The X Fcator פרקי השבוע

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif The X Fcator פרקי השבוע ../images/Emo58.gif

ואני כבר חשבתי שהולך להיות לנו גמר מושלם. סיימון לא יכל להחמיא לה כמו שצריך כי הוא הרגיש מאוים. ניקי,רידיאן וליאון היו הפבוריטים שלי מהרגע הראשון.פשוט חבל שזמרי ארויזיון בשקל תפסו את המקום של האגדה הזאת בגמר. הביצוע שלה לOne Moment In Time היה ביצוע של רגע ניצחון. פשוט אכזבה כשאני עוד ציפיתי שאני כבר אוכל להגיד שהייתה עונה כלשהיא בריאליטי שאשכרה כל הפיבוריטים הגדולים שלי היו בגמר. לואי היה די חלש לעומת שלושת השבועות הקודמים,אבל הוא מתוק מתוק אמיתי. רידיאן ענק בכל רמה שהיא והביצוע שלו לYou Never Walk Alone היה World Class באמת.את הביצוע לBridge Over Trouble Water אהבתי,אבל הוא לא השתווה לביצוע של ליאונה. ושני הפספוסים,נו באמת,מי בכלל יכול לראות הופעה שלהם ולא לרוץ לשירותים הקרובים?!<__< ניקי
. הביצועים שלה לNothing Compares To You,My Heart Will Go On,Turn Around וOne Moment In Time עדיין משאירים אותי מצומרר ומהופנט והן בין ההופעות הטובות ביותר שיזכרו בתוכנית ריאליטי של שירה. רידיאן ענק וגם רבים מההופעות שלו ייכנסו לשם. יהיה רגע ניצחון מדהים לרידיאן
.

verdax

New member
../images/Emo58.gif סמי-פיינל - הופעות + תוצאות

טוב, אני אתייחס לכל המתמודדים בסמי-פיינל. כבר מהאודישנים בתחילת העונה סימנתי את שני הפייבוריטים של לגמר - ניקי וליאון. דברים השתנו מאז. ליאון - אני לא ממש אהבתי את רוב ההופעות האחרונות שלו, וגם לא את הראשונות למעשה. יש לו המון likeability factor, אבל אם משווים אותו בעינייני vocals לאחרים, אז הוא לא עשה מספיק. הסמי-פיינל היה אמור להיות סוף הדרך בשבילו העונה. ניקי - הביצוע שלה ל- turn around שבוע שעבר היה הביצוע שהכי אהבתי בכל העונה. היו לה כמה הופעות חלשות במהלך העונה, ואני בעיקר מאשים את הבחירות של לואי בכך. בכל מקרה, לא הגיע לה להמשיך עוד שלב אחד לפחות ולא לליאון. סיים דיפרנס - רוב ההופעות שלהם עד עכשיו היו מעולות לדעתי, לפעמים שרה קצת צורחת במקום לשיר, אבל חוץ מזה הכל טוב, ואת הכוריאוגרפיה שבריאן נותן להם כל שבוע הם מבצעים בצורה מושלמת. אני חושב שמגיע להם להיות בגמר, אפילו יש לשרה sob story טוב, מעניין כמה מזה אמיתי וכמה מזה מוגזם. רידיאן - אהבתי אותו יותר בתחילת העונה כששר את השירים בצורה קאמפית/קווירית/גימיקית/אובר-דה-טופ ופחות את הבחירות הנוכחיות שלו. אם מסתכלים רק על vocals, אז ברור שהוא ראוי לזכות העונה, ועכשיו כשניקי עפה והוא מתמודד מול ליאון וסיימ-דיפרנס הוא בטח חושב שזה כבר בכיס שלו, אבל לדעתי זה בכלל לא בטוח. ועוד הערה - אני לא סובל את לואי, שיתפגר. כל שבוע הוא אדיוט יותר, שבוע שעבר הוא נורא עצבן אותי עם העקיצות כלפי דאני מינוג שלא היה לה נאמבר1 מעולם ושהיא מזייפת. לאף אחד מהמנטורים האחרים אין קריירת סולו חוץ מדאני, לא מבין איך הוא מעז לרדת על הקריירה שלה בפריים-טיים. לפחות זו העונה האחרונה עם שרון ולואי. ובכלל העיפו אותו מהעונה והחזירו אותו במקום בריאן פרידמן. זה נבלה וזה טריפה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif מסכים עם כל אחת ואחת מהמילים שכתבת

חוץ מהעובדה שאני לא מת על סגנון השירה של ליאון (בלי קשר לזה שהקול שלו סבבה לגמרי) ההופעות שלו תמיד גורמות לי לחוסר נוחות בגלל שהוא פשוט לא טבעי על הבמה. אם להשתמש במונחים של התוכנית, יש לו אחלה ווקאלז אבל אין לו אקס פאקטור בשיט. מהבחינה הזו הייתי מעדיף שניקי תעלה, אבל אין ספק שבחירת השיר של לואי פגעה בה די קשה. לגבי כל השאר פשוט אין לי מה לרשום, כתבת הכל. לדעתי אקס פאקטור העונה לא מתיימרת לחפש זמר על, הם די הגיעו לשיא עם ליאונה ומשם אפשר רק לרדת. בגלל זה היה צריך לדעתי להתייחס לעונה הזו כתוכנית בידור נטו, וככזו סיים דיפרנס עשו בה את העבודה הכי טובה By far. הם היו הכי מבדרים לאורך כל העונה גם אם הקול של שרה קצת חורק ומציק. הבנתי שליאון הולך להופיע עם מייקל בובלה בוומבלי, רידיאן בטח ילך להופיע במחזות זמר וסיים דיפרנס היישר לאירוויזיון. כל שלישית הגמר מסודרת. אה ורגע של קטנוניות, סתם כי יש לי קצת OCD בקטע הזה, השיר שניקי שרה שבוע שעבר נקרא Total eclipse of the heart.

verdax

New member
../images/Emo58.gif + חדשות בקשר לדואטים בגמר + עונה 3

בנוגע לשם של השיר של ניקי משבוע שעבר Total eclipse of the heart, דווקא ידעתי את זה, זה monti שהטעה אותי
בנוגע לגמר, דאני שלפה את הקלף המנצח שלה מהשרוול והאחות המוכרת יותר לבית מינוג (קיילי!
) תשיר דואט עם ליאון!! ג'ייסון דונובון (who?, סתם אני יודע מי זה, אייטיז רולז, אבל עדיין, who?) ישיר עם סיימ-דיפרנס. קת'רין ג'נקינס (והפעם באמת - who?) תשיר עם רידיאן. אז אם נשווה לעונה שעברה - יש לנו את רידיאן על תקן ליאונה. -----> VOCALS את ליאון על תקן ריי. ------> SWING-JAZZ ואת סיימ-דיפרנס על התקן שאיטון-רואד היו אמורים להיות בו, אבל עפו מוקדם מידי! -------> CAMP לא הייתי מתנגד לסיימ-דיפרנס כזוכים של העונה.

למעלה