עם החיזרים.

wolfyy

New member
אד ווד נפלא אבל...

איזה סרט אתם יותר אוהבים? סיפורי דגים איזה אתם יותר אוהבים מבחינת ליהוק? סיפורי דגים (למרות מרטין לנדאו איי איי) איזה אתם יותר אוהבים מבחינת מוזיקת רקע לסרט? לא זוכרת איזה אתם יותר אוהבים מבחינת עלילה/תסריט? סיפורי דגים ציון לסיפורי דגים 1-10 - 10 ציון לאד ווד 1-10 - 8 קטע מכל סרט שאהבתם – אין לי חשק עכשיו הערה - בּלוּפ

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

איזה סרט אתם יותר אוהבים? סיפורי דגים איזה אתם יותר אוהבים מבחינת ליהוק? סיפורי דגים למרות ג'וני איזה אתם יותר אוהבים מבחינת מוזיקת רקע לסרט? סיפורי דגים, הכי בעולם
איזה אתם יותר אוהבים מבחינת עלילה/תסריט? סיפורי דגים ציון לסיפורי דגים 1-10 - 10 ציון לאד ווד 1-10 - 9 קטע מכל סרט שאהבתם – אני אוהבת הכל. הערה - השתמשתי בפסקול של סיפורי דגים לסרט שלי וכמה ימים אחרי שסיימתי אותו, נסעתי לעצרת "שירים בכיכר" ושמתי לב שאחת הרצועות מתוך הפסקול שבחרתי לסרט ליוותה גם את אחד הקטעים שם!

dusa1

New member
טוב

איזה סרט אתם יותר אוהבים? אד ווד איזה אתם יותר אוהבים מבחינת ליהוק? כנל איזה אתם יותר אוהבים מבחינת מוזיקת רקע לסרט? כנל איזה אתם יותר אוהבים מבחינת עלילה/תסריט? כנל ציון לסיפורי דגים 1-10 - 7 ציון לאד ווד 1-10 - 10 קטע מכל סרט שאהבתם – אין לי כוח XD הערה - אד ווד היה כבר

למעלה