הקורבן!

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifהקורבן!../images/Emo41.gif

הפעם יש לנו את מיכל, Oyster Girl הסרט האהוב עלייה הוא המספריים של אדוארד היא נוהגת לקרוא את העמוד הראשון ומיד אחריו את האחרון לפני שהיא ממשיכה לקרוא את הספר, אוכלת לפחות שני מלפפונים חמוצים במלח ביום ובעלת כינוי מגניב P: הנה קצת שאלות:
שם:
דרכי תקשורת:
סרט אהוב לא של טים:
משהו על עצמך שלא ידענו?
משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו?
תאריך לידה:
משהו שמאוד חשוב לך לאמר:
תמונה של עצמך (חובה): אני מזכיר! חובה לשים תמונה!

Oyster Girl

New member
וואו, כמה שאלות ../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

סתם, זה בסדר, אני לא כזאת מעניינת
שם: מיכל גיל: 17 מקום מגורים: כפר סבא דרכי תקשורת: מסנג'ר - דרך המסרים סרט אהוב לא של טים: יש מלא...עולה לי בראש פישר קינג, או המבוך של פאן
משהו על עצמך שלא ידענו? חשבתי לכתוב מידת חזייה
סתם. מאז גיל שבע, כל פעם כשיש לי יומולדת, אני מבקשת שיהיה שלום
ילדת כאפות או לא
? משהו אצלך שכל מי שמכיר אותך יודע עליו? שאני אוהבת את חמי רודנר
מאד
תאריך לידה: 22.7.90 משהו שמאוד חשוב לך לאמר: יש לי טסט ראשון עוד 6 ימים
תמונה של עצמך (חובה): המממממ..טוב.

tali44

New member
אממ...

משקה אהוב - מאכל אהוב - בושם אהוב - בזמן הפנוי את אוהבת ל... ?

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

משקה אהוב - דיאט קולה. אם אלכוהול אז ויסקי על רוב סוגיו
מאכל אהוב - אין משהו ספציפי, בעיקר דברים פשוטים בושם אהוב - הירוק/טורקיז של ראלף לורן בזמן הפנוי את אוהבת ל... ? קולנוע, קולנוע ומוסיקה

tali44

New member
דיאט קולה - ../images/Emo5.gif ועוד אלכוהול\וויקסי =../images/Emo5.gif

בונא... מעולם לא שמעתי על השילוב הזה...
לבריאות שיהיה לך עם זה!
(אני נאמנה לקולת המקור, ולא לדייאטים
)

Oyster Girl

New member
דיאט קולה יותר טעים לי ../images/Emo54.gif

אבל אם נגיד זה ממש קר ויש קרח אז אני מעדיפה קולה.

מיכלי

|פרצוף מקיא| מיכלי חח נתחיל בכמה שאלות שלא יתרמו לאף אחד כאן חוץ מממני אז בא לך ביום שישי לבוא איתי לעשות עגיל בלשון!!? בבקשה אמרת לדוד שישים אותי איתך ביום שלישי במקום גל? רוצה לנסוע לסינימה סיטי ביום חמישי? מה עושים בל"ג בעומר? ועכשיו שאלות רגילות אם היית גלידה איזה טעם היית חח? איזה צבע היית צובעת את החדר שלך? אם היו נותנים לך 100 אלף ש"ח איך היית מבזבזת אותם? ואסור לך לקנות בית או אוטו או לתרום או לטוס לחו"ל אם יכלת לבחור, איזה מפורסמת (לא בן) היית? מבחינת מראה מה הדיסק האהוב עליך חוץ מחמי רודנר (אני מנסה שלא יהיו לך תשובות עליו כי זה יהיה משעמם) במה היית מעדיפה לנגן גיטרה או פסנתר? ים או בריכה? אם יכלת לצאת עם איזה גבר שאת רוצה מי זה היה? את מאמינה בטלקנזיס? חח סתם זה איזה מוזר אחד אמר לי את זה לפני כמה ימים מהו הסוג מוזיקה המועדף עלייך? מה את רוצה ליומולדת? את באה לאירלנד? איפה את הכי רוצה לעשות קעקוע? איזה קעקוע את רוצה לעשות? איזו שפה היית רוצה ללמוד? בעצם אני יודעת אבל תעני בכל זאת מהי המדינה שהכי בא לך לבקר בה? אם ג'וני חמי וטים היו תלויים על צוק ויכולת להציל רק אחד מהם מי זה היה? זהו לבינתיים

Oyster Girl

New member
מיכלי עלאק ../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

סתם, תודה נש
בא לך ביום שישי לבוא איתי לעשות עגיל בלשון!!? בבקשה - לא, אמרתי לך שאני אתעלף. אין מצב
אמרת לדוד שישים אותי איתך ביום שלישי במקום גל? לא, לא נעים לי... רוצה לנסוע לסינימה סיטי ביום חמישי? נראה מתי יהיה לי שיעור נהיגה ואם זה מסתדר אז בכיף. מה עושים בל"ג בעומר? נראה לי שכלום
ועכשיו שאלות רגילות אם היית גלידה איזה טעם היית חח? מוקה. כי כולם סובלים את הטעם הזה חוץ ממני
איזה צבע היית צובעת את החדר שלך? שחור/כחול כהה/ירוק כהה אם היו נותנים לך 100 אלף ש"ח איך היית מבזבזת אותם? ואסור לך לקנות בית או אוטו או לתרום או לטוס לחו"ל אם בטוח שאסור לתרום אז הייתי פותחת מועדון הופעות או מקימה קולנוע חינם שמותר לעשן בו.. אם יכלת לבחור, איזה מפורסמת (לא בן) היית? מבחינת מראה - מירי בוהדנה
או הלנה בוהנם קרטר
מה הדיסק האהוב עליך חוץ מחמי רודנר (אני מנסה שלא יהיו לך תשובות עליו כי זה יהיה משעמם) הדיסק של איזבו, הפסקולים של דני אלפמן, ג'וני קאש בפולסום, בוב דילן בכמעט כל האלבומים
במה היית מעדיפה לנגן גיטרה או פסנתר? פסנתר, גיטרה אני כבר יודעת ים או בריכה? בריכה, רצוי פרטית
אם יכלת לצאת עם איזה גבר שאת רוצה מי זה היה? אם לא לקחת בחשבון את כל התפוסים, ג'ים קארי
את מאמינה בטלקנזיס? חח סתם זה איזה מוזר אחד אמר לי את זה לפני כמה ימים אין לי מושג מה זה.. מהו הסוג מוזיקה המועדף עלייך? כל מה שנעים לי באוזן, בעיקר רוקנ'רול מה את רוצה ליומולדת? שלום עולמי
נשבעת לך. את באה לאירלנד? יש מצב איפה את הכי רוצה לעשות קעקוע? איפשהו ביד, לא יודעת בדיוק..אם לא יסתדר אז בגב. איזה קעקוע את רוצה לעשות? של ג'ק מהסיוט , כמובן
איזו שפה היית רוצה ללמוד? בעצם אני יודעת אבל תעני בכל זאת- גרמנית מהי המדינה שהכי בא לך לבקר בה? באתי לכתוב לונדון
אנגליה... אם ג'וני חמי וטים היו תלויים על צוק ויכולת להציל רק אחד מהם מי זה היה? הייתי קופצת בעצמי כדיי שכל הרעיון הנוראי הזה יתבטל
וכולם יחיו חיים ארוכים ויהיו בריאים יפים ומאושרים

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif:O את רוצה ללמוד גרמנית?D:

בואי נלמד יחד! D: אני יודע קצת {סבתא גרמנייה, שומע ראמשטיין[Rammstein(סתמו פיות הם לא נאצים!או ניאו נאצים!)] ואומף![Oomph!]} אני יודע לספור מ1 עד 9 D: וכל מיני מילים.... ובואי אליי נלמד אותך פסנתר ^_^ הצחקת אותי בשאלה איזה סגנון מוזיקה את הכי אוהבת XD רוק'נ'רול! D: זה בסדר, את יכולה לכתוב רוק ומטאל, אף אחד לא יהרוג אותך D: ומה זה המעפנות הזאת של לא לצאת בל"ג בעומר?! אין סיכוי שאת לא יוצאת! אני אישית אבוא עד כפר סבא רק בשביל לגרום לך לצאת, ואני גר בקרית חיים שזה ליד חיפה!

למעלה