שרשור חיובי

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo42.gifשרשור חיובי../images/Emo42.gif

אמ מה לעשות?
פשוט מאוד אתם צריכים לרשום את הדברים הטובים שהולכים לקרות בשבוע הקרוב[פירוט על כל יום]. שיהיה לכם שבוע נעים

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifחוח, אהבתי את התמונה ^^

נמנמנמ. יומ ראשונ- אה, כלומ טוב. >< יומ שני- אני מניחה שהפסנתר זה טוב. הו, ותיאטרון.
יומ שלישי- ג'יז, אחד בגרועים. יומארוך במתמטיקה וזה.
אינ בו כלומ טוב. >< יומ רביעי- זה חופש, לא? =] יומ חמישי- גם חופש רייט? ויש רכיבה ^^ יומ שישי- אינ ביצפר. >< שבת- כנ"ל. |מגלגל| בקיצור, הולך להיות שבוע חרא ^_^ אבל! 1x08 מצויין.
אהההה! ><
"are u intersted in romantic cinection with any of the agents u work with?" *pause* *looks around* "no." *mechine shows over 30* "well." "no wait. ask me that question again." "no that's okay, i've got the answer right here...." XDDDDDDDDDDDDD

kittycatbone

New member
יו חולה על הקטע הזה!!../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

וואן וסידני לנצח
הם כאלה חמודים
חיח, ובכלל זה פרק מצוין^^

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifאכן, קטע מצויין. ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

ובלהבלה, הם חמודים ביחד. מעצבנים, אבל חמודים. >< ו-וויל. אעאעאעא
.

זה לא הנשר מספר הג'ונגל?../images/Emo6.gif

חחח טוב יום ראשון: נמנמנמ לא יודעת נראה לי הולך להיות יום רגיל כזה יום שני: כנ"ל יום שלישי: יהיה כבר המבחן בהיסטוריה הזה ואני אהיה אחרי יום רביעי: חופש אם אני לא טועה>< ובערב יום כיפור, מוי כיף! במיוחד שאני לא צמה ואין כלום בטלוויזיה ואני אוכל לראות סרטים כמה שבא לי!!!!!!!!! ולנסוע על קורקינט על הכבישים
יום חמישי: יום כיפור נקודה>< יום שישי: סוף השבוע
יום שבת: חופש, מה צריך יותר?

kittycatbone

New member
הממ../images/Emo12.gif

טוף אז אני מניחה ש: יום ראשון- שיעור גיטרה^^ יום שני- אין משהו טוב שזכור לי
אולי ארבע שעות סדנא שזה מגניב?^^ יום שלישי- לא חושבת שיש
אם כבר אז דבר רע.. מבחן באנגלית<< יום רביעי- חופששש!!! ^^ יום חמישי- חופשששששששששש!!^^ יום שישי- כנראה שבערב נלך לחברה, אז יהיה מגניב ^^ יום שבת- לישון, אני מקווה
חח זה היה הנסיון שלי לשרשור חיובי

kittycatbone

New member
אופי../images/Emo7.gif

כנראה שבגלל איזה פעילות לצו ראשון או וואטבר זה עולה לנו על שעתיים סדנא (ציור) וזה ממש ממש מעצבן!
כי חיכיתי לזה כל השבוע..... ולא יהיה לנו עוד חודש כאילו סנדא.... ובכלל, יש עוד שעתיים, אבל זה בקצה השני של המושב שבו אני לומדת, אז עד שמגיעים, עד שחוזרים (אני לא בוטחת יותר בהסעות "המיוחדות" המפגרות שלהם) עד שמתחילים לצייר אין כמעט זמן ובקיצור הדבר הטוב היחיד שהיה נהרס לי מחר
למרות שיש מוזיקה
אבל זה מתיש גם קצת..
לפחות רואים חברים שרואים רק פעם בשבוע

shaya23

New member
אוקי... אז ככה..

ראשון- היה מבחן במתמטיקה (בעע) אבל יש היום חוג ריקוד ופיתוח קול..
שני- סתם יום משעמם.. שלישי-יש מבחן באנגלית.. בעע רביעי-חופש!! חמישי-חופש!! שישי-חופש!! שבת-חופש!! *יש לי חופש עד ה30 לאוקטובר..

קמימונת

New member
להלהלה ../images/Emo9.gif

איזה יום כיף. למרות שהבי"ס חראאא
ראשון: יום כיף
שני: נגלה מחר
שלישי: שיחה חשובה בכיתה, פעולה
רביעי: מתחיל החופש!!
חמישי: יום כיפור אז בטח אני אלך להרבה טיולים רגליים וכאלה
שישי: אולי תהיה מסיבה לחברה שלי
שבת:שבת מנוחה!!

../images/Emo103.gifאממ..

היום: התחלתי ב10!!
יום שני: יום שלישי: אפרת גוש בברקה
יום רביעי: חופש
יום חמישי:חופש
+ההורים שלי טסים לשבועיים ואני לבד לבד לבד יום שישי: יומולדת לחברה יום שבת: שבת, נו.

Funky Fish1

New member
באיחור, כרגיל ../images/Emo122.gif

חעחע תמונה נסגדת!
המפ. ראשון-לא היה שומדבר טוב נראה לי :-\ שני-גם היום לא היה משו ממש טוב, חוץ מזה שחברה שלי חזרה מחו"ל!! שלישי-בלע. חרא! בוחן בהיסטוריה ובמתמטיקה. ובכלל נשארים אחה"צ
רביעי-פיינלי חופש!! חמישי-חופש!! שישי-חופש!! שבת-חופש!! ומה שעוד יותר נהדר, שעושים לנו גשר מיום כיפור לסוכות!! וויפיי

Galadriel 3000

New member
אוקיי

אני ארשום את כל השבוע. אז יום ראשון היה לי שעתיים תקשורת וקיבלתי 100 בבוחן בביולוגיה, ולא היה לי שעור מתמטיקה פרטי. יום שני (אתמול) הייתי אצל חברה שלי והיה כיף. היום יש חמש שעות בלבד, שתיים תקשורת. מחר חופש וחברה שלי באה אליי ונשכיר כמה סרטים. ארוחה מפסקת ענקית בערב. ביום חמישי עדיין חופש וחברה שלי עדיין אצלי, ונראה את הסרטים שהשכרנו. יום שישי זה יום שישי. אני באמת לא מוצאת שום דבר טוב שהולך לקרות... ויום שבת זה יום שבת, וגם יש האוס בערב!

למעלה